Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocny facet

dzisiaj pójde na komisaria policji i wyjawie sprawe z przed 30 lat

Polecane posty

Gość nocny facet

nie moge juz z tym dłuzej zyc

Gość nocny facet
wszyscy poznaja prawde o pewnym zdarzeniu

Gość laubothinnn
Nie czekaj do rana tyko teraz idź. Wyjaw to okropną sprawę.

Gość nocny facet
30 lat temu rozjechałem kota :(

Gość smutnaossssobasmutnaaaaa
Otwarłam ten wątek z nadzieją, że przeczytam tu Nie WIADOMO CO wiecie - a tu KOTA ROzJECHAŁEM 30 lat temu. :( Ale tekst. Ale jestem dumna z siebie chcę tu napisać, że jednemu pracownikowi wielkiego NIEMIECKIEGO przedsiębiorstwa zatrudniającego w porywach kilka tysięcy ludzi zostaje po mnie ...POLICJA. I tam powinien się znaleźć bo MIMO WSZYSTKO praca w książkach to nie jest praca w ochronie czy na komisariacie policji - tam moze on prezentować swoją siłe fizyczną oraz gibkośc i inne zalety sportowe oraz siłowe - również jako nadzorca więzienia ma szanse po swoich zajściach różnych w życiu na małzeństwo z Niemką , żeby nie było NA MNIE dosłownie, że piękna pewna Polka nie znalazła pracy w Niemczech przez SWOJĄ nieszczęśliwą miłośc, a ten pan również dzieci sobie w końcu żadnych niczym Goethe bo tak się na Polce przejechał i prawie, że 100% racji każdy ma, ale jeszcze więcej zawalać wszyscy muszą. A ten pan to mógłby psy tresować byle co robić, ale musi stać w książkach i klachać, a w sumie jak coś do Polski to jedynie z nienawiści, że sie nie wydał, a tyle miał kandydatek, ale zaś roboty nie miał. No to już ma robotę i zakład zna taki duży - może sobie próbować. Ale wiecie jak tam pasuje? TAK JAK TEN MÓJ BRAT - z żoną i dzieckiem - bo taki był powiedzą. Ale jest, ale już się uspokoił nieco. Jeszcze wiecie na pewno zobaczą, ale w sumie... i tyle z całości, a może nie? A ten młodszy TO SAMO - z żoną i dzieckiem albo go widzieć nie chcą. Choć on to jeszcze, a ten? Ale chyba w sumie to samo i tyle. No z tej biologii wiecie jeden i drugi mógł choć psy tresować i tyle. Bo ja bym została treserką psów z biologii W ŚREDNIEJ im powiem, ale co - żle mieszkam i tyle, wszędzie dojazd i tyle. A poza tym to trzeba dobrze o te psy stać, żeby dobrze było. Jak? Ja stałam własnie źle o mojego pieska i dlatego nie zostałam treserką psów bo chciałam. No szanse miałam zerowe praktycznie bo musiałabym kogoś na policji mieć - te psy hodować, ale ... przynajmniej przy schronisku dla bezdomnych zwierząt od małego sie kręcić. To jeszcze może... choć lepiej na miejscu wszystko i tyle. I TYLE im po mnie zostaje a mnie po nich? to co se sama wymyślę tam wiecie. Wielkie ksiązki - prestiżowe powiedzą. To nie jest prestiżowe tam i żebyście się im nie dali. To jest prestiżowe dla tych pracowników, ale ogólnie - jest to jakaś szansa w takiej a nie innej okolicy i dlatego to całe jest MOIM ZDANIEM spieprzone od A do Z. Bo ci pracownicy, którzy tym rządzą zrobili sobie z tego PRESTIŻ, a to POWINNA być jakaś szansa. I wszystko do góry nogami z tego. Ksiązka - rzecz jakaś tam święta - nietykalna? No wiecie - tak to wyglądało...chociaż papier się z tego zrobił chiński z czasem wiecie. Prestiż ... hmmm... nie wiem jak to inaczej nazwać. Duma może, a póżniej cholera jasna i policja i tyle. :(

Gość Owca to tys topele
otworzyla????????

Gość pancia ancia
czy ty jestes chora ? piszsesz jakies historie rodzinne wyrwane z kontekstu jakbys gadała z sąsiadką pod spożywczym nikt nie wie o co chodzi i taki wylew potocznej pisaniny a la wiocha, bez wstępu, rozwinięcia, opisu i zakonczenia oczekujesz dyskusji , co robisz na tym forum chora osobo ?

Gość Owca to tys topele
Owca kogo zamordowalas 30 lat temu?

I ten facet z tych książek powinien szukać SAM pracy na policji wiecie, z górą w tym zakładzie dobrze żyć i co? Wszystkich zna, Polaków zna - źle by mu było? Z takiej firmy sobie odejść. Może sie ożenić, normalnie żyć i tyle. Żeby wiecie nic na Polskę nie było. Bo on chciał mieć żonę w pracy wiecie. Bo pracy nie miał. To skomplikowane. I tyle. I chyba on nie jest tamtejszy i tyle. I źle stoi też w tej pracy przez to nie jest żonaty, a powinien i tyle. Ale to nie moja sprawa wiecie. I tyle. Bo się trzyma kierunku a nie rodziny - tego co miał i ma w domu. On się trzyma skąd jest. Taka praca mi powie. No ale wiecie zaś w USA nie jest. Bo też by w USA chciał coś bo tak, bo taką miał rodzinę mi powie, że do USA ON się kwalifikował a nie te dobre rodziny. No już niech nie przesadza wiecie bo to szkoda słów i tyle, a podobno o pracę mu szło - no to na policji ma prestiżową pracę. Bo to jest prestiżowa praca chyba dla niego. Nie ja uważam, że prestiżowa to obecnie wszędzie na policji jest i tyle. Bo co oni robią wiecie? Wszędzie tylko ochrona i ochrona - skąd się to zrobiło niby? Z PRESTIŻOWEJ POLICJI moim zdaniem, a taki zajob jaki tam jest wiecie to jest ale prestiż. On w ogóle chyba miał być sportowcem wiecie i jemu sie pokiełbasiło, że on jest na boisku wiecie. Grał w piłkę nożną i w ogóle i jest usportowiony i w ogóle , a mnie tak ciężko tam. No wiecie... czasem się stawia zalety umysłu powyżej zalet krzepy fizycznej i tyle. A jak dostanie zawału bo on też tych mięśni normalnych nie ma wiecie to już mnie to nigdy obchodzic nie będzie BO ON NIE PIJE wiecie, no może i nie pije, ale co on tam bierze - ja jako nauczycielka miałam ucznia, że miał 18 lat i dostał zawału z prochów i umarł. On poszedł z tej piłki nożnej bo czysty nie był. Na pewno wiecie - dobry piłkarz i sobie poszedł. I robi sobie osiągi w książkach, karierę robi. Z DDR się zrobił - na pewno w klubach zachodnich mógł grać i teraz wiecie trafił na taką samą Polkę - dzieci i koniec - a wiecie jakby ona nie miała tych dzieci to czyja wina? Wszystko na nią by było, a on jest "czysty". Nie wierzę w to :( I taki zajob robią tam jak wariaty - niech sobie ich wszyscy zeżrą tam za ten zajob wiecie - tyle mnie to obchodzi i uważam, że gość ćpał bo by się z Polakami w ogóle nie zadawał. Bo on zrobił karierę wiecie - jak pójdzie na policję to zrobi karierę dla mnie a tak to niech spierdala wiecie co tam robić - szorować podłogi na kolanach. Tyle mu po mnie zostaje jak nie chce rodowodu ode mnie. I tyle. Bo z taką krzepką wiecie to wszystkie te hale, półki, wszystko niech sam sprząta. - Z tym Arabem mi powiedzą. Nie Araba im nie dam. Ale ten - niech se go zeżrą bo trzeźwy to on też po tych dragach nie jest. Moje zdanie. Bo by poszedł i tyle. I czemu to poszedł z tej piłki nożnej mu powiem - bo ja tego NIENAWIDZIŁAM i miałam rację bo sama trzeźwa byłam BO WIDZĘ wiecie, a on? A ta złość - to jest złość sportowa mi powiedzą. No to miał jechać na olimpiadkę i tyle. Złość sportowa - to jest złość właśnie z dragów i tyle :( Bo odchodziły od niego laski bo agresywny był i bił je. Bo Niemki do kitu. No, no, no - żeby pewnego dnia nie okazało się, że po prostu nie wstał i tyle. I bierze środki nasenne - moje zdanie. Bo tak i już. Bo by chodził na dniówki. Po co chodził na nocki? Bo Polaki przyjechały i żeby im dowalić bo cały rok na to czeka. DLATEGO nie przyjadę już nigdy i tyle. Żeby nie było, że przeze mnie (jedną starą co się zachować nie umiała tak jej było ciężko POdOBNO) sie NIE WYDAŁ. Bo będzie, że nie przyjadę bo mi tam tak ciężko było. Jak sobie poradzi bez moich 3 noży to niech się zgłosi. Żeby nie było wiecie, że to mój znajomy jest i że coś tam, coś tam - mój brat doszedł dzieki komuś Z NRD do czegoś w Holandii bo naprawdę mój brat a on - i niech uważa, żeby mu na TRZEŹWO nie wpieprzył i tyle. I koniec. A reszta nie jego sprawa niech sobie dalej ćpa i bierze środki nasenne wiecie, pózniej chodzi na nocki bo ...po co sie wydać. Szkoda czasu na te baby. No to jak on chce mieć dzieci? Bo dzieci to by chciał ale baby - to niech sobie adoptuje. Co mu zostaje, nie? Małego synka PIŁKARZA by chciał mieć - ja nawet nie wiem o co chodzi. No wiem, wiem - jeszcze mu 3 noże musiałam dać. Synek piłkarz... a córka? Katechetka? i tyle mnie to obchodzi wiecie i niech se do Ilony idzie co on ma w zyciu robić dalej. Zjeść więcej środków nasennych niech mu powiedzą bo on by chciał, żeby nocki cały rok tam były, a ja - wariatka - że to jest do sądu pracy. Bo się trzeba zgodzić na nocki, jeszcze zależy ile i co i moim zdaniem niech mu krew pobiorą czy on jest "czysty" i tyle. Bo nie jest - bo nie pije. To ćpa i do widzenia :(

Gość Owca to tys topele
Owcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ciagle jedno i to samo piszesz- TO JEST JUZ NUDNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to i ja wam wyjawie okrutna prawde o mnie sprzed 30 lat......ostrzegam....masakryczne........ 30 lat temu.....zrobilam.....kupke w majtki:P:P:P czytaj stopke!!!!!!!!!!!!!!!

Ja jestem zdorwa, ale sen jest najważniejszy w życiu wiecie -SEN nie pościel. To nie jest to samo. Kto stoi o pościel ten ma rację. O POŚCIEL??? Bez sensu. O SEN to tak. A te laski co je obgadałam stały o pościel bo sie waliły i tyle. I ciągle pościel prały i przebierały i sobie kurestwo ogrywały, a prawda była taka, że burdel mamy to były i tyle. Bo o jedzenie nie stały i koniec. Bo by były normalne a nie były i tyle :( -Najwyżej mi zwrócą za...pościel myślą bo tak było warto studiować - mi powiedzą i że rzeczywiście miały iść do pracy i wcześniej sie wydać. - Tak miały zrobić im powiem ja i wiele normalnych osób bo naprawdę zmarnowały czas sobie, wielu innym ludziom i tak dalej i tak dalej... a czemu to nie napiszę. Bo tego to w ogóle nie ma wiecie. Pościel jest I jEDZENIE. Taka kolejność? To miało być WYDANIE SIĘ na pierwszym miejscu i tyle. I że niczego same nie muszą oddawać - po prostu się je NAPADNIE kiedyś i OGRABI bo co niby one zrobiły z tych KRESÓW - napadły i ograbiły uczelnię wyższą , a powinny były już wtedy na taśmie siuchtać - za dużo by chciały wiecie i tyle. - Ale zachować to sie zawsze potrafiły. - No to prawda - takie GEJSZE im powie. Nie każda się nada. Niektóre to zwykłe kurwy są im powie - nie gejsze - ale PO STUDIACH. A one? Też po studiach powiedzą - no na papierku im powiem. I tyle mnie to obchodzi. No chyba, ze coś osiągnęły - potępienie wieczne jak na razie - chyba że się opamiętają. A ich faceci wiecie pewnie wszyscy KIEROWCY po tych studiach ich z kolei. No to kierowca wiecie sprytny to po zawodówce może być dla mnie, naprawdę kierowca po studiach to juz przesada. I przez takie koleżanka mi się powiesiła. Dajcie spokój :( Bo też nie rozumiała, że one o pościel stoją. I to tak pół na pół na mnie czemu ona nie gotowała w sumie. Tyle ile. A ja? Tak samo - przez nie wszystko. O pościel stały - jak ich się trzymała KAMASUTRA wiecie. Niemożliwie. No takie se tam były. Gejsze to może za dużo. Polskie mistrzynie kamasutry to były - po bioloigii :( A ty sumo mi powiedzą. No jeszcze mi duuuużo brakuje do tego sumo. Podobno nie tak dużo mi powiedzą. No wiecie co - nie będę tego komentować. Aaa - bo się nie odchudziłam na wesele brata i jak ja wyglądam na tych zdjęciach. TAK JAK NALEŻY im powiem i jeszcze za dobrze bo tak i już i tyle. I ja mam rację. Za to wesele tylko takie zdjęcia mogły być. W straży pożarnej - to pechowe i tyle. Żeby ograć pożar i mnie nie potrzebują - a ja ich NIGDY nie potrzebowałam wiecie i CO TE SWOJE GŁUPOLOWATE MORDY ODZYWALI W OGÓLE. Bo im żal profesora bo sie przy mnie tak ...spocił w tym terenie. to przez moją matkę bo ja tam za nim nie latałam. tylko mamusia. - A po co ci ona mi powiedzą? - A to zapytajcie mojego młodszego - po co mu mamusia? albo starszego - co tak płakałeś baby malutkie na pogrzebie, co? Taki Niemiec i tak szlochał - i wszyscy z niego leją, ale ja nie mogę mieć matki wcale wiecie. No cóż... a pogrzeb mogę mieć? Ciekawe czy na to choć mi pozwolą? I tyle mnie to obchodzi :(

Gość Owca to tys topele
oWCA tak powoli sie zastanawiam czy ty naprawde jestes chora czy zwykle udajesz z nudow???????

Bo wiecie zrobili sobie ze mnie pośmiewisko BO TROSZECZKĘ żle stałam w tej holandii bo im żle nie życzyłam a oni wszyscy z Polski żle życzą Holandii i mają sie tam dobrze, a ty? Powinnaś dostać stała prace i być traktowana - zobacz z Polski lepiej traktują niż ciebie i jeszcze się śmieją DEKLE PSYCHOLOWATE i tyle. No wiecie - ja tam wyglądam ZUPELNIE OK - matka samobójczyni, jej rodzice samobójczyni - 3 samobójców na zachodzie. Żle wyglądam? W końcu sie przez nich zabili. A ja okradziona - dlatego tam jestem. PRZEZ NICH!!!! Żeby nie było, że mnie Rosja okradła. Nie - Rosja mi nic złego jeszcze nie zrobiła - oni mnie okradli. Tu mnie tylko pomawiali, a to jest za darmo - plotka na wschodzie nie kosztuje nic i tyle wiecie. I tyle wam napiszę. PrAWDY i tyle. Bo oni chcieliby usłyszeć choc słowo prawdy ode mnie. Ależ proszę bardzo - niech sie idą wysrać gdzie chcą - tyle mnie obchodzą. I ze gdyby mi dali kasę to by mnie nie musieli oglądać w pracy tam NA PEWNO. Bo aż tak piękni nie są. Nawet ten mój młodszy. Ale może być, a reszta? :(

To jest prawda i tylko prawda co ja tu piszę w tym wątku. Zeby nie było że Polki piją. Z NUDÓW mi powiedzą. No to nie wiem - niech sie ..NIE ZANUDZĄ. Bo co tam robić. No cóz... dorabiać i tyle. W nocy jedna zmiana, w dzien druga. I jedno powiem wam NAPRAWDĘ - żałuję, że w ogóle sie tam uśmiechnęłam czy zażartowałam. Miałam więcej jeść i więcej zrać BYLE GDZIE. Po cichu wiecie. I całą Holandię bym zasrała. A tak? Tylko jedną firmę w sumie - ale KANIBALI bo TAKĄ mają u mnie opinię. Że to firma kanibali była i jest - dlatego ciągle mi się tam srać chciało wiecie. I tyle. Ale dzieci na kiblu to bym nie robiła. Skąd ja mam te dzieci na kiblu wiecie? Chyba z Holandii. Jeszcze trochę tam i będę jak ten sportowieć z książek - cały rok na nocki. JAK SOWA. I tyle :( - A gdybyś musiała? mi powiedzą. - To bym poszła do lekarza, że ma mi napisać, że zaraz zbzikuję i tyle. I koniec :( Ale już jestem bzikiem i do psychiatry. Bo wygląda na to że rok na nocki chciałam chodzić. Do pół roku można chodzić na nocki - tak wykombinowałam SAMA NA SOBIE a na pewno 3 miesiące i tyle chciałam chodzić, ale powyżej pół roku to można dostać już kota. Do pół roku uwazałam można chodzić na nocki - tak jednym ciągiem. Niech sie zapytają lekarza - póżniej w mózgu sie klepy TRWALE przestawiają. Bo klepy się przestawiają, ale do pół roku uważam, że się naprawić te klepy, a dalej nie i tyle. Że powyżej pół roku nocek w mózgu następują TRWAŁE i NIEODWRACALNE zmiany, że nie przestawisz na dniówki się , zwariujesz po prostu. Ale pół roku to dużo czasu jest bo sie ze mnie śmieją. Mają rację i nie i tyle :(

Albo że już jestem bzikiem i do psychiatry - tak miałam napisać. Bo wiecie się dowiem - ludzie latami chodzą na nocki. I są normalni im powiem. Zwłaszcza na starość. tu był taki gostek SOWA się nazywał. Ciekawe czemu? Od niego chyba mam te nocki wiecie. Ale jak piszę jednorazowo do pół roku można. A póżniej mi powiedzą. Na pewno pól roku I ROK nic i tyle. Pół roku i poł roku - źle i tyle. Górnik sie dowiem. Górnik - co przerwa wyjazd do góry? Nie na obiad tylko. Za cały dzien starczyłoby wiecie raz wyjechać na obiad. A na kopalni chyba 3 zmiany powinny być i tak sie powinno siuchtać na kopalni - 3 zmiany są tam i ludzie są normalni. A inne rzeczy ? Po pół roku nocek rok odpoczynku. Pół roku i pół roku to za mało. ROK i tyle. A po miesiącu - 2 miesiące odpoczynku i tyle. 1:2 jest stosunek i tyle - nocka- dniówka i tyle. Bo po prostu w mózgu są ślady białkowe i one się przestawiają wiecie. Żle są białka w mózgu zapisywane i się fioła dostaje wtedy. Jak działają elektrowstrząsy na człowieka? Takie jest pytanie? Po złej proporcji nocek i dniówek zostają ElEKTROWSTRZĄSY. I teraz jest coś takiego - człowiek ma swoje takie mechanizmy różne i ja wiem, że ja jestem normalna teraz. Po nockach z zeszłego roku i tyle. No w sumie w listopadzie po miesiącu dniówek byłam normalna, ale póżniej nie i znowu po miesiącu byłam normalna, ale ja tam uważałam i się lampom nie dałam bo uważałam, że te lampy są złe. Nie wiem czy one są złe wiecie do końca , ile tych nocek, ile dniówek, jakie są normy - to by trzeba poczytać. Widziałam tylko, że lampy są złe DLA MNIE i tyle. Że tych nocek miało nie być i tyle. I po miesiącu byłam normalna, ale NA DNIÓWKI w pracy spokojnie się by doszło do siebie wiecie w miesiąc - tylko praca bez TAK DUŻO wysiłku wzrokowego i tyle. Tam siłki trochę i by mogło być. Bo co o mnie myśleć? a gówno - a co o nich myśleć? Lepsze Chiny niż oni. TO SE TAM JEDŻ mi powiedzą bo poszło wyłącznie o paszport mój bo widać. No gdybym miała wiecie chiński paszport - to dosłownie do Chin spieprzam i tyle. Stojąc o Japonie bo tak i już i też może być na Zachodzie z Japonią i tyle. I nikt nie rozumie czemu. A ja rozumiem i nigdy nic nie powiem chyba, że dostanę pieniądze mamusi to wtedy coś może sobie wydam jak ktoś mnie będzie chciał czytać. O czym mi powiedzą? O architekturze. Bo tak pasuje. A co ty wiesz o architekturze mi powiedzą. To sobie przeczytacie w mojej książce i tyle. Jak będzie was na nią STAĆ. Bo to będzie TAKA PRESTIŻOWA KSIĄŻKA, że niejednego nie będzie na nią stać wiecie - zwłaszcza tych co zapieprzają tak bez sensu w tych książkach i tyle. Abo wzroku już nie będą mieli tam - jak Łysek z pokładu Idy. Ale w Niemczech 1 osobę można podziwiać - Hitlera mi powiedzą. Nie - Goethego - i dla niego mogłabym byc germanistką. Tylko jego tam żal. Bo naprawdę ... miał się urodzić w Anglii i tam będzie przebywał. A oni niech postawią wiecie pomnik ...Hitlerowi. Bo tak ich ten Goethe zajechał i chyba ten Goethe nie ma ANI jEDNEGO POMNIKA W NIEMCZECh - chyba tak to wygląda bo słyszeć o nich nie chce :( I ma rację :(

Gość smutnaosssssssobasmutnaaaaa
A Ślazakom może powiedzieć wiecie, że miał sobie do Chin pojechać wiecie. Bo jak tak patrzy na tych Niemcow... no cóz... bardziej angielscy niż anglicy. I uwierzcie mi Anglicy go wezmą , że wolą jego niż Szekspira I MAJĄ RACJĘ bo tak i juz. Znaczy maja i nie mają, ale on pisał, a Szekspir GRAŁ, był aktorem DLATEGo może być w Anglii. Bo aktor to KŁAMCA i tyle. A że sam pisał? Bo chciał zarobić więc musiał mieć temat. I płacili za temat, ale jemu - on grał i tyle. Tak było. A Goethe pisał i tyle. O chinach im powie i w dupie ma Niemców bo tak i już. I ma rację. No to pił wiecie - bo Goethe to pijak , przez to sie nie ożenił. Hmmm... no cóz... to nie wiem , moze i tak? Ale żeby ani jednego pomnika? No to w sumie niech postawią taki Hitlerowi. I wiecie miałby na Śląsku coś ten Goethe w tych Tarnowskich Górach i by mogli być - bo w sumie dużo tu jest poetów itp. Wiecie czemu on olewa Instytut Goethego? A co on był profesor uniwersytetu im powie, żeby mieć INTSTYTUT swój? No i tyle. Mieli mu pomnik 1 postawić i nie po nim, a tak za to pijaństwo po nim i tyle :( Bo przez to był niemoralny. Kiedy on wiecie chciał sie uczyć, ale znad morza... eee profesor znad morza. Bez przesady :( I go olali. Ale Bóg go nie olał. I przez to pił, morze zalewał. I przez to NIC O MORZU nie napisał. Zalał sobie może...wódką. Co on pił? POLSKĄ WÓDKĘ. Dlatego był w Polsce 8 dni i uciekł. Acha - że nie mogę być przewodniczką bo źle wyglądam. Moim zdaniem normalnie, ale niech im będzie. Bo mam złe zdjęcia z wesela - bo fotograf był do wyrzucenia go. Bo oglądają zdjęcia z wesela. A innych nie mam wcale wiecie. Po prostu jakie wesela takie zdjęcia i tyle mnie to obchodzi. Czy oni jeszcze coś umieją oprócz kompromitowania ludzi? Nie wiem. Nabudować domów i sie o nie zabijac i tyle :( I tyle mnie to obchodzi. I wiecie - jak znowu będą 2 trupy to niech nie zwalają tego na mnie na tych Zachodzie - bo ja już nie stoję o moich braci. O żadnego. Przez nich będą 2 trupy i tyle. Chyba rozumieją że siostry nie żyją i tyle. - Bo ja miałam o nich stać - a oni? Z jakiej ty jesteś rodziny a oni? No zwłaszcza ten młodszy,a starszy też. On nie wie od kogo on jest - kupka śmiechu. Tak to jest moi drodzy jak chce się być mądrzejszym od córki samobójczyni i to byłej zakonnicy. Kończy sie marnie wtedy i jak zaczyna sie z Bogiem też. I tak skończą. Napadnięci przez Chiny i Rosję bo za to, że mnie okradli nigdy im się nie dam. A robienie dzieci w lesie - nie polecam bo w sumie najwidoczniej w Polsce stoi się o pościel gdyż tak cicho i tyle wyrazów współczucia tu otrzymałam w życiu. No a ja w lesie i to chyba stąd mam to jadło jako najważniejsze. Bo może chałupa jest najważnejsza? A jak jadło to i skąd to jadło i tyle :( jeszcze coś?

Gość skad ja to znan!!!!
no z nia ostro jest cos nie tak :D ona w ogole nikogo nie slucha! po co sie tak produkuje jak tego nikt nie czyta, bo tego sie nie da czytac! tak ciezko napisane poza tym nieskladnie same farazony :D prosilam ja juz wielokrotnie zeby pisala do rzeczy krotko i zrozumiale ale ona chyba nie czyta co sie do niej pisze :O

Wiecie ja im napisałam - Hiroszima i Nagasaki mogą się okazać lepsze niż moja okolica w dzien sądu ostatecznego. A na pewno Sodoma i Gomora były lepsze. Bo to wiem i tyle. Że ja nie żyję zdjęciami ze ślubu to jestem PIERDOLNIĘTA tu sie dowiem. No to właśnie piszę - Sodoma i Gomora się nadawały bardziej do czegoś niż ludzie tu. po co im ten ślub kościelny? Żeby zdjęcia mieć do końca życia. PAMIĄTKĘ wiecie. No to można se pojechać na wycieczkę i pocztówkę kupić bo jak ja bym miała taką rodzinę swoją jak ich to bym nie chciała patrzeć na te zdjęcia - bo ludzie stoją o zdjęcia ze ślubu a ja? czy ja w ogóle będę miała zdjecia ze ślubu? Coś tam takiego. A po co mi ten ślub cały? To tylko kłopot i tyle. Jeszcze od pierdolniętego w głowę księdza wiecie. A pracy to już chyba do 65-tki nie będę miała i o czym ci ludzie pierdolą? O ODWYKU chyba :(

Przyjedźcie sobie do mojej okolicy i powiedzcie SODOMA I GOMORA i odczujecie ULGĘ wiecie. Naprawdę. I coś się stanie takiego, że ..uwierzycie w Boga tutaj. Bo tu można zostać jedynie ateistą. Dlatego jestem archeologiem. Bo Sodoma i Gomora to jest prawda. I skończyli marnie, a ci tu? Bo są CHRONIENI. I po co? Kiedyś będą płakac gorzko że tak mieli skończyć. Ale była i Niniwa powie im Pan Bóg i że se mieli pismo święte poczytać - w wory pokutne się ubrali i ocaleli. Tamci nie musieli tak kończyć - bo się ze mnie śmieją, że NIGDY się już teraz nie wydam. Skończycie w piekle za te ostatnie 6 lat mojego życia ja im na to. Oni sobie tu dużo myślą bo sa STRASZNIE ratowani. Skończą na samym dnie piekla za mnie. Przykro mi :( Za dużo sobie myślą - zdecydowanie :(

Wiecie -dawno temu miałam taka koleżankę, że uratowałam jej życie i ona na mnie. Ja jej jeszcze dam w życiu popalić W SUMIE - juz teraz może się powiesić. A ta druga też. - Nie dałam tej drugiej rady - jak ty chcesz wygrać z tą Holandią? Już wygrałam i tyle :( Bo ta druga miała rodowód, widziała, że jestem adoptowana nic mi nie powiedziała. I miała ten rodowód silniejszy od mojego. Za dużo lesbij - nie podoba im się to. Przez lesbę w Polsce z rodowodem. od kogo - od nikogo. Nigdy nie powiem. Z ojcem samobójcą. Wczoraj kapnęłam się od kogo miała rodowód i tyle Nie umiałam jej pokonać w Polsce RZYMSKIM RODOWODEm. Musiałabym mieć rodowód od matki. Bo wyszłam na straszną wariatkę i koniec wiecie. Dzieci nie będę mieć już nigdy, reszta mi niepotrzeba. Mnie ratować by mogło tylko rozgrzeszenie i powiem wam W SUMIE no trochę mi brakło i tyle. gdyby ten kościół być mądrzejszy to bym miała stałą pracę i byłabym normalna i w ogóle. Lesba z rodowodem to piekło i tyle oczywiście bo lesbiła się na matkę. A ta koleżanka - takie zero - to miała wiedzieć i by miała rodowód, a tak nie ma i tyle :( I nigdy nie będzie miała bo nie zasłużyła. Co jest warty ten rzymski rodowód mi powiedzą? on jest zły - zawsze będą rzymskie rodowody PRZEZ NIEMCÓW, ale inne - od kościoła. ciekawe kto je będzie chciał? NIKT. Taka prawda :( Ludzie będą chcieli rodowód zawsze ale OD WARTOŚCI - Kościół - no wiecie - to będzie i tak Z TYCH MURÓW wiecie rodowód. I to nie ma sensu w ogóle :( No tyle ile. Ale z tego rodowodu rzymskiego Z MURÓW - na przykład Niemcy będa dużo takich rodowodów mieć - budują równo, Holendrzy i tak dalej to pózniej pójdą inne. Ale zawsze z tego i tyle. A ja miałam mieć tu zupełnie inny - na Polskę i tyle. Taki jaki mam dziś i tyle. Ale to juz historia... :(

rzymskie rodowody z murów będą we WŁoszech, Francji trochę JAPONI na wschodzie - Chinach? No musieliby być ochrzczeni. Od Marco Polo jedynie i tyle. To tak - on miał rzymski rodowód i przez to w tych Chinach mógł być - Marco Polo. Polak mówią - nie Niemiec z rzymskim rodowodem. MOIM . Ten sam i tyle. Przez to mieli chrzest w dupie I ŻLE wiecie - czemu te Chiny nie są ochrzczone? Przez rodowody i tyle. We Włoszech. Dlatego wiecie Włosi popierają Niemców. I tam są rodowody a na północy nie - i tego nie rozumie nikt, dlatego oni są proruscy. Co mają robić wam powiedzą? I tyle. I dlatego tam jest tyle bajek, baśni, legend - z Rosji. Bo na Zachodzie tacy ludzie nie są. Zeby sie nie dali. Tak ogrywają ruskich i tyle :(

Gość v df v
dajcie jej spokój, ona ma schizofrenie!

SPRAWIEDLIWIE chiny powinien ochrzcić Marco z innym rodowodem i tak się zaczną rodowody w Chinach porządne - do rzymskiego i dalej. Bo wszystko co najgorsze w Europie to lesby. Pedały to tam byle gdzie są, ale lesby to kurde z Europy i to najgorsze jest co istnieje. I czemu ja tyle lesbij spotkałam ostatnio :( czy w Hiszpani są rodowody? Raczej nie - Włochy i koniec. Przez to tacy są wiecie i tyle. Ale już od Maryji są i nic się nie da zrobić. Czy są wyżej od Niemców? Nie ale są dosyć kościelni i moga być od Maryji bo tak i już. Z jednego powodu w sumie ale nie napiszę od jakiego. A Włosi? Od zwierząt są. Oni są powaleni w łeb jak moja matka - to jest podrzutek włoski i tyle. To jest po prostu w ogóle czarna magia. Oni są generalnie od zwierząt, ale Rzym i tak dalej... a Hiszpanie od razu są wyżej od nich, ale Rzymu TAM nie ma i tyle. Czyli Marco Polo był Hiszpanem z niemieckim rodowodem wiecie i tak mógł być we Włoszech, w Wenecji. Polak? Absolutnie. Nie pasuje nic - żadne korzenie. Hiszpan - to pasuje i tyle. Nazwali się Polo,zeby było, że z Polski i interesy szły, że hohoho. A te Chiny tez pasują i tyle. Czyli zobaczcie czym Polska za czasów Marco Polo? Czy to był wschód? I dlaczego była czym była?

Marco Polo - dużo by chcieli i tyle. Rzymski rodowód żeby robić interesy. Bo też nieżonaty na pewno. Zły rodowód wzięli bo chciałby być w Polsce, a zły rodowód wziął wiecie od Niemców. Minimalne błędy i by był Polakiem. A tak nie będzie. Jak Chiny ochrzci i tyle. Bo oni wszyscy sie zastanawali czemu ta PÓLnoc sobie z tym kurestwem nie radzi. I uważali, że przez Rzym. I on się też nad tym zastanawiał. I wiecie gdyby żył póżniej miałby 1 mit polski, wszystkiego by sie domyślił i by was rozwalił. Taki był Marco Polo. Dlatego jest po mojej stronie bo dawno mnie tu nie miało byc - archeolog na wschodzie i tyle. I też jak zechcę to was rozwalę tym 1 mitem. ale po co. Jednak on by ten mit miał i może być Polakiem. To się jeszcze zastanowi bo Z TEJ OKOLICY gdzie jestem by miał te legendę bo taki był chytry i skromny bardzo i dlatego jak ja w tych Chinach mógł być bo Europejczycy byli nadęci a on był skromniutki i mógł być - przez to nawet w Chinach myśleli, że to Polak bo Włosi byli najgorsi , pyszałki straszne. No ale 1 legenda - musiałby mieć 2 legendy albo 2 mity. Bo Polska dziś to 2 mity są i koniec. No to teraz nie wiem jak to jest, ale jakoś leci i tyle. Też nie docenił Polski i teraz popatrzcie - jaki miał wziąć rodowód żeby Polska miała Chiny i jak te Chiny mieli mieć. Bo nie wiedzieli jak. A dziś? No to ja bym sie tym zajęła i tyle. I tak się ma Chiny bo ja mam Chiny z komuny i mnie nie chcą. Nie mam już z komuny i tyle. I tak samo Rosja powinna mieć Chiny a tak nie mają i wszystko jest źle i koniec. Ja mam dobrze Rosję i Chiny, ale jak nikomu nie powiem bo nie mam przez Polaków szans na stała pracę na Zachodzie i mam wszystko gdzieś bo mi tak nasrali jak w Polsce. I się będę tym interesować. Bo mi powiedzą to i tamto, a wszystko bez znaczenia - po co ci to morze? Bez sensu. Ma sens wszystko i tyle. I tak będzie kiedyś Polska, Rosja i Chiny. Zasługują na seibei - polnoc będzie miała rzymski rodowod z murów - Chiny trochę , Japonia - to jest Rzym strasznie, Chiny trochę, Chiny to zwierzęta generalnie, ludzie to tam - ło matko. I tyle. Za miliony lat świetlnych. Ale zaczną od chrztu - tak jak powinno być. I tyle. Od Marco Polo bo go znają.

On miał być księdzem ten Marco Polo, ale uciekł im bo nie rozumiał o co tam chodzi. No i dobrze zrobił. Postanowił sie ożenić i normalnie żyć. I dlatego wziął sobie OD NIEMCÓW RZYMSKI RODOWÓD - w tej Wenecji wiecie. Bo o niego będzie straszna haja bo był... hiszpanie. Tylko dla zmyły zrobili sobie nazwisko POLO i dumali nad Polską a doszli do Chin i tyle. No i tacy byli uczciwi bo słęnęli z uczciwości. No ale widzicie - jak mieć Chiny bez chrztu. Ja mam Chiny bez chrztu i Rosję też mam TAK SAMO. I tyle mnie cokolwiek obchodzi wiecie. Ile ja mam lat, jakie ja mam życie i good bye. I te lesby W NIEmczech - polskie - dadzą mi radę jak będą mieć lepszy rodowód od lesby polskiej co była kiedyś W MOIM DOMU i tu SPAŁA - oczywiście nie wiedziałam że to lesba jest. No ale wiecie - to w Polsce by ten rodowód musiały mieć i tyle. A w niemczech? I teraz musiałyby mieć Chiny i Rosję - jak? Ja je mam poprzez 1 rzecz - poprzez wizję od Boga. Jeszcze z tego mam Hiszpanię też. Portugalii nie mam bo muszę stać o Polskę , matkę w tym miejscu. Francja - może być. I tyle. I dużo mam państw - czemu stoję o matkę? Bo od niej w sumie mam Francję i USA i tak miała myśleć a nie Niemcami, ale w sumie Angliki - Niemcy bez rodowodów - tacy są - zboczeni głupi, wstrętni - tacy są. Tam rządzi już Henry 8 i tak zostanie. Bo wszystko co tam jest i co oni sobą prezentują to henry 8 i nic wiećej. I on tam chyba na zawsze zostanie bo reszta to w ogóle nie wiadomo o co tam chodzi i tyle.

I patrzcie - przepadkłam przez lesby, a teraz jeden ma na mnie rodowód w Niemczech, żebym sie poszła lesbić bo tak mi to pasuje wiecie. i ta komunia i to. przez lesbijkę co była tu kiedyś wiecie i miała na mnie rodowód. Ale rady mi nie umiała dać, widziała że tak prawie ale jeszcze bo tak to każdemu umiała dać rady,a mnie nie - dlatego nawet tu przyjechała i też nic i tyle. No i po co taka była a rzymski to nie umiała wymyślić ale w Polsce znacznie wyżej ode mnie stała praca w szkole. Miałam być od niej madrzejsza i tyle. Ale zaś nie znałam rodowodu i po mnie :( I tyle. No ale mi nie da rady z tym rodowodem tak i tak i tyle. I teraz już ta osoba całe Niemcy infekuje i tyle. Sianem i słomą i przez niego będą pożary jak sie nie ożeni i tyle. Ale to nie moja sprawa. I dlatego powinnam być w Niemczech ale przez niego mnie nie chcą. Bo się miałam z nim dogadać i by były książki? Jak? bez sensu :( A wiecie - dogadałabym sie na pewno, ale... na pewno wydać się miałam z tego menela co go na policję dałam - taki terror chyba za niego. Takie downy tam są same i tyle z książek. Trzeba sie wydać żeby książki były wiecie. No to ten gostek se mógł tak myśleć wiecie. Czemu on się z tą laską nie ożenił w sumie - no może teraz wiecie pójdzie im lepiej. Ale to już by musiał ją zaprosić teraz latem, a on sie obraził na mnie bo powiedziałam, ze Arab lepszy, ćpa to niech ona załatwi książki. No wiecie - dlatego już tam nigdy nie przyjadę i tyle. Po prostu. Mogą mnie obgadywać i niech sobie robią co chcą. Mam swoje zdanie, to byłam niesympatyczna i poszłam. Wiecie - to są po prostu zera. Kiedyś w Polsce byłam też inna i też po pysku dostałam. Wielka obraza - ile ja mam lat :( A ja się na nich też obraziłam i tyle :( Bo nie potrzebowałam żadnego ich rodowodu tak jak oni mojego i tyle. Bo ja im łaskę robię - a oni mnie też. I w ogóle niech sobie dalej oglądają moje zdjęcia. I to jest moja rodzina wiecie - nie rozśmieszajcie mnie. Jakieś dekle z Polski - moja rodzina. Ja nie jestem Polką zdecydowanie. Chinką i tyle :(