Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocny facet

dzisiaj pójde na komisaria policji i wyjawie sprawe z przed 30 lat

Polecane posty

Gość sssmutnomibardzo
No i patrzcie ode mnie mogą sobie w Polsce cały las wyciąć i nic. Bo tak i już. Bo powinno byc rolnictwo wszędzie i koniec. Tu w ogóle żaden las nie powinien rosnąć i koniec. W Niemczech może być , tu nie - bo nie stoją las. Leśniki a tu? JEDEN LAS. Bez sensu. A właśnie tu zero powinno być i tyle :( W Anglii też można było wszystko wyciąć i nic się nie stało. Tu by sie stało, ale juz nie i tyle. Ciekawe czy znają 2 mit, ale jak znajdą nawet to nic się i tak już nie stanie. Bo by się stało MITEM coś złego jakby las wycięli, a teraz juz nie i tyle. No to tnijcie - żeby nie było,że stoję o ochronę przyrody. Nie stoję i tyle. Stoję, żeby wyciąć lasy w Polsce. Bo tak i już. Bo tak pasuje. I by wszystko ruszyło, a tak? Od czego tu zacząć? No bo druga Anglia - tak ogólnie - wyciąć las też i będzie lepiej. I sadzić kartofle - każdy kupi polskie kartofle czy coś tam - ćwikłe na cukier - takie rzeczy. I od zera wszystko.

Gość sssmutnomibardzo
Wiecie - no bo na mnie, ze nie skonczyłam studiów, a stoję o ochronę przyrody bo widać. Nie o rolnictwo - kiedy ruszy rolnictwo w Polsce? Jak las wytną. Bo wtedy się będą musieli zastanawić co w to miejsce a tak to co. Nic. I tyle. No o rolnictwo polskie tak sie troszczę i tyle. - Po co ty żyjesz mi powiedzą? Po to, żeby ten las mogli se wyciąć bo jak umrę to nie. I po to żeby dzieci mojej kuzynki miały za co książki w szkole kupić i tyle. No to jest jakiś powód. Marny, ale jest. A nie chciałabyś mieć swoich dzieci? Już mam dwójkę powiem. Styknie. Ale z mężem mi powiedzą. No te tez były z męzem zrobione powiem - żona z mężem je zrobiła, a czemu ja na nie robię? Ale to akurat nie jest prawda lecz kto o tym wiedzieć musi, nie? Bo są to dwie córeczki mojej kuzynki Iwonki - Kasia i Iwonka. Powiedziała,że z męzem je zrobiła, a on nie żyje. Powiesił się mi powiedzą? Nie - miał wypadek smiertelny w pracy. Koparka go przytrzasnęła i tyle. No dobra kuzynka nazywa sie Kasia a córeczki Kasia i Iwonka. Tak albo tak - zostaje jeszcze... jak sie nazywał facet Ilony. Pasuje... ? Czy to ważne. Ogrywam ale... nie pamiętam jak miał na imie - Leszek, Mieszek, Mirek, Bolek? Jakoś tak. ?

Gość sssmutnomibardzo
Wiecie ja sie na tym Zachodzie nie dam - ja powiem tak - do szkoły mam wrócić? Co wy - ja nawet DZIŚ MOGŁABYM BYĆ TAM LEKARKĄ. jaką? Że sie boję smierci i dlatego nie chcę dać się zabić. Nie. Ale - no nie wypowiadam sie, ale np. w kostnicy mogłabym pracować i decydować czy dany człowiek żyje czy nie. Bo CZUJĘ, że takie osoby sa potrzebne. I w kostnicy z trupami mogłabym pracować. Bo umiem. I dobrze stoję o zwłoki i tyle. I mogłabym decydować o takich rzeczy. To jest trudne. Podeszłabym do człowieka i juz bym wiedziała - ma szanse czy nie. Zaraz bym to wiedziała. No i wiem że to jest dobre bo dużo żywych chowają i dlatego Polska to taki grobowiec. Bo ja studiów nie mam. Po tych studiach tu się tylko głupieje powiem i tyle. I dawaja wiecie do lodówek, a póżniej się w trumnach ludzie budzą, na pewno jest dużo krzyków na cmentarzach bo tak i już. Z grobów się dobywają głosy i dlatego Polska to taki grobowiec bo tak mi pasuje i tyle. ? Ale o tym nikt nie mówi, że np. idzie sie przez cmentarz a tu jakieś głosy i nic z tego... bo np. ludzi wsadzają do lodówek, a oni żyją, temperatura inna, rozmrażają się i stąd Polacy tak o temperaturę stoją. I dlatego ogrywam to Nowym Meksykiem. NA PEWNO przez to. I palą - przez to że ŻYWYCH ludzi się tu chowa w szpitalach. I wiecie - jeszcze powiem, że łowcy skór tu są. W łodzi. I w sumie dobrze robią bo jak obedrą ze skóry to nie żyje, a tak kurde wiecie - im się wydaje później takim grabarzom, że wszystko sie rusza. Nie rusza sie jak sie obedrze ze skóry - tak uważają. I nie rozumieją czemu. I dlatego obdzierali ze skóry, a nie że np. zjadali zwłoki i tyle. Żeby się ludzie nie ruszali. Bo wszystko wyciągnęli i sie ruszali. Czemu? Nie żyli a się ruszali. BO ICH ZA ŻYCIA uznali zmarłymi i dlatego tyle zwłok się porusza po sekcji zwłok. Bo tak pasuje. Że prawie wszystkie zwłoki sie po sekcjach ruszają bo by żyli, ale na żywym sekcja zwłok taka tu jest medycyna. Bo wielu ludzi powie - medycynę trzeba tu ruszyć - no ciekawe jak? Z tych polskich sekcji zwłok i wiecie to POWINNo na cały świat jak się tu śmierć traktuje, a pózniej wszyscy piją w zakładach pogrzebowych bo przynajmniej wiedzą, że im sie ruszają trupy/trumny bo wypili. A i tak wszyscy w Polsce źle stoją o grzebanie i tyle. I dlatego jest jak jest - jeden grób. Ja też mogę umrzeć bo dzieci nie mam wiecie, niewydana, ale miałabym - to sie powieś bo zarobić na nie nie umiesz. Za dużo samobójców - Z LASU. Bo tu sie nie stoi o las i tyle :(

Gość weź ty się powieś
zrobisz przysługę sobie i światu, psychopatko :O

Gość sssmutnomibardzo
Wierm już wiecie - w Angii sie trumny ruszają a w Polsce trupy. Raz leży tak, za chwilę siak. Nogi mają pozakładane i tak dalej. Takie rzeczy. I takich rzeczy jest duzo - ręce raz tak, raz siak i dużo tego i się nie ruszy medycyny, a grabarze piją i wszystko gdzieś a jak po sekcji to na żywym sekcja była jak się rusza po śmierci. I dlatego wycinają skórę, żeby sie im nie ruszali bo wtedy się nie ruszają i NIKT NIE ROZUMIE czemu, a ja rozumiem i nie powiem i tyle. Wszystko mają powycinane i się ruszają. Tak jest. :( Byle gdzie ale najwięcej w polsce przez to tu nie ma medycyny. Najwięcej z sekcji i aborcji też. Ale sekcje najgorsze i tyle. Bo to jest STWIERDZENIE ŚMIERCI. W śmierci klinicznej ludzi tną na kawałki i to jest najgorsze. To jest najgorsze - gorsze niż usuwanie ciąży bo to jest co innego, a sekcja na żywym - kompletna porażka lekarza i tyle - to jest cała medycyna do kitu :(

Gość sssmutnomibardzo
No weż sie powieś - ale mi życzycie. Wy też i tyle. I dlatego z tych sekcji POLSKICh nie umiałam na medycynę iść i nie miało to sensu. Inne panstwo i bym lekarką była bo by mnie dali do sekcji i tyle. i sie użeraj. Bo chirurg. I WTEDY bym skończyła samobójstwem. Bo bez rodziny chirurg to sekcja zwłok i tyle. To lepiej być grabarzem i tyle. Jak się stoi o trupa w czasie sekcji zwłok? I tyle. Koniec :( Nic wiecej nie napisze bO PRZEZ to nie jestem lekarką bo mi Bóg nie dał. Bo bym ogłupiała i tyle. Teraz bym mogła robić sekcje zwłok , ale przy sekcjach chyba ANI JEDNEGO normalnego lekarza nie ma i dlatego medycyny dobrej NIGDY tu nie będzie i koniec. Bo nie i już. Bo to najważniejsze i tyle. A co jest dalej z takim człowiekiem? Nie pytajcie :( Tak się zajechaliście. Od aborcji powie kosciół - nie - z sekcji zwłok. I tyle :( Ja tam swoje wiem :(

Gość sssmutnomibardzo
Bo wiecie ja myślałam, ze od matki nie jestem lekarką. Też mi powie, ale z PAŃSTWA najbardziej. A jak potną to biorą i wszystko rozpuszczają żeby pogrzebu nie trzeba było. No zalezy jakie zwłoki bo za drogo, musieliby płacić i tak jest cała Polska zajechana - tym rozpuszczaniem zwłok i tyle. I wiecie to jest ograne na Zachodzie dlatego oni Polskę smolą. Sami se ograliście - ale jak nie powiem. Bo z tego powinni o Polskę stać - z tego rozpuszczania zwłok w kwasie, a nie stoją - ale sami se to ograliście BO TAK I JUZ :(

Gość sssmutnomibardzo
No bo wiecie - takie z was lekarze, z każdego, a medycyna zerowata. Czemu? Przez rozpuszczanie nieznanych zwłok w kwasie solnym czy innym bo za drogo pochować po sekcji na uczelni, ze złych sekcji z takich rzeczy. I to się nigdy nie zmieni że tu będzie lepsza medycyna i koniec. Z tego właśnie. Także ...takie życie i tyle :(

Gość sssmutnomibardzo
I wiecie co ja bym osiągnęła jako lekarka? TAKIE COŚ w Polsce. Nic poza tym. Śmierci sie nie boi - niech trupy tnie i bym dostała choroby psychicznej znowu bo tak można ciąć, ale co zrobić żeby nie zwariować. Jest PROŚCIUTKI sposób lecz cóż... akurat by cię dali do sekcji mi powiedzą. A gdzie im powiem? Do dobrego szpitala, na staż? Do gminnego ośrodka, tak? Zostawałyby mi tylko sekcje i tyle. I żle bym stała o trupy i bym oszalała i tyle :(

Gość sssmutnomibardzo
Bo wiecie - łaziłabym i mówiła, że matka mi sie powiesiła i tak by sie skończyła moja medycyna i tyle. Zaraz by mnie dali do sekcji zwłok i to by była moja cała kariera bo... tak by pasowało. Dlatego miałam to ograne wiecie bEZKRĘGOWCAMI - co tyś taki bezkręgowiec jesteś mi powiedzą. Mięczak. No właśnie te sekcje. I wiecie to nie jest tak prosto - przynoszą ci z lodówki - tnij. I co teraz? Jest taka piosenka wiecie Anne Molin czy coś takiego - z lodówki przywieźli a ona sie budzi w tym teledysku wiecie. Ale w tym teledysku jeszcze sekcji nie było, a w życiu? Powinni fenol chyba ładować przed lodówką, ale szkoda kasy i tyle :(

Gość sssmutnomibardzo
Bo wiecie - łaziłabym i mówiła, że matka mi sie powiesiła i tak by sie skończyła moja medycyna i tyle. Zaraz by mnie dali do sekcji zwłok i to by była moja cała kariera bo... tak by pasowało. Dlatego miałam to ograne wiecie bEZKRĘGOWCAMI - co tyś taki bezkręgowiec jesteś mi powiedzą. Mięczak. No właśnie te sekcje. I wiecie to nie jest tak prosto - przynoszą ci z lodówki - tnij. I co teraz? Jest taka piosenka wiecie Anne Molin czy coś takiego - z lodówki przywieźli a ona sie budzi w tym teledysku wiecie. Ale w tym teledysku jeszcze sekcji nie było, a w życiu? Powinni fenol chyba ładować przed lodówką, ale szkoda kasy i tyle :(

Gość sssmutnomibardzo
Bo wiecie , ze łowcy skór są najgorsi - wcale nie. To tylko media. Oni powiedzą wam słusznie - W SZPITALU robią to samo i jest cicho. I to na żywych. Tną skórę żeby się nie ruszali w czasie sekcji i tyle. Bo to dla dobra studentów i tyle :( Czasem cała skórę potną, a trupy się dalej ruszają i tyle. Stąd jest takie opowiadanie o tym jak trupy wstają z grobów i mają to w Rosji ograne bo tacy sami są. Gdzie indziej nie ale tu tak i tyle. Tacy ludzie. W Polsce też już to macie ograne bo macie taki teatr z tym opowiadaniem. Bo skąd takie opowiadanie. No własnie z sekcji zwłok i tyle. Że wszystko sie rusza na stole, u grabarza i jest takie opowiadanie, że w sumie na jednym cmentarzu w Rosji wszystkie trupy wstały i jeszcze przed końcem świata zaczęły sobie rozmawiać. Nie pamiętam końca ale wiem że takie coś jest niestety :( http://www.youtube.com/watch?v=5eVcp6Xl6NM

Gość sssmutnomibardzo
Tu macie taką piosenke powyżej o takich historiach. Bo eutanazja nie zajeżdża medycyny mi powiedzą na Zachodzie, ze sekcje bardziej. Kiedy ta Holandia ma zajechana tę medycynę tą eutanazją. USA nie ale się odcieli od tego Kevorkiana - ARMENO- Amerykanin. I tyle. A tam? HOLENDRZY przeciez i tyle. I na pewno też go uśpili czyli należy usypiac lekarzy, którzy popełniają eutanazję i jest spokój. A czy do ogrania jest ginekolog przeprowadzający aborcje? Jest. Czyli robi źle. I tyle. Ale nie powiem jak bo by im było dobrze, a ma być im źle na zachodzie bo są wstrętni wiecie i tyle :( Bo tak i juz :( I jak ludzi traktują tak mają i tyle. Ale aborcja jest wyraźnie zła bo to miało być dawno ograne - w średniowiczu tak sie stosy zaczęly więc jakby wiedzieli jak to ograć - jakby im dobrze było, a tak? Nic nie wiedzą i się meczą wiecie za te stosy. I dobrze im tak. W końcu Polska stosa nie miała i tyle z tego. - Ale nie mają rzymskich rodowodów przez to. - Ale będą mieć jak sie wezmą do roboty im powiem, że Polska stoi o las to nie mają rzysmkich rodowodów, a wszystko jest żle i tyle. I koniec. Ale może kiedyś zmądrzeją i będzie dobrze. A poza tym jako kraj maryjny oni nie muszą stac o rzymski rodowód bo musiałby Rzym być maryjny a jest od Wszystkich Świętych. No to by stali o mury. A tu jest tyle Maryji, że im się to pylić nie będzie. 1 papież - co to znaczy? Włosi mieli 50 a z Polski 1 - jakie znaczenie? Duże powiedzą w Polsce. W ogóle bez znaczenia bo bez rodziny plus rodziny teraz sobie weźcie - teraz duże znaczenie W POLSCe, a kiedyś? Skomplikowane, ale tu są inne rzeczy. Np. co ten papież w Polsce będzie znaczył - tylko tak by mógł cos kiedyś znaczyć w Rzymie. Nic . No to jak? Nie może i tyle. Zawsze będzie byłym papieżem i koniec. Moje zdanie i tyle.

Gość sssmutnomibardzo
:( :( :(

Gość uśmiechnij się:)
...leki zażyj:)