Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mgdmsch

opinia innych

Polecane posty

moj problem polega na tym ze za bardzo przejmuje sie opinia innych, zanim cos powiem zastanawiam sie czy to bedzie zabawne, madre,.., czy inni mnie nie wysmieja itd co sprawia ze czesto wgl sie nie odzywam ;/ chcialaby nie zastanawiac sie nad tym co mam powiedziec po prostu mowic, czasmi nawet byle co. jak mam to zrobic ?

Gość ferfref
ja mam tak smao dlatego tez rzadko kiedy się odzywam, jestem typem niesmialka

Gość M-i-s-s-i-a
mgdmsch - zapewniam Cie,ze swiat bez kompleksow bywa lepszy i warto sie ich pozbyc. A co Ci zalezy , co sobie inni pomysla?! Swiat jest wielki, jedni nas akceptuja inni nie...

przy niektorych jestem otwarta, mowie co mi sie podoba, czsami sa to naprawde glupie teksty :) , ale czsami wgl sie nie odzywam, chcialabym sie tym wszystkim nie przejmowac- "nawet jak mnie wysmieja to co" - tak sobie mysle jak ide na jakies spotkanie, ale jak przychodzi co do czego to znowu siedze i sie nie odzywam ;/

Gość M-i-s-s-i-a
mgdmsch - po prostu badz soba - jaka nie bedziesz (bedziesz grac) i tak bedziesz miec przyjaciol i wrogow! Po co sie zgrywac, badz soba! Po prostu!

Gość daj spokój i w dupie miej
innych. Albo nie - bo za duża urośnie :-D lepiej w głębokim poważaniu ;-)

Gość kotki_2
Ja miałam podobnie. Niestety nigdy wszystkim nie dogodzisz, i tak ktoś zawsze będzie miał pretensje. Nie przejmuj się innymi, tak się dużo łatwiej żyje.