Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonia_Sonatka

Zbliżają się wakacje i mam ochotę zmienić swoje życie

Polecane posty

Gość Sonia_Sonatka

Znudziłam się sobie, ciągle to samo, depresja, brak wiary w siebie, chaos, zmęczenie....Chciałabym czegoś nowego, poszaleć, przeżyć coś niezwykłego, poznać nowych ludzi, znaleźć sobie jakieś pasje, które mnie wciągną bez reszty, pojechać...Ostatnio wszystko było takie uporzowane, wręcz monotonne....

Gość Sonia_Sonatka
Może i facet. Tęsknie za czymś szalonym, mam już dość życia wedle uporządkowanego schematu. Potrzebuję dawki adrenaliny i tyle;)

Gość Sonia_Sonatka
Poradżcie...od czego mogłabym zacząć? Przez 22 lata byłam taką szarą myszką, wiecznie trzymałam się z boku, bo w domu nauczono mnie tego, że mam się nie wychylać. Ciągle tylko nauka - dom - praca. Nic dziwnego, że popadłam w mega dołek. Widzę jak żyją ludzie w moim wieku i czuję się sfrustrowana, bo uświadamiam sobie, że życie przecieka mi przez palce...

Gość Sonia_Sonatka
Czemu nie;) Bardziej jednak od samego faceta zależy mi na jakiejś odjechanej ekipie.

Gość Sonia_Sonatka
Przede wszystkim jednak chciałabym popracować nad sobą, wzmocnić psychikę. Jestem za wrażliwa i stąd szybko się łamię :(

Gość Sonia_Sonatka
Bo mnie na kumplach zależy bardziej niż na facecie;)

Gość Sonia_Sonatka
Znacie jakieś swingers kluby nad morzem?

Bo mnie na kumplach zależy bardziej niż na facecie yhy...jasne...zawsze można sobie to tak tłumaczyć....

Gość Sonia_Sonatka
Wal się 🖐️

Gość Sonia_Sonatka
Ten wyżej to podszyw. Prosze sobie nie robić jaj. Napisałam, bo ostatnio doszłam do wniosku, że w moim życiu nic się nie dzieje. Wakacje od lat spędzam tak samo, czyli u rodziny na wsi lub siedzę w mieście. Ostatnio pracowałam, ale przez to z kolei nie wyjechalam i nie wydałam na nic wypłaty.

Gość Sonia_Sonatka
Myśl o wakacjach zawsze napawa nadzieję, ale z drugiej strony potem znowu jest tak samo. Siedzę w domu, czytam książki, oglądam filmy, rysuję i na tym się kończę.

Gość Sonia_Sonatka
kończy'

Myśl o wakacjach zawsze napawa nadzieję, ale z drugiej strony potem znowu jest tak samo. Siedzę w domu, czytam książki, oglądam filmy, rysuję i na tym się kończę. ale prawie każdy człowiek zajmuje się tymi samymi sprawami i rzeczami - codziennie - ponieważ jest zmuszony do tego , a czas spędza sie też podobnie....

Gość skumaj sie z Egoist*_31
:D

Gość jedź na woodstock
:classic_cool: tam na pewno poznasz nowych znajomych i się wyluzujesz

Gość Sonia_Sonatka
Właśnie teraz udaję kogoś kim nie jestem....Dlatego w wakację chcę być sobą. Chcę zrobić rzeczy, na które mam ochotę od dawna, nie chcę się już ograniczać. Drażni mnie to, że w wieku 23 lat żyję jak mała dziewczynka wychodząc tylko z matką na spacery, bo niestety znajomych prawie nie mam....

autorko - wystarczy facet i już wywrócisz się do góry nogami i nigdzie nie będziesz musiała wyjeżdżać i zaczniesz dopiero wtedy być sobą :classic_cool: :)

Gość Sonia_Sonatka
Czy ja wiem...Dla mnie najważniejsze jest to, żeby spędzić czas w jakiś nietuzinkowy sposób, z ciekawymi ludźmi, pojechać gdzieś. Facet...jeszcze za wcześnie na niego...

Gość do. autorki
Sa starsze baby od ciebie w wieku z 30 lat ktore maja tak jak ty i co one maja zrobic.nie narzekaj , moja kumpele facet zostawil w wieku 29 lat i co ona ma teraz zrobic. Znajomi sie wykruszyli, albo siedza z mezami i dziecmi.to jest dopiero problem.

Gość jedź na woodstock
no to mówię, zapraszamy na woodstock :classic_cool: skąd jesteś? przygarniemy Cię z moim znajomymi :D

Gość Sonia_Sonatka
Wolę OFF Festival lub Castle Party, poza tym jadę na Nicka Cave'a do Wrocka, więc koncertowo zapowiada się fajnie, ale co z resztą? Tyle jeżdzę po koncertach, ale nigdy nikogo nie poznałam.

Gość moze jestes brzydka
'

Gość Sonia_Sonatka
Tak obserwuję ludzi i zastanawiam się skąd oni mają tylu znajomych? Ja też wychodzę z domu, jakichś ludzi znam, ale trudno mi trafić na takich wariatów, przy których mogłabym poczuć, że żyję.

Gość Sonia_Sonatka
Jestem normalna. Nie rozumiem co ma mój wygląd do lubienia. Faceta póki co nie szukam, a już na pewno nie takiego, który będzie oceniał mnie wyłącznie na podstawie ładnej buzi.