Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ilike123

Faceci w Japonkach

Polecane posty

Co sadziecie kiedy chłopaki nosza japonki mowie oczywiscie o młodych chlopakach..

Gość mowie oczywiscie o młodych
a starsi nie mogą? :O

Gość jestem na tak !!
Bardzo lubię, bo wtedy widać czy facet dba o siebie i przynajmniej widać, ze nie ma jakiejś grzybicy stóp przywleczonej z basenu albo siłowni Ale.... piękne są takie stopy o ile usuwa tę kępkę kłaczków z palucha a często tam dość długie włoski rosną , nie tylko u panów :D

mój tata ma 55 lat i chodzi w japonkach latem :P nie ma obleśnych gir więc wygląda normalnie

Gość b0014
but jak but jak ma zadbane stopy to dlaczego nie moze nosic japonek tylko kobiety???glupie pytanie....

Gość siula34
normalne buty...

No tak ale niektórzy sie bulwersuja ze to geje pedały itk :) tylko ze w polsce moda jest bardzo do tyłu za granica zadko widuje sie chłopaka który nie miał by na nogach japonek :)

phi , w polsce o wiele normalnych rzeczy się bulwersują:O

Gość Evilucifer
a jak za granicą będzie moda na jedzenie kupy to też będziesz ją ze smakiem wcinac? pedały chodzą w japonkach

Gość delta-4
mój facet latem nosi tylko japonki!! co , lepiej nosić sandały ? :O :O

Gość Tomichał...nie,tomarcin
Jebać mode i inne takie. Jak chcecie, to noście nawet stroje batmana!

Gość gnetka29
mój misiu też nosi :) ma białe i czarne

Gość b0014
jasne stereotypy to juz ludziom wode z mozgu robia bo kurwa nogi mu sie poca jebia na 100 km ale japonek nie zalozy zeby stopa odpoczela tylko siedzi w tych adidasach i skarperkach....o boze.....ale nie zalozy bo co ludzie powiedza??????????????zem pedal!!!!!!!!!!!!!!!!!! zal

Dokładnie ludzie wstydza sie tego co kto powie zamiast czuć sie dobrze i luzno :)

Gość Evilucifer
sa kolesie ,którzy dobrze i luźno czują się w damskich pończochach - zresztą często zakładaja tu tematy na ten temat (juhu:D) - ale to nie zmienia faktu,że są pedałami

Gość Evilucifer
japonki to też przesada

Gość sdfdfd
oczywiscie,ze tak, zwlaszcza jesli jakies fajne, firmowe.ale dla mnie podstawa: obciete pazury ogolone palce meskie japonki, ciemnego koloru nie jakies jaskrawe czy ww kwiaty

Gość madziamadziamadzia
mi się bardzo podobają faceci w japonkach... niestety mój piękny nie chce w nim chodzić... no ale nie można mieć wszystkiego... całe szczęście, że mój facet nie zakłada skarpet do sandałków - to już w ogóle masakros

Gość sdfdfd
dlaczego masakros? bo sie nie przestrzega mody? ludzie przestancie i nie badzcie poje...moj tata nosi sandaly ze skarpetami, bo mu obcieraja nogi i nie widze w tym nic zlego.

Gość Facet ..prawdziwy...
W JAPONKACH CHODZĄ PEDALY I METROSEXUALNE LALUSIE ! JUZ LEPIEJ WYSKOCZYĆ W STYLOWYCH SANDAŁACH A LEPIEJ W SANDALACH SPORTOWYCH. W JAPONKACH GEJOZY SAME. Ale to modne w tych czasach media , moda i kobiety robią z facetow pedziów a później baby narzekają na faceta i tak dadzą się tym facetom bardziej męskim niż tym lalusiem wychowanym na mtv,.