Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mnie wkur** stary idiota

Ojciec mojej narzeczonej!!!! Dałem mu nauczkę!!!

Polecane posty

Gość ale mnie wkur** stary idiota

Nikt by nie uwierzył co to za idiota, uważa się za kogoś lepszego tylko dlatego że ma własną firmę, wielki dom i pieniądze no źle się odnosi do mojej osoby. Ja zarabiam 2500 tysiące miesięcznie na rękę a on mówi do niej czemu za takiego dziada wychodzisz. Itp, moja narzeczona ma nieślubne dziecko z poprzedniego związku i co? Mały miał pojechac z dziadkiem na lody i nie uwierzycie ale zabroniłem, wykonałem pierwszy krok by dac debilowi staremu nauczkę. A brat mojej kobiety, wdowiec z 7letnim synem i 6letnią córką poprosił ją o opieke nad swoimi dzieciakami, również zabroniłem. Jestem tak wściekły na jej rodzinę że brak mi słów. A synowi swojej przyszłej żony wmawiam że rodzina jego matki go tak naprawdę nie lubi, co jest nie prawdą bo wiem że ten 55letni idiota go uwielbia i ciągle przychodzi z coraz to nowszymi zabawkami do niego. Jak już będziemy po ślubie to dopiero pokaże im na co mnie stac.

Ty to se umiesz uprzykrzyć życie,jeszcze trochę a bedziesz były narzeczony,a dlaczego to Twoja narzeczona słucha się w kwestii dziecka,Ty do dziecka nie masz żadnych praw a dziadek ma

Gość wpierdoliłbym ci za cos
takiego. Moja córka Mój wnuk Moje prawa

Gość w e łbie masz klepisko
i lepiej może nie żeń się, nie dorosłeś do roli męża. Pod Twoim blokiem jest piaskownica, tam Twoje miejsce.

Gość męska menda
do do ciebie pasuje

Aleś ty dziecinny. Coś mi się widzi, że twoje małżeństwo długo nie przetrwa. Każda córka jest córeczką tatusia, może w tej chwili tego nie pokazuje, ale jako ojciec córki wiem, że zawsze tak jest. Druga sprawa - do jej dziecka nie masz żadnych praw, a dziadkowie mają. Wersja optymistyczna - przychodzą z policją, bo chcą sprawdzić, czy wnuczkowi nie dzieje się krzywda. Pani psycholog pyta, czy ten mamusi kolega nie ogląda go w łazience, czy nie dotyka jego pupy, czy widział, jak cię mama kąpała. A później to już ty się tłumaczysz przed prokuratorem. Jeśli gość dorobił się firmy i majątku, to musiał mieć układy i umiał w nich się odnaleźć. Myślisz, że z tobą sobie nie poradzi? Coś mi się wydaje, że szybciutko znikniesz z jego horyzontu, a za 2500 zł, to ty jego córeczce, przyzwyczajonej do luksusów nieba nie zbudujesz. I po co ci to wszystko? Kłopotów szukasz?

to jest rodzina Twojej przyszłej żony !!!!! musisz ich zaakceptować !!! Ty jestes jeden ich więcej !!!! możesz przegrać ten bój

Gość brak wyższego wykształcenia
Oni napewno się kiedyś wyrzucą z tej rodziny :)

Gość sghffshhdf
Jesteś głupi ;)

Gość współczuje teściowi takiego
zięcia :(

Gość ghdfsfhhdf
Gdyby moja corka trafila na takiego bydlaka jak autor od razu bym ja stamdat zabral chocby sila. Napewno nie pozwolilbym na to by obcy chlop ktory uzywa sobie moj skarb zabronil mi kontaktow z wnukiem. Jeszcze na koniec obilbym mu morde lacznie ze synem. Skoro on ma taki stosunek do jej brata i ojca.

Gość yyy......
Ja bym takiego kopła w dupe . Żal ci k**wa że ojciec jej daje a ty nie jestes w stanie bo zarabiasz 2500 , gówno możesz w tym kierunku to jest wnuk i ma prawo go widywać zabierać kiedy chce a ty masz h*ja do tego. Żal mi laski że jest wogóle z takim pajacem jak ty.

Gość do Jasiek_z_NRW
Popieram Cię :D

Gość fhsdfsdfsfdn
To teraz uwazaj zeby ojciec twojej narzeczonej nie dal nauczki tobie za to ze izolujesz od niego najblizsza mu rodzine.