Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hshsadsg

Czy są tutaj osoby które np nie przeszły z klasy do klasy lub

Polecane posty

Gość hshsadsg

nie zdały matury i powtarzały za rok? Jak się czujecie z czymś takim że mieliście rok w plecy lub za rok powtarzaliście maturę, było wam wstyd. Maturę które teraz 95% osób zdaje.

Gość Biedny_Muzyk
zmianialem klase cztery razy szkole raz nie zdalem dwa mature oblalem :P nie uratowaly mnie nawet wygrane konkursy :P matma mnie wyniszczyla :P

Znałam dwoje które zostało w 3 klasie lo. Czy ja wiem czy wstyd? Niezręczność z pewnością, ale traktowano ich całkowicie normalnie, chyba nie zdali po prostu w 3 klasie. Każdemu może się noga powinąć

Gość hshsadsg
Ja w tym roku będę miała poprawkę z języka polskiego bo nauczycielka się na mnie uwzięła. I ciągle mi wypomina że nie mam wiadomości z polskiego i napewno nie zdam matury itp.

Gość burza idzie tu
ja mialam kolezanke co jej nie przepuscili do 5 klasy i trafila do mnie do 4 klasy w podst... nikt sie z nia nie bawil i znam jedna co nie zdala do 2 klasy... tez odludek i patologia

Gość zazdrosnajestem?
85 % debili tutaj to wlasnie twoi koledzy i kolezanki

Gość nieśmiaalass
wiele znanych osob nie ma matury lub paru udalo sie rok lub dwa kiblowac w jednej klasie. np. taki wojewodzki na okolo trabi ze w liceum nie zdal z klasy do klasy 2 razy. ja olalam mature, nie zdalam, bo sie nie uczylam. pewnie jak ktos o tym uslyszy to sobie pomysli, ale osiol. ja o sobie tak nie mysle, bo wiem jaka jest prawda, po pierwsze nie przygotowalam sie tak jak nalezy, ( w ogole nie siedzialam nad ksiazkami) a po drugie nie stawilam sie na egzaminie ustnym. no i mam to gdzies, bo w tych czasach nie liczy sie czy ktos ta pierdolona mature ma czy nie, tylko czy jest przebojowy czy sobie da rade. moj brat studiuje i studiuje a ma z tego jedna wielka lipe.

Gość Biedny_Muzyk
racja w liceum ci co nie zdali sa normalnie traktowani a w podstawowce pamietam jak trafil do nas taki co nie zdal to byl jak tabu jakby normalnie seryjnego morderce nam do klasy dali bo rodzice zawsze klepali jaki to zbiry idioci glaby i psychopaci nie zdaja a w liceum znasz juz zycie nie masz 8 lat i wiesz jak to jest

Gość sdfsdgshrt7565
A ja zdałam rok ale mimo to spadam z tej szkoły a co za tym idzie będę rok do tyłu do innej bo wiem że mimo dobrych ocen jedna babka mnie nie puści powiedziała mi to już 2 lata temu więc wolę sobie podarować tępi mnie więc mam gdzieś taką szkołę

Gość bhbhj
no coz, jesli ktos nie jest w stanie miec 30% z podstawowej matury (a tyle wystarczy do jej zdania, co jest zenujace) to jest po prostu tepy, bo nawet sredniointeligentni ludziebez problemu te mature zdaja

Gość sdfsdgshrt7565
wole nie zdać w 2 klasie liceum niz w ostatniej ma mi zniszczyć życie:)

Też się nie przygotowywałam do matury i olewałam 3 lata, a mimo to sądzę, że zdałam :D A jak nie to będzie wesoło :D Wg mnie lepiej posiedzieć w tej klasie i braki nadrobić, rok to żadna strata. Śmieszy mnie bo w SP w 1-3 jest taki przepis (albo już zmienili) że dziecko może kiblować, ale tylko za zgodą rodzica. I wiadomo rodzice się nie zgadzali i dzieci nie umiejące czytać praktycznie itd przechodziły dalej, potem na dopuszczakach jakoś zdawały (bo się ich pozbyć chciano). A potem są problemy.

Generalizacja (poniżej 30% =tępy), tak samo jak uznasz, że osoba która cierpi na depresje, leczy sie u psychiatry, ma poważne problemy, przed maturą nie prześpi 2 nocy i w efekcie źle ją napisze jest półdebilem.

Gość ggjgjgjgjgj
ja zdałam,ale w zeszłym roku miałam poprawke z matmy (1LO) w tym roku znowu mnie czeka...jeśli w 3 klasie będzie tak samo (a niestety moze tak być ) to pewnie nie dopuszczą mnie do matury.Jestem tępa,uczyłam sie duzo,najwięcej ze wszystkich przedmiotów,miałam korepetycje,nawet troche olalam inne zeby zdac matematyke - inne przedmioty zdałam majcy nie i już nie mam szans.Ale poprawke musze zdać.

Gość bhbhj
Generalizacja (poniżej 30% =tępy) Zadna generalizacja tylko fakty. Poziom matury podstawowej jest strasznie niski, nie ma nawet porownania ze stara matura. Jesli ktos nie jest w stanie zdobyc 30%, czyli napisac wiekszosc zle, tylko pare razy odpowiedziec dobrze, to JEST debilem.

Gość Biedny_Muzyk
Ja mialem taka lipe ze z kazdego przedmiotu mialem powyzej 70% tylko z matmy 28% :P ale czulem ze tak bedzie zawsze mialem taki paradoks edukacyjny

Czytanie ze zrozumieniem też niby świadczy o inteligencji :O Znam dziewczynę która mogła nie zdać matmy, a była naprawdę inteligentna, olimpijka z polskiego, lecz matma jej nigdy nie szła. I nie powiedziałabym, ze jest debilem. Lecz cóż, pozostaje mi tylko pogratulować Twojej inteligencji i postrzegania świata.

Gość Biedny_Muzyk
nie musze :P debile to magistry pracujace za niecale 2000 tys na reke :P

Gość p[rosze o normalne odp
bidny muzyk ale ci zal dupe sciska tak zwlaszcza architekci z MAGISTREM kasujecy po 20 tys za projekt nop debile straszne albo adokaci nawet po 30 tys misiecznie albo oficer na statku (ok 10 tys) oj debile ze te studia pokonczyly... Tumoki :P:P

Gość sesiii
Nie zdałam w 6 kl pdst. Depresja+ nerwica. Potem było ciężko zwłaszcza, że depresji nie leczy się w miesiąc. W podstawówce traktowali mnie niezbyt. W gimnazjum normalnie( byłam zawsze w 5 piątce najlepszych uczniów), w lo dziwnie, ale nie przez to. Teraz nadrabiam stracony rok żeby podejść do matury z rówieśnikami.

Gość Biedny_Muzyk
nieznam takowych :P kazdy kogo znam kto zarabia powyzej 5000 ma wlasna firme :)

Gość ututututu
Matury ale to nie wstyd bo nie znam zadnego jezyka obcego ale poprawiłem za rok

A ja jedyne co w tym roku zdałem to język polski ustny, cała reszta jest bez sensu. A najbardziej ubolewam nad Polskim pisemnym :O :( bo wykazałam się całą znajomością lektury a tutaj zrobiłem kilka błędów(np. pomyłka nazwiska autora) jak i pisanie bez podziału na akapity.

Właśnie nie, zacząłem mówic lekko po angielsku i lekko po niemiecku. Nawet żałuję że nie wybrałem języka niemieckiego na maturzę, pewnie miałbym dwie rzeczy zdane. A znajomością lektury wykazałem się na maturzę tylko że zrobiłam błędy w nazwisku autora i pisałem bez podziału na akapity.