Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziunia12341234

LADY LOVE

Polecane posty

Gość IMO13830
pozdrawiam środkowym palcem "stąd skąd Ty wiesz, że ja jestem dziewicą" Dane statystyczne! Jesteś wedle danych Kafe młoda kobietą, a te jak wiadomo cenią swoja czystość. :D:D:D Kinki - a ty tutaj nie komplementuj Portugalki, bo pewna zazdrosna samica Cię wykastruje podczas snu. :classic_cool:

no chyba że tak, maj bad :) już myślałem że próbujesz ograniczać moją wolnośc. Nie po to ginile moi kumple w wietnami. Pamiętaj, pierwsza poprawka :classic_cool:

no dokładnie. ja też moje osądy popieram danymi statystycznymi z Kafe. wynika z nich, że jesteś mężczyznom. a to już mówi wszystko. nieudacznik z małym przyrodzeniem zakończonym stulejką :classic_cool: więc gdzie jakiś wehikuł. czasu w dodatku :O:classic_cool:

Gość IMO13830
pozdrawiam środkowym palcem "no dokładnie. ja też moje osądy popieram danymi statystycznymi z Kafe. wynika z nich, że jesteś mężczyznom. a to już mówi wszystko. nieudacznik z małym przyrodzeniem zakończonym stulejką więc gdzie jakiś wehikuł. czasu w dodatku" Touche! Ale jak sama widzisz statystyka nie kłamie, dlatego będąc przeciętną Kafeterianką nie masz większego wyboru - w bedę miał dodatku wehikuł. WEHIKUŁ mała! :classic_cool:

Gość IMO13830
kinky reggae "IMo Samica ? jaki gatunek ?" Deskus Przemądrzałus Rex :classic_cool:

Właśnie lepiej uważajcie co mówicie i gdzie chodzicie. Kulturka jest tu ze mną :classic_cool: chroni i zapewnia osłone przed waszym jadem. A propos, tamta twoja piosenka co wczoraj mi tytuł podałaś to nie Metaliki tylko ramsztajna jest.

Gość IMO13830
O Boże - zaraz zaczną taniec godowy, a ja przed chwilą jadłem...:classic_cool:

Gość IMO13830
pozdrawiam środkowym palcem "wychodzę z takiego założenia , że jak mam mieć coś beznadziejnego to wolę tego nie mieć wcale" Lepszy wróbel w garści (:P) niż gołąb na dachu. Ale za kilka lat tego wszystkiego dowiesz się od ZEGARA...biologicznego. :classic_cool: "a mała! to jest Twoja paua" Czyli stanowilibyśmy zgraną parę z naszymi małymi częściami ciała. :P

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie "Cosik ostatnio nie myślę..." I nigdy więcej nie waż się powiedzieć, że się ze sobą nie zgadzamy! :classic_cool:

co do wróbli i gołębi... to... (mnie) starego wróbla na krowie łajno nie wyprowadzisz :classic_cool: i nie straszny mi żaden zegar. ale widzę, że Ty masz jakąś traumę czasowom. krótkodystansowiec 🖐️:classic_cool: tej zgranej pary to nawet nie skomentuję. bo kurva masz rację :O:classic_cool::P

Specjalnie zrobiłaś z ta "pomyłką" żeby sprawdzić czy w ogóle przesłucham :D nie ze mną te numery :classic_cool: Czemu pchła ? :D

Gość IMO13830
pozdrawiam środkowym palcem "tej zgranej pary to nawet nie skomentuję. bo kurva masz rację" Jak już mówiłem - statystyki. :D Kocie - co się stało, loty obniżasz - czyżby pchły cie oblazły? :classic_cool:

Kultura mam na drugie Obecność pewnego skretyniałego debila tak na mnie wpływa """ Mogłaś grzeczniej wyprosić mnie z tego topiku 😠 :P

Gość IMO13830
I już nawet wiem gdzie pewien 'Kot' do ginekologa chodzi...:classic_cool:

Ciekawe, o czym może świadczyć, że myślicie, iż ot tak napisany komentarz tyczy się właśnie któregoś z WAS...hmmm, jestem zbyt głupia by się domyślić co to oznacza chyba...:classic_cool: Dyskusje na kafe w porównaniu z tymi z pewną osobą w realu to po prostu intelektualny raj :O

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie "Dyskusje na kafe w porównaniu z tymi z pewną osobą w realu to po prostu intelektualny raj" To stłucz to lustro! Chociaż lepiej nie - 7 lat nieszczęścia. :P

Kultura mam na drugie Ciekawe, o czym może świadczyć, że myślicie, iż ot tak napisany komentarz tyczy się właśnie któregoś z WAS...hmmm, jestem zbyt głupia by się domyślić co to oznacza chyba..." Ej nie mów tak, nie jesteś głupia :) To swiadczy o dużym dystansie tej osoby i specyficznym poczuciu humoru :classic_cool:

Gość IMO13830
kinky reggae "To swiadczy o dużym dystansie tej osoby i specyficznym poczuciu humoru" Ni mówiąc nawet o szczerości. :classic_cool: