Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziunia12341234

LADY LOVE

Polecane posty

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie "Jak widać szczyt już dawno osiągnąłeś Pchło. Chociaż szczyt to pojęcie względne, nieprawdaż?" Nie sądzisz, że pytanie kiedy osiągam szczyty, jest co najmniej BARDZO osobiste? :P

Gość IMO13830
PŚP nawet się nie pożegnała. Tylko zaczęła pleść coś o krowim kale i puf - znikła. :(

ej ja też chce miec jakąś zwierzęcą ksywkę :P też chce być w waszej "paczce" :) Może być Jaguar :classic_cool: K. pewnie zaraz napisze że najlepiej będzie pasowac Leniwiec :D ale nie słuchajcie jej :P

Gość IMO13830
Spadam. 🖐️

A co do ksywki to już mam na tym forum jedną Stalowa lufa :classic_cool: A potem sie dziwić że facet nie wytrzymuje i zacztna chlac i bić :O Ma tyrać na żonie, ale tylko w nocy :classic_cool: :P

To ma byc partnerstwo a nie tyranie pod jedna osobę, księzniczki nie szukam :classic_cool: A co do mojej księżniczki :P wczoraj wyraziła ochotę powrotu do mnie :classic_cool:

nie będzie żadnej okazji :P ej, no wiem że kobiety sa głupie :D fajnie że sie ze mną zgadzasz :P no ale taego wymaga etyka zeby sie dzilić wszystkim.

Obchodzą Cie moje uczucia :) Kulturko, oj :) Ty to umiesz poprawić mi humor. dawno tego nie robiłem :D ..... dalej chodź no tu na chwilke :P Kulturkę :) mmmmmm... ładnie pachniesz najs :classic_cool: