Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość COMENTUJEMY

FINAŁ X FAKTOR

Polecane posty

Gość Metalucifer
szkoda, że wygrał ten parch loska, wielki kurde artycha...to juz bym wolał tego przebierańca szpaka, pyszynajmniej nie robil z siebie niewiadomo kogo

Gość cddddd
i swietnie ze loska wygrał zasłuzył sobie na to w przeciwienstwie do szpaka który powinien straszyc na wawelu zamiast smoka..te pazury ubiór , włosy....ładnie spiewa ale fałszywosc przez niego przemawia, a w dodatku słabo wypadł w tym duecie z ta burke bo ona zagłuszyła go tatalnie był przy niej cieniem .. gienkowi sie ta wygrana nalezała

Gość Metalucifer
przynajmniej , bo mnie zara grammar nazis zabiją raz, raz , minęło juz 60 sekund?

Gość Huzarnik
"Jakich komentarzy? O wszystkich tak piszą. Z Dody się wyśmiewają, z Górniak, z Wojewódzkiego itd. Wejdziesz na dowolne forum to zobaczysz, że nie tylko Szpak ma antyfanów, ale praktycznie każdy." Bo normalny człowiek ma głęboko w d.. tych wszystkich celebrytów i pseudo artystów.Żyje swoimi sprawami i ich nie utrzymuje ale jest niestety.Jak ktoś ma śieczka zamiast mózgu to się zachwyca doda,wiśniewskim,wojewódzkim,sablewską i cała masą tej zgnilizny zalewającej media.

Gość Metalucifer
szpak wyglądał jak moja koleżanka z liceum :P ale chociaż nie srał się tak jak ten menel

Gość hyujkyukuluil;
Zgadzam się, że Burke zmiotła Szpaka. Niepotrzebnie z nią śpiewał, bo to mu tylko zaszkodziło.

Gość beeeksa
Kibicowalam Szpakowi i Losce. Ady nie bralam pod uwage. Nie kupilabym jej plyty. Nie toleruje osob z takim glosem :)

Huzarnik - raz piszesz ,że nie wiesz kto jest w jury a potem lecisz nazwiskami :o weź człowieku pewnie sam się rajcujesz, a zgrywasz greka :o

Gość hyujkyukuluil;
Huzarnik właśnie ona sugerowała, że na Szpaka były jakieś złe komentarze, no to niech zauważy, że nie tylko na niego, bo coś sobie ubzdurała o nietolerancji i nie umie rozsądnie argumentować na czym to niby ma polegać w stosunku do Szpaka. To, że nie zajął pierwszego miejsca to żaden dowód. To, że zajął drugie świadczy, że jest lubiany przez wielu nawet bardzo.

Gość Huzarnik
pisałem źże pierwszy raz oglądam.a kto jest w jury sprawdzilem.To jaks sztuka w czym masz problem

Gość noszzzzzzzzzzzzzzzz
dlaczegoi Szpak nie wygrał????!!!!!!!!!! 😭

Gość smiki
oby z Gienkiem nie było jak z Ryśkiem Riedlem. :( tzn. Żeby z tej radości nie pochłonął go nałóg. Głos znakomity jak powiedziala Sablewska śpiewa sercem. Jako jedyny w duetach byl lepszy od gwiazdy. Zgadzam sie z kazdym ze Szpak zrobił sobie krzywdę śpiewajac z Burke.

Gość Huzarnik
hyujkyukuluil -Ja mam ich wszystkich głęboko gdzieś, przecież wiadomo kto soę na tych programach obawia.Napisałem o Szpaku dlatego że on wszedł do finału tylko z powodu swojej odmienności.wiadomo że takie osoby jak wojewó czy ta cala sablewska nic soba nie prezentuja i zawsze beda promowac odmiencow.

Gość aaaaaaaaaaak
bo jest głupim cieciem .. przebierańcem i niewiem wogole jak to nazwac

Gość hyujkyukuluil;
I tak dostał nagrodę i będzie występował. Nie macie nad czym płakać.

Gość Huzarnik
smiki - nie żartuj sobie i nie porównuj go do Ryśka to nie ta klasa.Od Szpaka znacznie lepszy ale ogónie przeccietniak.

Gość beeeksa
uwielbiam Czesia, dla mnie to on jest najwiekszym wygranym tego programu. A najbardziej rozczulil mnie dzisiaj, kiedy na pytanie prowadzacego jak sie czuje po tylu odcinkach, odpowiedzial" " Czuje się piękny i spokojny" :D

Gość Huzarnik
Noxelia hahah nie nie nie niechcę jego chłopców, musze sie jeszcze napic bo mnie rozbawilas.Ile razy mam tobie napisac ze sram na nich z gory stolu i podstołu.Nigdy nie wyslalem na tego typu program ani jednego smsa a jak ogladam to jestem to jestem conajmniej podpity lub meeeeeeeeega znudzony

Gość Metalucifer
"Ile razy mam tobie napisac ze sram na nich z gory stolu i podstołu." koleś jesteś załosny. tak na nich srasz, że debatujesz na ich temat na forum :\

Gość Metalucifer
pewnie jakiejś mega alternatywy. stawiam stówę, że będzie popisówę odpierdalał

Gość Huzarnik
różnej na etapach życia teraz nie mam konkretnego gatunku

Gość Metalucifer
no bawi cię to na takiej zasadzie jak ich bawiło oglądanie programu. żadna różnica

Ada- nie pasuje mi wcale. Jakby mogła to głowe trzymalaby ciagle miedzy ramionami- za bardzo skromna -o ile tylko takiej nie udaje. Nie pasuje mi nawet jej wyglad kotry pozostawia wiele do zyczenia ...mysle o jej kolorze włosów i jej nie białych zebach ktore eksponuje jeszcze bardziej podkreslajacymi pomadkami dzialajacymi na oczywiscie jej niekorzyść -ale to tylko moja sugestia odnosnie wygladu ktory jest najmniej istotny bo mozna sie doczepic kazdego ..np do włosow gienka lub jego kazdorazowego potu mimo wentylacji sceny czy jak u szpaka jego krzywego zęba, ktory wyrasta mu nad chyba 3jką. Ale nie istotne...wazne ze wygrał gienek mimo iz myslalam ze to bedzie jednak Szpak. Gienek wybuduje dom i bedzie szczesliwy. A taki Szpak ktory ma pstro w głowie i poza spiewaniem i scenicznym wyglądem nie prezentuje żadnego szczebla z calym szacunkime i tak dla tego kim jest. Ale sadze ze lepiej dla niego zeby tylko spiewal bo robi to doskonale ..bo to jak sie zachowuje "po" i to co i o czym mowi swiadczy o tym ze chłoptaś jest sory ale dnem...i nie mysle o nim tak zeby mu robic przykrosc tylko to jest mega niedojrzałe...i jego odzywki i wygibasy moga sprawic jedynie ze pogadac to by chciala jedynie moja 16letnia siostra...

Gość smiki
huzarnik a ktory wg ciebie ma wieksza klase? Dla mnie zdecydowanie Loska bedzie o nim glosno

Gość Metalucifer
Noxelia - od kiedy metal jest niszowy?

Gość Hahahaaaha nie mogę!!!
wygrał gienek mimo iz myslalam ze to bedzie jednak Szpak. Gienek wybuduje dom i bedzie szczesliwy. A taki Szpak ktory ma pstro w głowie i poza spiewaniem i scenicznym wyglądem nie prezentuje żadnego szczebla z calym szacunkime i tak dla tego kim jest Wygrał po to aby dom wybudować ! To się nazywa ambicja!:D

Gość Metalucifer
jaki dom,pewnie i tak wszystko przewali na wódę

Gość Mery z bundeswery
Zeby Wybudować Dom nie trzeba być artysta .:D i wepchac się po to do x factora

Gość upsa
upsa

Gość za sto tysi chaty nie wybuduje
no, chyba że z bali :classic_cool: