Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja 2

nieszczesliwa zona

Polecane posty

Gość ja 2

witam wszystkich.jestem tu poniewaz musze sie wyzalic opowiedziec o swoim zalosnym zyciu.wyszlam za maz za czlowieka z ktorym bylo mi dobrze.po pol roku zaszlam w ciaze.on nie byl zadowolony dawal mi do zrozumienia zebym usunela.ja bardzo zaangazowalam sie w ciaze nastepnie w wychowywanie.nigdy mi nie pomagal.od poczatku byly zale ,klutnie .potrafil wyrzucic mnie za drzwi w majtkach za odmienne zdanie niz jego,rzucal nozem nawet lecialy na mnie szkla od szyby.od porodu minelo 6 lat nadal slysze z jego ust ze zaluje narodzin dziecka,ze on sie nie nadaje do roli ojca.zniszczyl moje uczucia do niego bo naprawde go kochalam.probowalismy to naprawiac,bez skutku.zniszczyl moja seksualnosc mowiac i smiejac sie z moich zachowan,przyzwyczajen w lozku,ze nie jestem wcale lepsza niz walenie k.....przeprosil ale ja nie potrafie tak zyc to wszystko utkwilo w glowie.jest dla mnie juz nikim,gorzej niz obcy czlowiek a nadal musze zyc z nim i udawac dla dobra mojego dziecka,ktore daje mi radosc.dziecko trzyma mnie przy nadzieji kocham je nad zycie.marze o mezczyznie ktoryby docenil moja prace,zaakceptowal mnie-mysle ze normalna,pokochal dziecko moje,cisna mi sie lzy kiedy to pisze.ja i maz to pieklo-ja i dziecko to raj......dwie skrajnosci

Gość mialam podobnego gnoja
tylko, ze ja odeszlam, wzielam rozwod i teraz jestem z najwspanialszym mezczyzna swiata :D

Gość gryzzelldddddda
Wez sie kobieto ogarnij i odejdz. juz to widze, ze dziecko jest szczesliwe majac takiego ojca, widzac i slyszac klotnie. jaki przyklad dajesz dziecku na przyszlosc, jaki model rodziny? nie widzisz, ze krzywdzisz je i siebie?

Gość Samosia@
Musisz znalezsc w sobie sile i odwage i opuscic tego czlowieka, wlasnie szczegolnie dla Twojego dziecka. ONo widzi i czuje co sie wokol niego dzieje a to wcale nie jest dobre dla jego rozwoju a wrecz bardzo niezdrowe. Masz napewno kogos bliskiego, w kim moglabys znalezsc wsparcie a moze i pomoc. Na pewno na poczatku bedzie ciezko, ale wiele kobiet przez to niestety przechodzilo i daly rade. Zrob to dla Dziecka, jezeli nie dla Ciebie.

Gość będzie bolało bo kobiety
zawsze boją sie tego ,że sobie same z dzieckiem nie poradzą !A to nie prawda !Miałam takiego skoo rwiela ...jak wystartował do mnie z nożem to już nie wytrzymałam udało mi sie go odebrać i omal dziada nie zadzgałam gdyby nie moja siostra i szwagier miałabym człowieka na sumieniu i nikt w pierdlu nie pytałby sie kim on był :O Odeszłam , bolało ale z miesiąca na miesiąc coraz mniej .Po półtora roku poznałam super faceta ,pobraliśmy sie -nasz syn obchodził własnie 10 urodziny a my sie zwyczajnie bardzo kochamy !:D odważ sie nie, te czasy aby robić z siebie męczennice ...bo kiedyś dziecko będzie miało do ciebie słuszne pretensje ,że zgotowałas mu takie własnie dzieciństwo !!!🖐️

Gość ja 2
latwo mowic ale wiem ze to zrobie.czekam teraz na zalatwienie spraw formalnych z mieszkaniem

Gość Samosia@
wiem ze latwo mowic, probuje cie wesperzec w jakis sposob, zmotywowac ale chyba nie ejstem w tym dobra tez bylam 10 lat w zwiazku w ktorym sie dusilam, ex maz nie chcial miec dzieci, ja wpadlam w depresje, na szczescie dzwignelam sie i znalazlam wreszcie sile zeby zakonczyc te meke tak dla siebie jak i niego(nie chcial rodziny, czyt. dzieci), bywalo ze mnie obrazal, ze momentami go nienawidzilam

Gość gryzzelldddddda
Twoje dziecko niestety przez 6 lat zdazylo sie nasluchac i naogladac akcji... Facet wylecial do ciebie z nozem? a Ty nie odeszlas mimo to, bo wg ciebie dziecko musi miec ojca? I nie wazne jakiego, najwiekszego gnoja, ale musi. I co myslalas, ze wszyscy zaczna ci wspolczuc i pocieszac, jaka to biedna jestes? Akcja z nozem, owszem, nieciekawa... Godna wspolczucia itd. Ale ty wtedy juz powinnas odejsc a nie zaslaniac sie rzekomym dobrem dziecka.... Nie rozumiem, jak wlasnemu dziecku moglas zgotowac taki los? Lepiej zyc z gnojem, niz zostac samotna matka... ale zastanow sie, dla kogo bylo to niby lepsze wyjscie, bo raczej nie dla dziecka!

Gość gryzzelldddddda
I nie ma co sie rozczulac... ile takich tematow bylo-ze zle sie dzieje, kobieta niby chce odejsc, ale sie boi... i ile rad dziewczyny udzielaly i to i tak nie docieralo, bo taka zawsze usprawiedliwiala powod swych trosk. I choc nie radzila sobie ze swoim zyciem, to wszystkie rozsadne rady i tak byly bee... i badz tu madry :( Zimny prysznic na glowe i tyle, a jak to nic nie da, to niech taka dalej sie dusi z problemami i usprawiedliwia wszystko. szkoda strzepic jezyk na kogos, kto i tak nie skorzysta z zadnej z rad.

Napiszę to co nie raz powiedziałam kobietom w sytuacji podobnej do Twojej. Gdyby dziecko było na pierwszym miejscu, gdybyś je kochała to byś zmieniła swoje życie. Ty dziecko kochasz chorą miłością i skazujesz dziecko na chory dom, chorą rodzinę z własnych egoistycznych pobudek.Twoja milość nie jest normalna. Normalnie to byś swojego męża kopnęła w dupę i stworzyła dla dziecka normalny i szczesliwy dom, a dom aby był szczęśliwy nie musi być obrzydliwie bogaty i opływający w luksusy. Dom dla dziecka ma być ostoją bezpieczeństwa, miejscem w którym musi mieć pewność że nic mu nie grozi, ze jest otaczane przez ludzi którzy go kochają i takze kochają siebie nawzajem. Nie szkoda mi Ciebie bo Ty jesteś dorosła, z własnej woli żyjesz jak żyjesz, może lubisz jak w Ciebie mąż nożami rzuca, może lubisz być poniewierana - nie wnikam w to. Jesteś nieszczęśliwą żoną bo po prostu chcesz nią być. Szkoda mi dziecka bo dziecko zasługuję na coś wiecej i jestem pewna że przy każdej kłótni Twoje dziecko umiera ze strachu...

Zadzwon na policje przy jego nastepnej akcji. To po pierwsze. I odejdz jak najszybciej bo maja racje dziewczyny - skazujesz swoje dziecko na okropne cierpienia w tej chwili.

Gość ja 2
widac ze co niektore wypowiedzi sa zlosliwe.to nie jest tak ze dziecko wszystko widzialo i widzi.relacje miedzy dzieckiem a ojcem sa normalne.wszystko rozgrywa sie poza oczami dziecka.rzecz w tym ze dziecko jest za ojcem a my gramy dobra rodzine.

Gość Baha
bądź silna - i odejdz - dla Dziecka !

ja 2 "wszystko rozgrywa sie poza oczami dziecka.rzecz w tym ze dziecko jest za ojcem a my gramy dobra rodzine." Uwierz mi, ze tylko tak ci sie wydaje :-( Ja wiem co moje dziecko powiedzialo i jak odzylo po zakonczeniu tak chorego zwiazku. Nie jestem zlosliwa w stosunku do ciebie bo dobrze wiem co przezywasz. Odejdz!!!!!

Gość wierz mi moja córka kiedy po
9 latach odeszłam od męża -zapamiętała tylko te straszne i przykre momenty :O choć tych dobrych i pięknych równiez było dużo ale ona mnie zaskakiwała i opowiadała o czymś o czym nie mogła -w/g mnie wiedzieć lub widzieć :O ale niestety dzieci sa lepszymi ibserwatorami niż ci sie wydaje ...