Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę_Pomóżcie

Ksiądz...

Polecane posty

Gość Proszę_Pomóżcie

Witajcie, chciałam was zapytać o coś bardzo ważnego. Nie znam się na tzn. "podrywaniu", ale czy to możliwe, że ksiądz mnie podrywa? Zadaję to pytanie ze względu na to, że moim zdaniem dziwnie się zachowuje wobec mnie. Nie mówię już tutaj o uśmieszkach i żartach, bo to jest na porządku dziennym. Chodzi tutaj np. o przyglądanie się podczas Mszy Świętej, pomimo tego, że widzą to parafianie on patrzy przez całą Mszę na mnie. Zaniepokoiło mnie również to, że patrzy bezczelnie na moje piersi czy nogi. Gdy już rozmawiamy on często mówi w sposób dwuznaczny. Wszystkich wokół wysyła po to, aby przynieśli tacę, pozamykali kościół, a mi nigdy nie pozwala przez co zostajemy sami, a on w tym czasie mnie wypytuje o zainteresowania. Jednak ostatnią rzeczą, która mnie skłoniła aby Was o to pytać jest fakt, że chciał za sponsorować mi pewną wycieczkę. Wciskał pieniądze na siłę w rękę, po czym ja kategorycznie odmówiłam więc przestał... Proszę powiedzcie mi czy to wszystko jest normalnie...

Gość utko kurczaka
to nie jest normalne, idź do innego kościoła :D

Gość a mnie sie wydaje i to n atyle
ksieża mają kochanki i to nie od wczoraj, celibat to nie sluby czystości a bezżeństwo moze szuka kochanki?

Gość poyebbbbb
łykaj kase ile daje jak sie urwie to zakonccz znajomosc.

Gość kama 22
Ile Ty masz lat że jesteś tak naiwna ? Przecież ksiadz to taki sam mężczyzna jak inni i niestety wielu z nich wcale nie przejmują się tym że obowiązuje ich celibat. Mają dzieci na lewo , oficjalne kochanki i żyją bez zobowiązan , a Ty się zastanów czy warto psuć sobie reputację i wystawiać się na pośmiewisko , tym bardziej że jak piszesz on nie ukrywa swoich zamiarów. Zmień kościol a jego unikaj jak śmierdziela.

Gość Proszę_Pomóżcie
Dziękuję wszystkim za pomoc, otworzyliście mi oczy.

Gość Proszę_Pomóżcie
Gdyby ktoś jeszcze chciał się wypowiedzieć na ten temat lub ma podobną sytuację, zapraszam do dyskusji.

słuchaj do mnie kiedyś ksiądz wypisywał smsy, nie wiem skąd miał numer, chciał się spotkać na kawę, chciał porozmawiać, ja mu powiedziałam, że nie mam czasu, bo pracuje, a on tak strasznie nalegał, ze prosto z mostu go spytałam czy jemu chodzi o romans i napisał mi, że tak. Był to młody, bardzo przystojny ksiądz. Nie daj się wmanewrować w taki układ bo zawsze będziesz na 2 miejscu i będziesz musiała się ukrywać....

Gość kmckdacksdsdvc
u mnie tez od tego sie zaczelo. Dzis jest tak, ze ja jestem zakochana, a on chyba dobrze sie bawi. wczoraj zakonczylam ta znajomosc, choc podejrzewam ze jest on sie odezwie to i tak do niego polece. mowie Ci nie daj sie, olej go. Nie przychodz do niego nigdy. bardzo zle sie to dla Ciebie skonczy.