Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondyneczka89

Przeciwwskazania do tatuażu

Polecane posty

Gość Blondyneczka89

Witam, jak w temacie: czy są jakieś przeciwwskazania zdrowotne do tatuażu?

Gość Odpuść go bo jeżeli
Nikt nie wie? Może chociaż namiar na jakąś stronkę? :)

Gość Blondyneczka89
Gdybym tam znalazła coś sensownego, nie zawracałabym głowy ludziom siedzącym na tym forum. Pytam osoby, które robiły tatuaż i być może mają wiedzę z pierwszej ręki. A jak wiadomo, na google można znaleźć odpowiedzi na różnym poziomie.

Gość załatw mi robotęęęę
siwulec juz sie nie baw w moda czy coś :O koorwa co to wizaz jest? tutaj jest masa powatrzajacych sie tematow to wlasnie kafełe .

Gość Blondyneczka89
Jak to "zmarł na tatuaż"?

załatw mi robotęęęę siwulec juz sie nie baw w moda czy coś koorwa co to wizaz jest? tutaj jest masa powatrzajacych sie tematow to wlasnie kafełe . Ale że o chuj Ci chodzi bo chyba nie rozumiem? Czy ja jej coś źle napisałam? Zapytała w pierwszym poście to nie napisałam przecież nic w stylu że "było, poszukaj sobie" , zapytała w drugim czy nikt nic nie wie to może chociaż namiar na jakąś stronkę no to się zlitowałam i jej podałam chociaż ten namiar na JAKĄŚ stronkę ? NOOOOOOOOOOO IIIIIIIII??????????

Siwulec - takie zachowanie charakteryzuje trolla ;] Jak już podajesz stronę to niech to będzie strona w temacie...

Gość Blondyneczka89
Rozumiem. Ok, przeszukałam wszelkie możliwe strony i znalazłam tam jedynie posty osób, które pytają o własne, konkretne choroby, głownie te związane z działem medycyny, zwanym "dermatologią". U mnie żadnych takich chorób nie stwierdzono, mam inne dolegliwości, i zastanawiam się, czy mają one jakikolwiek związek z tatuażem, barwnikiem stosowanym przez tatuażystów, itd itp.

Gość Blondyneczka89
Dzięki za litość, obejdzie się :D

Gość Blondyneczka89
Nie, dziękuję, wolę karykaturę własnej clitoris na łydce.

Nic o takim czymś nie słyszałem , poza tym w salonie tatuażu mogą Ci powiedzieć takie rzeczy ;-)

Gość zenek34563456
22 lata... Myślę że jeszcze niejedno w życiu wymażesz z pamięci. Ale kto z nas jest bez blizny :D

Gość Jak ja robiłam
to słyszałam od tatuażysty jedynie,żebym nie robiła w miejscu w którym mam jakieś większe problemy skórne, poza tym na świeżych bliznach (w ogóle na bliznach raczej jest niewskazane)

Gość Blondyneczka89
Kilkakrotnie zadane przeze mnie pytanie brzmiało: "Jakie są przeciwwskazania zdrowotne. ZDROWOTNE. Nie etyczne. O propozycje przykładowych wzorów nie proszę. Pozostałym, którzy zrozumieli treść mojego postu, serdecznie dziękuję. Tatuażyście dosyć niechętnie wypowiadają się na ten temat. Ja również słyszałam jedynie o tych bliznach i o problemach skórnych. Ale obiło mi się również o uszy, że stosowany barwnik może powodować silne alergie. Prawda, nieprawda... wolę się przygotować.

Gość Jak ja robiłam
Na pewno może ale pewnie większość osób dowiaduje się o tym po fakcie no chyba,że ktoś ma doskonałą wiedzę na temat tego na co jest uczulony, a wtedy masz oczywiście prawo poprosić o skład farby

Gość Blondyneczka89
Jak ja robilam Dziękuję :)

Gość Jak ja robiłam
Nie masz za co dziękować ;)