Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedny_Muzyk

niedoszla dziewczyna i kolezanka

Polecane posty

Gość Biedny_Muzyk

Od ponad pol roku staralem sie o dziewczyne poznana na koncercie kompletna kleska ona mnie odrzuca nie chce znac na ulicy nawet mi czesc nie powie wczoraj zapowiedziala mi ze jesli wieczorem na koncercie jesli sie spotkamy to ona bedzie udawala ze mnie nie zna i ja mam robic to samo... No dobra skoro tak chce... No tak jakos wyszlo ze na koncercie bylem z inna dziewczyna troche starsza od niej a ze topoczatkujaca modelka to uwae na siebie zwraca i powodzenie ma byla dodatkowo podchmielona wiec sie troche do mnie przytulala ocierala takie tam... no i tu cala akcja: w pewnym momecie pojawila sie przypadkiem kolo nas adorowana przezemnie nieskutecznie od tylu miesiecy laska spojrzala na nas (bardziej na dziewczyne z ktora bylem) i doslownie zrobila mine wrecz oburzonej obczaila ja ile sie dalo po czym znikla w tlumie i unikala nas szerokim lukiem nawet na kilka metrow nie podchodzac co ona za maniane odwala? skoro mnie tak starannie odrzuca i daje do zrozumienia jak tylko sie da ze mam spadac to poco tak ja interesuje z kim sie bawie i tak "teatralnie" zagrywa

Dobre:D Chciała żebyś za nią latał jak piesek a tu zobaczyła że stać Cię na więcej.

Gość Biedny_Muzyk
nooo ona nie moze nazekac na powodzenie tez tyle ze jest ciut mlodsza i moze jeszcze tego tak nie zauwaza jak tamta

Kobieta lubi być zdobywana ale jak poczuje zagrożenie to potrafi pokazać pazury. Czekaj teraz na jej reakcje.Chodź z podniesioną głową. Mogłeś przecież iść na koncert z kuzynką:D

Gość Biedny_Muzyk
nie zachowywalismy sie jak kuzynostwo ;P

Gość Biedny_Muzyk
moja kolezanka powiedziala ze teraz jestem u swojego obiektu westnien calkiem skreslony

Może nie:D Jak zobaczy Twoje zainteresowanie będzie dumna że to ona wygrała:D

Oj widze że z niej taki "pies ogrodnika" :). Wyżej zgadzam sie z wpowiedzia Mariki10. Laska myślała że świata poza nią nie widzisz i będziesz robił co Ci karze więc być moze dlatego Cie tak ignorowała.. a tu nagle widzi Cię z drugą..Niezła musiała mieć mine heh:)

Gość Biedny_Muzyk
ja wiem czy niezla gembe rozdziawilia i tak te moja znajoma z gory na dol obczaila a potem w dluga... pies ogrodnika w sensie?

Gość kombinowała aż przedobrzyła
No i dostało się pannie zarozumiałej po nosie, a Ty nie wiesz co teraz? Olewaj ją starannie, tak, jak Cię o to prosiła. Przypadkiem z niczego się nie tłumacz, to znaczy z towarzystwa tej drugiej dziewczyny. Olewaj i nie zwracaj uwagi, a lalunia szybko przybiegnie do Ciebie z zadyszką. A że będzie próbować udawać oburzoną, czy niedostępną ..., po prostu nie zauważaj. O jak olewka, lub O jak obojętność. Nic bardziej nie boli, tylko, że to ona wtedy będzie na przegranej pozycji. Wiesz co, ja na Twoim miejscu, nie chciała bym mieć już z taką zarozumiałą do czynienia. Facet by Ci doradził szybko - wykorzystać i kopnąć.

Gość zwyczajna forumowiczka
Pies ogrodnika sam jabłek nie je, ale i nikomu innemu nie pozwoli. :D

Gość Biedny_Muzyk
rozumiem z waszych rad ze powinna mnie widywac z ta kolezanka czesciej :)

Gość zwyczajna forumowiczka
Nie na tyle często, żeby pomyślała, że jesteś zajęty, ale od czasu do czasu nie zaszkodzi. ;)

Gość dziwnie zaskoczona
o i to bardzo czesto:) kobiety tak maja jak zalapie o co chodzi i poczuje silna zazdrosc to napewno cie o tym poimformuje i bedzie chciala zebys dalej o nia walczyl ale wtedy ona zachowa sie juz inaczej

Gość Biedny_Muzyk
inczaej w sensie jak? mam na cos czekac?

Gość dziwnie zaskoczona
w sensie takim ze nie bedzie juz taka niedostepna i niemila.... kobieta gdy zobaczy ze traci grunt pod ngami to zrobi wszystkozeby sie ratowac...pewnie niedlugo zrozumie ze jej na tobie zalezy bo na to sie zapowiada

Gość Biedny_Muzyk
dzis do niej pod byle przetekstem zagadam na gg zobacze czy cos wspomni o tym co widziala

Gość dzika kicia ma pazurek
nie!!!!!!!!!!!!!!!!!! dasz jej do zrozumienia ze dalej o niaa zabiegasz...nie mozesz byc taki natretny...jesli ona nie da znaku to napisz za jakies pare dni:) nie tak odrazu bo sie calkiem zniecheci do ciebie

Muzyku...tylko nie zapomnij nas poinformować jak poszło:D Teraz do pracy bo jeszcze mnie zwolnią:D

Gość dzika kicia ma pazurek
a jesli juz bedziesz pisac to podkresl ze swietnie sie bawiles a i towarzystwo bylo niezle...da jej do zrozumienia ze pomimo tego ze tak zabiegales o jej wzgleddy, potrafisz ulozyc sobie zycie z inna ulozyc....a swoja droga to niezly jestes pol roku za dziewczyna :) hehe

Gość Biedny_Muzyk
wymysle jakis interes do niej zeby nie bylo ze ja bajeruje

Gość gracia_86
No to ja zalatwiles :)

Gość Biedny_Muzyk
iii tam :P

Gość Biedny_Muzyk
wlasnie ja zaczepilem na gg nic nie wspomina o wczoraj wgl odpisuje tylko "tak" i "nie" lub inne jednowyrazowe zdania

Gość ona_76
:(:(:(

Gość Biedny_Muzyk
myslicie ze te polslowka oznaczaja ze jest wkurwiona bo zazdrosna raczej nie :(