Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fifeczka z Warszawy

Dobrze ze to dziwacwo- Szpak- nie zajelo pierwszego miejsca

Polecane posty

Gość Fifeczka z Warszawy

Obrzydliwy byl :-O

Jak ja się ciesze że ktoś podziela moje zdanie. Nie mogłam wytrzymać tych jego ruchów, wygladu i długich paznokci. Rozumiem, że chce być inny ale nawet w ostaatniej piosence która wszyscy wykonaywali razem, on starał zwrócić na siebie uwage, chociaż nie był zwycięscą. ŻAL

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Michał nie potrzebował 1 miejsca on i tak jest bardziej wygrany niz Gienek, za rok, dwa ludzie nie beda pamietali Gienka za to michał za pare lat bedzie jednym z najwiekszych polskich artystów :)

Gość przykro na niego patrzec
człowiek zaczyna miec schizofrenię, bo nie wie czy powiedzeieć , że to przystojny facety czy ładna dziewczyna:O No i te jego ruchy. On chyba nie jest szcześliwy.

Nie uważam tak, Spórzmy na Gage, jest dziwna jak i Szpak, może dało jej to sławe, ale zaczyna sie ona wszytkim po woli nudzić. Nie sprzedaje już tak dużo płyt itp. A Szpak jest po prostu nie wiadomo kim jak dla mnie. Jeszcze to że miał więcej makijażu niz kobiety w X factor jest dla mnie dziwne, on jest gejem czy transwestytą czy co ?

Gość adinnaaaa
w finale bardzo niekorzystnie wypadl w duecie z alexandra. jak spiewali oboje, szpaka prawie w ogole nie bylo slychac.

Gość adinnaaaa
ogolnie przycmila go swoim talentem

Gość khagern
ja slucham metalu rocka etc i powiem ze ten koles to karykatura on nie ma nic w sobie poza pragnieniem bycia jak to nazywacie gwiazda, i moze gwiazda zostanie ale nastolatek ale prawdziwych fanow raczej miec nie bedzie bo nie ma nic w sobie oryginalnego, zadnego przekazu jest marna kopia tego czego i tak nie lubie

Gość adinnaaaa
on juz na castingu byl dosc ekstrawagancki i mogl zostac na tym poziomie, ale pozniej juz za bardzo przesadzal. bylo tego juz za duzo, przejadl sie bardzo szybko.

Szkoda , że szpak nie wygrał ja byłam za nim...gienek wszytsko śpiewa na jedno kopyto dac mu inny repertuar i leży na plecach a po zatym jest strasznie nie sympatyczny i nie wykorzysta tej wygranej na kariere lecz jak sam powiedzial na dom i rodzine niby dobrze ale takie programy szukają talentów by mogły się rozwijać a nie szukają starszych panów którzy spiewają rocka i potrzebują na życie

Gość adinnaaaa
gienek musialby byc nienormalny zeby byc w ciezkiej sytuacji zyciowej i wygrana wypieprzyc na rozwiniecie kariery. to chyba jasne, ze najpierw musi zaspokoic potrzeby bytowe swojej rodziny.

Nie jest przyjemne to po pierwsze, a lepiej kase wydać na dom niż na jakieś tam zafajdane ciuchy którymi odziałby się zapewne Szpak.

Gość adinnaaaa
to jest normalny facet, nie silacy sie na bycie fajnym i super medialnym.

a pamiętacie tę małą która wygrała Mam Talent? Co, ona może przeznaczyła kasę na rozwijanie talentu? Guzik, chciała wybudować rodzicom dom (!), część kasy poszła dla niepełnosprawnych kuzynek, a jedyne co zrobiła dla siebie to kupiła sobie gitarę.

Gość Evilucifer
szpak to cudak, fakt, ale i tak jest 100razy lepszy od tego zawszonego loski, co to wyżej sra niż dupę ma, wielki kurde bele gwiazdor

Gość adinnaaaa
ty myslisz, ze przez te pieniadze moga sobie wywaczyc kariere? jesli ktos z polskiego show biznesu nimi sie nie zainteresuje i nie wypromuje to i tak gowno z tego bedzie.

Gość adinnaaaa
a po czym wnioskujesz, ze wyzej stra niz dupe ma? przytocz jakas sytuacje, bo ja nie kojarze

wyżej sra? To jest dorosły facet, a nie jakiś szczyl, który sili się na oryginalność, i wychodzi z tego pośmiewisko i klaun :O Nawet jeśli Loska poszedł do tego zafajdanego programu tylko ze względu na kasę, ktorą chce wydać na dom a nie na pseudo karierę w Polsce (która i tak stoi pod znakiem zapytania, bo w tym kraju nic nie jest łatwe) to cieszę się, że wygrał. Wolna wola, ktoś w końcu na niego głosował :P

Gość nie przeszkadza mi
wyglad Szpaka, fajnie taki kolorowy ptak w szołbiznesie - malo mamy takich (nie liczac tych zalosnych wannabe jak Doda, czy ta gowniara o tlenionych wlosach zapomnialam jej pseudo, ktorzy zrzynaja z zagranicznych gwiazd :P no i ma naprawde swietny glos, bardzo mocny, czysty, ale czego nie lubie w nim to tego manierzymu w spiewaniu :O za duzo ozdobnikow do piosenek ktorym to nie pasuje, jak np Dziwny jest ten swiat. a to co zrobil z piosenka RHCP Californication wola o pomste do nieba bo jakby nie patrzec jest zwykla smutna dosyc ballada rockowa a on zaspiewal to takim gniewnym glosem jakby to jakis hymn zbuntowanych dzieciakow mial byc :O

Gość ja uważąm ze Szpakowi ta wygra
na do niczego nie byłą potrzebna...pokazał się, ma ogromny potencjał, jak tylko ktos popracuje nad jego wizerunkiem - bo fakt obecnie jest wkurzający w niektórych gestach.... to ma szanse być gwiazdą.... Piszecie cudak...a popatrzcie na Jacksona, Frediego Merkurego, Elwisa - to nie byli dziwacy niby? co do genka, to jemu chyba najbardziej przyda sie ta wygrana, bo rzeczywiście miał w zyciu pod górke...ale uwazam, że tez troche przesadza

Gość Evilucifer
no kurde nie widzicie jakiego on z siebie robi artychę? jakby mu zwisało czy gra czy nie gra, jakby to publicznosci powinno zależec że wielki loska dla nich pojęczy.

Gość Evilucifer
i to jest śmieszne i żałosne jednocześnie że wiara na tego gościa głosuje raz,raz, raz, znieście w końcu to zasrane ograniczenie czasowe

To jak takie programy mają być po to by wygrany mógł wyciagać rodzine z długów to ja już nie chcę takich rzeczy oglądać do niczegoi to nie prowadzi nawet jesli by mi się podobał wygrany nigdy go już nie zobacze bo kariery nie zrobi ani nigdzie się nie pokaże bo kase wyda nie na płyte lecz na sypialnie i jaki w tym sens?

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gienek miał w życiu pod górkę bo tak sam wybrał, ktos mu kazał sie zalewac w trupa?? niepotrzebnie ogłosił ze był alkoholikiem

Polaaa masz rację , ale on nawetnie musiał tego ogłaszać to widac z daleka ale juz mniejsza z tym co tam w zyciu go złego spotkało i kto jest temu winny nie powinien wygrac i tyle ....powinny dać szpakowi i jemu takie same repertuary powinny zaspiewać to samo i ciekawe ktory by zrobil to lepiej na bank gienek by poległ bo on umie zaspiewać tylko roka nic więcej...a szpak zaspiewa i rocka i metal i piosenki dody czy edyty górniak czy tam jeszcze innym przedziwnych wokalistów

Gość adinnaaaa
jesli ktos ma talent, to wystarczy ze pokazal sie w tym programie. i co z tego, ze loska wygral. rownie dobrze "dziwczyny" moga zrobic najwieksza kariere. w tym programie kazdy wygral.