Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieosiągalna.

Proszę o radę.

Polecane posty

Gość Nieosiągalna.

Cześć drogie Panie .Wspólżyłam z partnerem ,nie świadomie wszysła iż z 6/9 dni płodnych "lał" we mnie .Nie boimy się rzecz jasna tego konsekfencji. Wczoraj więc wykonałam BOBO TEST STRUMIENIOWY .Szczerze wieczorem,nie widziałam dokładnie wyniku.Rzuciłam okiem dziś rano,w okienku wyniku widoczna jest bardzo blada,2 kreska .Czytałam fora na temat tego testu,wiele dziewczą piszę ,ze jest on do dupy jednym słowem.Więc zastanawiam,się czy powtórzyć test ale rano. Także nie wiem,wypowiedźcie się na ten temat.A okres mam mieć dopiero koło 14.No,ale jak same wiecie po takiej nie uwadze,jak napisałam na początku pasowało się sprawdzić.Ciąża gdyby wystąpiłą byłabym szczęśliwa krótko podsumowując. Dziękuję serdecznie za kilka minut poświęcone dla mnie;). Pozdrawiam.

Gość taka sobieeee
strasznie ciężko się czyta :) ale test zazwyczaj powinnaś robic z rana wtedy jest najbardziej prawdopodobny wynik pozdrawiam

Gość kajfijrgfjerg
Ktoś się pode mnie podszywa.UWAGA!

Gość 124602350-yt bpyu946 ny-4yb4b6
WYPIERDALAJ STĄD SZMATO!

Gość 124602350-yt bpyu946 ny-4yb4b6
To sie nie podszywaj po innych,dziewczyna pisze co i jak a za kazdym razem y sie gdzies wpierdalasz katoliczka po chuju bolesci