Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anże_lla

Jak napisac dobrej koleżance żeby już nie ściemniała ?

Polecane posty

Gość anże_lla

Przytakuje jej w historiach o zmyślonych chłopakach chociaż wiem ,że to bujda, ale nie potrafię tego powiedzieć.. Teraz wymyśliła,że idzie na uniwerek medyczny ,ale nie może iść ,bo ma tylko jeden z wymaganych przedmiotów.. Napisałam jej o tym, a ona ,ze nie prawda ,bo się pytała i tam można mieć albo jeden albo 2.. Napisałam do działu rekrutacji i pani mi powiedziała,że muszą być 2.. Jak jej powiedzieć o tym ,bo ona robi ze mnie idiotkę.. Pójdzie pewnie na jakąś policealną szkołę ,a wszystkim dookoła łącznie ze mną będzie wciskać kit

Gość anże_lla
jeszcze nie poszła, dopiero idzie , na pewno tak zrobi, a będzie wciskać ,że jest na medycznym, dosyc już mam jej kłamstw ! chcę w końcu powiedzieć jej ,że wiem jak to jest :O

Gość z mostu
;]

Gość miki neste
tez mam taka kolezanke ze jaka ona to nie jest tez mnie to wkurza i nie lubie z nia spedzac czasu drazni mnie ma wiecej kasy odemnie (dostaje rente ) a ciagle niemakasyi odemnie pozycza;/

Gość miki neste
powiedz jej niech nie sciemnia bo robi sobie wsstyd

Gość miki neste
powiedz jej niech nie sciemnia bo robi sobie wsstyd

Gość dzis
Słuchaj ale uniwersytet medyczny to nie tylko kierunek lekarski czy stomatologia. jest jeszcze zdrowie publiczne, ratownictwo medyczne, pielęgniarstwo, analityka medyczna, biotechnologia... więc może ona chce iść na kierunek na który jest wymagany tylko 1 przedmiot?

Gość anże_lla
ale ja wiem na jaki kierunek.. i tam są 2 przedmioty.. pokazałabym jej maila jakiego mi pani z działu rekrutacji wysłała ,ale to już by było chamskie..

sama tez zachowujesz sie jak dziecko sprawdzajac kolezanke :O powiem ci na swoim przykladzie ze ludzie nielubia szczerosci.Chca zeby im przytakiwac,mowic że jest ok gdy wcale nie :O tez przez to straciłam kolezanke,szczerość ja bolala :D

Gość dzis
nie wydaje mi się ze to byłoby chamske, powiedz jej wprost że dowiedzialaś sie że tam potrzeba 2 przedmioty i pokaż maila. po co ci przyjaciółka która ściemnia?

Gość anże_lla
sama tez zachowujesz sie jak dziecko sprawdzajac kolezanke -- bo już mnie to wkurza... non stop ściemnia, z tym uniwerkiem już myślę sobi eno kurcze czy ja zgłupiałam ,bo tam pisze inaczej czy ona ściemnia? więc napisałam i wyszło ,ze oczywiście ściemnia..

nie znoszę takich ściemniaczy-mitomanów a mialem okazję poznać kilku :o nie wiem co oni chcą osiągnąć, przecież od razu wiadomo, że w chooya przycinają jak opowiadają swoje niestworzone historie.

Gość mialam taka kolezanke:-).
ja tez mialam kiedys taka kolezanke co caly czas zmyslala i myslala ze jej wszyscy wierza, niewiem moze chciala na siebie zwrocic uwage czy cos, raz pamietam jak bylysmy na imprezie to wypila jedno piwo i udawala ze jest tak pijana ze nie moze isc a chwile pozniej nagle cudownie wytrzezwiala hehe niewiem jak masz jej to powiedziec bo tacy ludzie sie nie zmieniaja ja nie zadaje sie juz z ta dziewczyna bo jej zachowanie strasznie mnie draznilo, ale z tego co wiem to ona dalej taka jest a kazdy ma ja za idiotke

Gość anże_lla
etanol --no właśnie .. wieje na kilometr.. jej ostatniego chłopaka też znalazłam na facebooku ,ona nie wiedziała chyba ,że gość ma konto, wybierała mu ostatnio prezent na urodziny które on ma w marcu :O

Gość anże_lla
nie wierzę sama ,że napisałam, ale moje wkurwienie sięga zenitu :O no patrzcie sami "Dzień dobry, wymagane są 2 przedmioty: biologia i chemia na poziomie podstawowym, więc jeśli posiada Pani tylko jedno kryterium spełnione zostanie Pani niezakwalifikowana do postępowania rekrutacyjnego." a ta mi pisze ,że się pytała i moze być jeden albo drugi przedmiot :O

Gość Alexxanddraax
może jest mitomanka albo za wszelka cene chce Ci zaimponowac? :P ------------------------------------------------------------------------------------ www.aleksandrawajnert.blogspot.com

Gość anże_lla
myślę,że to drugie :O

Gość anże_lla
ale ja chcę żeby już była ze mną szczera.. zawsze taka była, ale ostatnio jej się to nasiliło.. chcę jej o tym powiedzieć ,ale nie wiem jak

unikaj jej albo pwoiedz wprost, że nie masz zamiaru słuchać bajek, bo z tego wyrosłaś. znałem kilka takich osób i każdy albo tych osób unikał albo obśmiewał mniej lub bardziej jawnie.

Gość aaaaaaad
powiedz jej wprost ,że niepotrzebnie ściemę wali i ,że miałyście być ze sobą szczere

Gość anże_lla
powiem jej jak już będą listy przyjętych i jeśli powie ,że dostałą się na medyczny to ja się spytam jak skoro próg był z 100+ / 200 :O

Gość fddsdf
a jesteś pewna ,że masz racje ?

Gość anże_lla
no raczej, tak pisze na stronie ,poza tym pani mi odpisała

Gość anże_lla
Ale ta kolezanka ciagle sciemnia i ja jestem zazdrosna kiedys mi napisala ze wygrala 2mln a ja sie tak wkurwilam z zazdrosci ze szok nie chcialam jej juz znac tyle nerwow i jak jej zapytalam czy sie podzieli to powiedziala ze juz wydala ;/

Gość anże_lla
hehe jasne, zazdroszczę ściemnianych historii :)

Gość mmgmm
też mialam taką koleżankę! Wymyślała takie historyjki że szok! Raz mi opowiadała że ją w łazience po nocach nawiedza duch zmarłej ciotki ktorej nigdy nie widziała bo zmarła przez jej urodzeniem.... Albo że zdała do jakiejś szkoly mimo że miałam pewność iż nie masz szans sie tam dostać.... Jak jej to wytknęłam to było "ostatecznie tam nie poszłam bo to jednak nie dla mnie... SAMA zrezygnowałam" :P Urwałam z nią kontakt bo sluchanie kłamstw znając prawdę na dłuższą metę niemożliwie wkurza. Na dodatek takie osoby są niewiarygodne i nie można im zaufac.