Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdds

Dlaczego to faceci sie oswiadczaja kobietom a nie na odwrot?

Polecane posty

Gość dsdsdds

Dlaczego facet ma prosic o reke kobiete? Przeciez to zenujace! To jest zebranie, prosze kobiety czy ona z laski swojej z nim bedzie. Ciekawe jakbyscie sie czuly kobiety gdybyscie to Wy musialy sie oswiadczac. Jestem przeciwnym tradycji oswiadczn i ze strony kobiet i ze strony mezczyzn. A jesli juz koniecznie musze byc te oswiadczny to niech wiecej kobiet sie oswiadcza, szczegolnie ze to kobietom zazwczaj spieszno do slubu, dziecka itd.

Gość debakli
ja tam się cieszę z tego, NIE MA NIC GORSZEGO NIŻ NACHALNA KOBIETA.

Gość dsdsdds
Wez pod uwage ze wiele kobiet wymusza owiadczyny. Nie slyszlesk nigdy o takiej sytuacji gdy kobieta mowi do swoje faceta - albo mi sie oswiadczysz do ....(tu jakis termin) albo w przeciagu (tu jakis okres czasu) albo koniec z nami, zrywam z Toba. Mam swoje lata i nie moge czekac w nieskonczonosc na oswiadczyny a potem slub, musze wiedziec ze osoba z ktora jestem traktuje mnie na powaznie itd Ile razy w rozmowach z przyciolkami kobiety mowia ze juz nie moge sie doczekac kiedy ich facet im sie oswiadczy, juz by tak tego chcialy, na co on czeka itd. Licza przy kazdej okazji (rocznie, Walentynki itp) ze wreszcie wtedy ich facet przed nimi ukleknie.