Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szare oczy

Młodszy czy starszy?

Polecane posty

Gość yiuiuiuiuy
zdecydowanie mlodsi w lozku, zaden starszy nie ma szans z mlodszym, ja mam mlodszego i nie zaluje , zawsze jest gotowy na seks, ze starszymi to byla tragedia, seks byl owszem ale nie za czesto i za dlugo, ja lubie czesto i krotko, dlatego wole mlodszych

Gość Xxxmen
A temperament to jak narazie aź nadto :-)

Gość Do seksu lepszy młodszy.
Ale jak się jest młodą to starszy zarabiający facet ma swoje inne plusy, bo może utrzymać kobietę. A młodszego można mieć zawsze na boku. :)

Gość Doświadczona życiowo
Nie chodzi o żadną technikę!!!! Mój młodszy chłopak myśli poważnie o życiu, o rodzinie, o mnie. Dba o nasz zwiazek, docenia go, cieszy się mną. Mogę z nim o wszystkim porozmawiać. Mieszkamy razem i radzimy sobie ze wszystkim ,dogadujemy się. Dwa poważne związki ze starszymi chłopapkami ,a dopiero przy młodszym chłopaku o 4 lata znalazłam to czego całe życie szukałam!!!!!!!!!!!! A cudowny seks, który onmoze uprawiać kilka razy dziennie, to cudowny dodatek, ale nie twierdzę, że to zdecydowało o naszej miłości! PS. Zresztą kobiecie przed 30 seks dwa razy w tygoniu nie wystarcza, oszukiwałam się wcześniej :-/