Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajazUK

KOLEZANKA MNIE OBWINIA O SWOJE PIJANSTWO!!!

Polecane posty

Gość kajazUK

Witam. przeprowadzilam sie do nowego mieszkania z chlopakiem, nie wyszlo nam, ok, mielismy duzo problemow, wlacznie z przyja\zdem policji. Ona mieszka na parterze, poznalam ja wlasnie jak sie przeprowadzilam. Niedawno powiedz\iala mi ze upija sie z .mojego powodu i z moich problemow!!!! co prawda, ona pije juz od 5 lat, jednak teraz znalazla sobie kolejny powod, aby pic. Czy ma prawo obwiniac mnie o swoje pijanstwo, tlumaczac sie, ze az tak bardzo przejmuje sie moimi problemami. Ja od kilku dni mam problem ze spaniem ,bo mam czlowieka na sumieniu.KONTAKT z nia zerwalam ,bo jak pije to zaczyna sie wulgarnie zachowywac, przeklina, wyzywa mnie i kaze wyprowadzic sie z mojego wlasnego mieszkania.

Daj spokój, ona szuka wymówki na to, aby mogła pić, bo nie chce się przyznać sama przed sobą, że jest alkoholiczką i ma problem, nie przejmuj się nią i niech da Ci święty spokój...

Gość kajazUK
jednak sie zastanawiam ,czy ona nie ma troche racji,raz u niej spalam bo ucieklam od chlopaKA I OD tego czasu mowi ze ja wykorzystalam....

Gość kajazUK
czy jednak nie mial ktos takiej sytyuacji?? plus inna osoba- moj byly chlopak- palil marihuane od 10 lat. Mowilam mu, aby przestL ,A ON - JEDYNIE TY MOZESZ SPRAWIC ,ZE PRZESTANE PALIL.OCZYWISCIE W STRESOWYCH SYTUACJACH PALIL PO 10 jointow dziennie,albo i wiecej mowiac, ze ja go do tego prowokuje....

Gość kajazUK
ten ex chlopak mowil- jedyna osoba, ktora moze zredukowac moje palenie jestes ty. wiec badz dobra dziewczynka .

Gość kajazUK
szczerze mowiac,czuje sie jak matka teresa, bo charakter swoj mam i jestem jaka jestem i nie bede udawala kogos, kim nie jestem. po rozstaniu , co odbylo sie niedawno powiedzial mi - jesli przez to palenie zachorowalem na jakas nieuleczalna chorobe to bedzie to przez ciebie! ty bedziesz za to odpowiedzialna. Nie spie dobrze od jakiegos czasu orzez to , martwie sie, bo rzeczywiscie duzo kaszle... Nie chce, zeby ktos przeze mnie umieral!!!

Gość kajazUK
podnosze!

Gość kajazUK
podnosze ponownie

Gość jesteś tak durna czy udajesz?
:O

Gość rthur5u45
"mam czlowieka na sumieniu" zabiłaś kogoś?

Gość kajazUK
nie, po prostu ktos mi mlowi ,ze moze byc smiertelnie chory przeze mnie (palenie) z powodu mojego zachowania, bo musi palic to troche mnie... przeraza...

Gość JESTEŚ GŁUPIA I DAJESZ
SOBĄ MANIPULOWAĆ! Och, och, twój topik tak mnie zdenerwował, że muszę iść pobiegać. Jak wpadnę pod tramwaj, to będzie twoja wina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!