Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anapana

wakacje w międzyzdrojach albo międzywodziu/ noclegi

Polecane posty

Gość gość
Noclegi i pokoje gościnne Pokoje u Eleni - ul. Mickiewicza 8/1 Dom położony blisko plaży (100m). Pokoje wyposażone w łazienkę (WC),Możliwość parkowania samochodu na posesji (tylko osobowego) . Warunkiem 100 % rezerwacji stanowi zaliczka w wysokości 30 % należnej opłaty.pozastałą sumę płaci sięz góry w dniu przyjazdu w całości. tv-kabel Wi-Fi aneks kuchenny (lodówka,czajnik bezprzewodowy,podstawowe naczynia), żelazko blisko centrum blisko sklepy E-Mail: ajanicki1@poczta.onet.pl Telefon: 517159152 www: http://pokojeueleni.simplesite.com/

Gość BeciAAA34

Jeżeli o mnie chodzi to ja bardzo polecam O.W. ”Gryf” Międzywodzie. Byłem tam już 3 razy. Raz na wakacjach i dwa razy na przedłużone weekendy. Lubię tam wracać, bo po pierwsze jest dobry standard, po drugie basen i strefa SPA. Dla dzieci też są rozrywki. Myślę, że każda rodzina będzie zadowolona.

Gość Anita89

A popatrzcie na sunandsnow.pl Z tego, co wiem, to mają nawet last minute na lipiec na niektóre apartamenty, więc może akurat tam coś znajdziecie.

Gość gość

Na spokojnie można coś znaleźć, choć te najlepsze ośrodki blisko plaży tak jak gryfmiedzywodzie.pl dość wcześnie są rezerwowane w najbardziej obleganych terminach. Więc jak ktoś chce np. na sylwestra to na pewno trzeba się odpowiednio wcześnie orientować.

Gość aaac

Zdecydowanie polecam wybrać się do Międzywodzia, bo osób będzie tam znacznie mniej niż w innych turystycznych miejscowościach w okolicy, więc jak ktoś nie lubi wypoczywać w tłoku to tam na pewno będzie się dobrze czuł i wróci z wakacji zadowolony.