Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość centymetry w palcu mam :)

Różnica wzrostu pomiędzy parnerami powinna zależeć od wzrostu partnera

Polecane posty

Czyli jeśli facet ma 180 cm, to może mieć równą sobie laskę albo niższą (a nawet i ciut wyższą) :) Jeśli facet ma 175 cm to powinien mieć ciut niższą, ale może mieć też i równą bądź nieznacznie niższą Jeśli facet jest już niski i ma tylko 170 cm, to wskazane, aby miał dziewczynę niższą conajmniej 10 cm, ale może być też niższa o 5 cm. W najgorszym wypadku może być tego samego wzrostu!! Natomiast jeśli facet jest karłem (bo nie oszukujmy się, ale wzrost u faceta od 169 cm w dół to już pod karłowatość podchodzi), to nie powinien mieć w ogóle dziewczyny, a jeśli już to TYLKO taką co jest 15 cm niższa albo i więcej!!! Tak to wygląda mniej więcej :) Zauważcie, że im facet wyższy, tym różnica między kobietami może być niewielka :) Oczywiście w KAŻDYM wypadku laska może być od faceta niższa, nawet i o metr!! A odwrotnie TYLKO tak jak napisałam, taki wzór jest OK!! :)

Gość Malina z komina0005
O jenyy.A to również zależy od wielkości cipy i grubości faceta -.- ale macie problemy jak ktoś będzie chciał to nawet kurdupel umówi się z 2 metrową panienką i co ktoś im zabroni? nie!

Nie, jak będzie miał od 170 cm w górę to nikt mu nie zabroni, ale jak ma ten centymetr poniżej już, to wtedy ma spore ograniczenia bo tylko taka 15 cm niższa wchodzi w grę!! Inaczej sex takiej pary będzie nieudany, tak wynika z badań i sporo osób na kafeterii podziela moje zdanie :)

Gość ytytytytytyt
Krzysiu, czemu piszesz w rodzaju żeńskim???:P

Gość cernikanka
czyli mając 182 mogę mieć faceta który ma 180 ? :D hahha

Tak, możesz mieć takiego co ma 180 cm :) Ale jak byś miała być z takim co ma 169 cm, to do akcji powinien wkroczyć w tym momencie sąd!! Ale spoko, wierzę że jesteś wartościową laską o dobrym guście i nigdy nie polecisz na takiego karła :) więc luzik :)

Gość ytytytytytyt
a niby dlaczego nie możesz? po prostu nie chcesz, jakbyś chciała to gdzie problem?

Gość cernikanka
to raczej na mnie nikt nie poleci 🖐️

Gość Malina z komina0005
Ja pierdziele jak mnie to denerwuję -.- kiedyś tak nie było-grubi umawiali się z chudymi wysocy z niskimi głupi z inteligentnymi i co kurde nikt się ich nie czepiał a teraz "Umówiłabym się z tobą ale jesteś odemnie o 2 centymetry za wysoki,tak wyczytałam w internecie" Ludzie nie żyjcie na zasadzie "badań" itd.

Gość ytytytytytyt
cernikanka - głupoty gadasz. jak sobie zawęziłaś pulę "bo facet musi byc wyższy o 10 cm jak kobieta jest w 10cm szpilkach" to faktycznie może byc problem ze znalezieniem kandydata, ale ogólnie wzrost masz ok, jako kobieta nie powinnaś miec problemów

Nie no, ważne żeby facet nie był dla laski za niski i luz :) Bo koleś mają 169 cm mam ieć laskę 175 cm lub wyższą?? Paranoja i Tusk na pewno tego nie poprze!!

Gość ytytytytytyt
malina - obawiam się, że to nie internetowe badania , tylko natura

cernikanka, mało to facetów w Twoim wzroście lub niższych ?? Znajdź sobie jakiego chcesz, byle nie kurdupla poniżej 170 cm, bo wtedy obiecuję że znajdę Cię i do sądu zaciągnę, bo to na serio już przegięcie by było... :(

Gość Malina z komina0005
Wiem wiem ale niestety w tych czasach większość ludzi co przeczyta z internetu załóżmy jakąś bzdurę to już się do tego przystosowuje :o Eh co my mamy za wiek...

Tusk i ogólnie PO i rada ministrów również nie akceptują związków gdzie koleś jest bardzo niskiego karłowatego wzrostu (u faceta to 169 cm i poniżej) i ma wyższą laskę. Akurat to u nich popieram i bardzo mi tym imponują :)

Gość ytytytytytyt
ten ostatni niedziel - przecież jak facet ma 190 to wyrywa panienki jak świeże bułeczki

Gość cernikanka
nie , nie postawiłam sobie takiego warunku mógłby być nawet niższy o te 2-3 cm nie przeszkadzałoby mi to ale widocznie facetom mój wzrost przeszkadza 🖐️

Czytając te "mądrości" to ja ze swoim facetem muszę się rozstać i to choćby zaraz:-(:-D

Gość ytytytytytyt
Krzychu kurde, wiem że w 90% to co piszesz jest prawdą, ale przestań już

Gość ytytytytytyt
nekro - czemu? cernikanka - większośc facetów ma w d wzrost kobiety. to tylko wy macie taką obsesję

Gość cernikanka
no jakoś mi się nie wydaje bo już parę razy słyszałam "gdybyś była niższa to... "

No facet jak nie jest masochistą, a jest niski to wiadomo że nie odda się lasce co jest sporo wyższa i w dodatku ma większe stopy od niego!! Wyobrażacie sobie sex pary, gdzie facet ma stopę rozmiaru 40, a alska 43 hahahahahahaha ?????? Toż to ani tarcia, ani przyjemności, a facet w dodatku może odczuwać dyskomfort. Wiem, śmieję się z tego, ale to nie jest śmieszne... to jest żałosne!!

Gość ytytytytytyt
cernikanka - ee tam, jednostkowy przypadek ten ostatni - a masz 190 wzrostu? pewnie nawet nie próbowałeś, bo jakbyś spróbował to masz 100% gwarancji na fajne szmulki nekromanta - pewnie że pasujecie : on jest wysoki, a Ty jesteś kobietą więc Twój wzrost nie ma znaczenia

Gość ytytytytytyt
"No facet jak nie jest masochistą, a jest niski to wiadomo że nie odda się lasce co jest sporo wyższa" kurdu- pukałem wyższą dziewczynę ( choc przyznaję, nie sprawdziłem czy ma większe stopy ) i żadnego dyskomfortu nie było, zapewniam

Ale jak facet ma 169 cm i się oddaje wyższej to już wtedy może być problem.... i to poważny!!

Gość ytytytytytyt
oj tam, oj tam

Gość Złota_Lilia90
Ja tam uważam, że właśnie facet o wzroście 170 cm i mniej powienien mieć dziewczynę podobnego wzrostu bo z niższą będą wyglądać dość dziecinnie, ale przecież miłość nie wybiera!