Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość centymetry w palcu mam :)

Różnica wzrostu pomiędzy parnerami powinna zależeć od wzrostu partnera

Polecane posty

Gość gral
brakowało by mi czegoś gdybym przy doborze partnera kierowała się tylko jego wzrostem...

Gość ytytytytytyt
nie przeciwko, no ale daj spokój - wzięłabyś niskiego? jasne że nie, do tego trzeba byc naprawdę zdesperowanym

Gość ytytytytytyt
gral - jak cię kiedyś jakiś wysoki zachce ( czego z całego serca życzę ) to inaczej będziesz śpiewac

Gość gral
wszyscy moi poprzedni faceci byli wysocy, wiec porównanie mam. Chyba ktoś próbuje się dowartościować kosztem czyjegoś wzrostu ;) good luck :)

nie wzięłabym niskiego, bo wzrost to mój taki mały fetysz :D ale bez przesady, wzrost to nie powód do obrażania :O

Gość ytytytytytyt
krzychu założył temat, ale sobie poszedł " wszyscy moi poprzedni faceci byli wysocy," - ale jak widac kopnęli cię w tyłek i musisz się skrzatem zadowolic. normalne kobiety tak nie robią

Gość ytytytytytyt
pijany kjójićek - to nie jest fetysz, tylko biologia. jeśli fotki w stopce są Twoje to jesteś atrakcyjną kobietą , więc możesz wybierac i wybierasz normalnych facetów. każda babka , poza najgorszym paszczurem którego nikt nie chciał, nie weźmie niskiego. bo to jest akt desperacji

to nie akt desperacji, znam wiele ładnych dziewczyn dla których wzrost się nie liczy, to jest ok, wybory należy akceptować, zresztą jeśli wybór nie dotyczy ciebie nie powinieneś się nawet wypowiadac 🖐️

Gość ytytytytytyt
pijany kjójićek - to jest desperacja. kobieta jak ma wybór zawsze weźmie gościa o przyzwoitym wzroście a na konusa nawet nie spojrzy.

Gość ytytytytytyt
ładna z kurduplem - tego jeszcze nie grali :D:P

Gość gral
rozumiem że Ty jesteś wysoki, i uważasz że piękne kobiety to dla takich jak Ty zarezerwowane? Wzrost to nie wszystko, trzeba mieć jeszcze coś w głowie. Ale podejrzewam że Ty tego nie rozumiesz, przykre

w takim razie masz jakiś kompleks, albo cie rzuciła dla niższego albo coś z Tobą nie halo 🖐️

Gość ytytytytytyt
gral - och fajnie by było, gdyby tak było:( niestety jestem kurduplem :( i z moich obserwacji wynika co wynika - jak babka ma niskiego to tylko z braku laku. jak się wysoki na horyzoncie pojawia to tamten od razu kopa w dupę i nara

Gość ten złamas ytyttytytyt
po prostu nie ma dziewczyny, a jego niscy kumple mają, stąd ta frustracja i agresja :D

Gość ytytytytytyt
powiedziała co wiedziała

Gość uświadomię cię dziecko
nie chodzi o twój wzrost - jesteś po prostu nudną, płaczliwą ciotą dlatego dziewczyny cię rzucają, dla ciekawszych, a że tamci przy okazji są wyżsi (bo trudno nie być od ciebie wyższym :D ), to ty już sobie dopisujesz odpowiednie wytłumaczenie :D

Gość ytytytytytyt
ależ o wzrost chodzi. i nie rzucają mnie, pisałem o obserwacji innych, ja to nie chcę miec baby. tzn. chce:P ale nie w mojej obecnej sytuacji

Gość ytytytytytyt
poza tym - wysocy mogą byc płaczliwymi ciotami - tylko wtedy mówicie ,że po prostu jest wrażliwy i takiego bierzecie

Gość OneTwo
Królico a co jeśli zmarnujesz sobie życie przez swoje upodobania ? Co będziesz tu radzić na starość. Ja niski nie jestem.

nie rozumiem, dlaczego zmarnuje życie? czy ty myślisz że wzrost to jedyna cecha na którą 'lecę'? jedna z niewielu, jestem naprawdę wybredna, sam wzrost jest nic nie warty, trzeba całego 'pakietu' :)

Gość OneTwo
No ja też mam jakieś tam fetysze. Wąskie talie, średnio szerokie zaokrąglone biodra, odstający tyłek, uda szersze od łydek, cycki pełne, rude włosy, piegi. Opowiedziałem o tym koledze. ten mówi, że myślę stereotypami i to niby nie tak.

wmawiaj sobie dalej :D

ale co to ma do rzeczy, każdy ma swoje upodobania, wygląd to tylko jedna część, osobowość - tu zaczynają się prawdziwe schodki.

Gość ytytytytytyt
nie muszę nic wmawiac, po prostu tak jest

pewnie, łatwiej się pogodzić z tym, że jest się niskim, niż z tym, że jest się żałosnym zjebem :D w sumie to rozumiem, dlaczego wolisz to pierwsze wytłumaczenie :D

Gość ytytytytytyt
to jak to jest, że wysocy kolesie mogą byc zjebami i jakoś wam to nie przeszkadza?

ale do kogo ty kurwa mówisz, jakim "wam"? :D poznałeś wszystkie kobiety świata i wszystkie są identyczne? :D

Gość ytytytytytyt
wszystkie nie, ale trochę już poznałem. przy 100% identycznym zachowaniu to nie jest przypadek

widzisz, jedni niscy siedzą na babskim forum i się żalą, a inni niscy wyrywają panienki :D kurwa, co się dzieje z tymi facetami, ten pierdoli, że jest za niski, taki Cream, że za chudy, inni znów, że za wysoki... :O jesteście w chuj nudni i tyle!

Gość ytytytytytyt
"a inni niscy wyrywają panienki " - tekie panienki których nikt inny nie chciał. dziękuję postoję za chudy to nie problem, bo są takie co lubią szczupłych, za wysoki - tego się nawet nie da skomentowac, nudny też ujdzie. oczywiście o ile nie jest niski