Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutttnaosoooobasmutnaaaaa

zachód jest UWŁACZAJĄCY...

Polecane posty

No dzięki Noxelio - ściągnę sobie filmik na pewno. Wiecie jeszcze coś chciałam napisać... ale nie wiem co. Coś tu jeszcze chciałam napisać. Pokręciło mi sie.

dlaczego jestem kretynką. Ja? dlaczego - połowa to podszywy tu. Ja go będę poprawiać i tyle. Żeby nie chciał dziecka z lesbijką. Nie powinien. Ty tego nie rozumiesz i koniec. Skończy marnie. Musi wyjść na prostą, żeby iśc na policję i tyle. I zaniemy od Polanskiego. Ty się nie znasz na takich rzeczch. Musi mieć policję bez dziecka i koniec. Zresztą on się Polański na nazwisko nazywa wiecie. Tak więc zaczniemy od nazwiska. Jaruzelski mi powiedzą on sie nazywa. Nie Polański - już ja go tam znam. Kiedyś to Szekspir będzie. Na razie tyle - moralny-niemoralny reżyser i tyle. A powinien być aktor, ale LEKARZ. A czemu to wam nie napiszę bo wszyscy by się śmiali, no ale... nie napiszę. Mój braciszek i koniec. Powiem wam, że już mi obrzydł nawet z tymi blond włosami, żeby nie było, że wygląd. Nie - to już mój braciszek i tyle. Brat Albert Chmielowski to jest. Acha brata mu dałam w Polsce. Ciekawe czy się domyśli kto. Z morza brat i tyle :(

Gość owieczko co ci jest???
o co chodzi w Twoich wpisach???proszę o wyjaśnienie bo juz kiedyś czytałam i starałam się zrozumieć...

A wiecie, że brat Albert Chmielowski to może być patron jego jakiś kiedyś? Bo on jak był mały to połknął papierosa ten brat Albert i pózniej dostał raka z tego na starość. I zobaczcie, że spadł mu ten opłatek. Takie samo coś. I on go będzie znał kiedyś i papieża - taki jest. Za te zdjęcia wiecie. To jest mój braciszek. Myśmy razem powinni być i tyle. Albercik taki bo tak i już.

Albert to nie, ale imię ma FRANCUSKIE ma i tyle I dobrze - wszystko gra. Przez to jest niezniszczalny, ale chmielowski to super - on miał nie wiem co robic ten Chmielowski - piwo warzyć i tyle. A on jest taki sam. On taki miał być - wielki święty. No ale coś mu nie wyszło i tyle. Po prostu mój braciszek i tyle.

Zajebiście, planuję zakupić trochę ziemniaków na targu, a nie chce mi się ich targach do bagażnika...

Już tylko mam wiecie 1 brata, tamten nie bo Smieszkę pokonałam i nie musże wracać. Ten ma lepsze narodowości i go chcę przez to. Z niego mam 2 narodowości - to jest coś. tamten mnie wkurzył i tyle. pracowników ma psychicznych. Ten tam takich nie ma aż wiecie. TRrochę se sama też zawaliłam, ale bez znaczenia. 2 narodowości i tyle. i brata ma w Polsce. ja i tak mam mamusię nr 1 ale on też ma matkę. Ale źle go nazwała choć w sumie - nie tak znowu żle. Jednak ciemny powienien być, a taki blondyneczek. przydałby sie jednak brat lekarz. Może być sam, ale lekarz, a tak? Jakies dwie cioty i tyle :( Taka prawda :(

wiecie jak on się powinien nazywać? Napiszę wam bo matka nie napisze wam jak sie nazywała, ale on powinien być Karolek. KAROL Charles to powinien być. Lolek - Bolek i Lolek taka była bajka. A on inaczej, ale na K i tyle :( Jego matka miała go nazwać Karolek i byłoby jej lepiej, a ona go tak nazwała że sie go żaby trzymają i tyle. Ale tez ładne imię tylko z żabami se idzie bo miała go nazwać karol i tyle. I koniec. Karol Malinowski się miał nazywac i tyle. On chyba ma coś z maliną na nazwisko i tyle.

Bo wiecie ja sie śmiałam KErmitek i tyle i że mam francję dzięki niemu to stoję o niego. mam 3 narodowości od niego to go nie dam. No na razie mu sie nie chce mieć dziecka z lesbą ale jak coś to musze spadać. 3 narodowości ale sie obłowiłaś mi powie ty... lesbo. Chciałby. I myśli że jestem Ślązaczką. Ale niech tak myśli. Prawdy nie mogę napisać i tyle bo po mnie przez jego WSTRĘTNĄ Holandię i tyle. I koniec. No ja bym sobie zrobiła z niego mojego Szekspira, ale czy by mu się chciało wiecie. - A zapłaciłabyś mi powie za wiersze. No hmmm - nie wiem powiedziałabym - jakbym miała kaske kto wie? No i tak sie zmarnował a 3 narodowości. jedna z imienia. i niech się trzyma francji to śmieszka nigdy go nie pokona. Wiecie co oni hodowali w akwarium? PIRANIE. I dlatego tak było jak było - stąd mam piranie bo tez miałam akwarium. Ale były po cichu. Takie straszne chyba. Choć mogę nie miec racji ale tak pasuje. ?

Jak pirania może być lepsza od rekina? Może w książce AgnieszkiSmieszki piranie pogryzły stateczek. Piranie w akwarium? Kto wie? Ale morza tak nie miała. Choć uważała że ma i tyle. RRR - zgadza sie i miały byc rekiny niebawem. A ona musi znać morza być a pieprzyła , że z Wrocławia. Bo nie pasuje Wrocław bo po mnie. A to jakaś taka. A nie kłamie się i tyle, nie?

Jakby była z Wrocławia to po mnie - musze jej słuchać, a tak nie. I chybabym sepuku popełniła. A tak? Ona znad morza jest i tyle. Ale cygana. Tam wszyscy kłamia. Ja też już ostre cygaństwo i tyle :(

Ja się nikim nie wyręczam tchórzu, biorę wszystko na klatę :D Noxelia już po tobie, dołączysz do mojej kolekcji po-po-pokemon!