Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutttnaosoooobasmutnaaaaa

zachód jest UWŁACZAJĄCY...

Polecane posty

napisałam wiecie kolejny wpis na swoim blogu - może nie wszystko jest tam jak powinno ale wiecie - wyjechałam na ten zachód z opinią PIJACZKI. I osoby 35 letniej. Nikt nie powiedział na mnie w Polsce NIC DOBREGo, a kanalie 23 mają same dobre opinie. Wiecie - gdyby ta laska była po 3 latach studiów w Niemczech to przyznaję ludziom w Polsce 1% racji - bezrobocie itp. ZWALAJ. Polskie studia i co na tych polskich studiach? Hmmm... BAJECZKI tak? I co dalej? To logicznie Z MOICH LEKCJI coś pasuje dalej, a nie pasuje. Czyli? ALE FILOLOG. Jedynie, że nie po średniej ekonomicznej A MOŻE i ... i tyle :( Może i na pewno i tyle wiecie. No cóz... nie mój poziom - ja mam za wysoki, a do mnie się przyzna 2 profesorów kiedyś - 1 polski , 1 zagraniczny i ja mogę mieć z tego tytuł choć mam to gdzieś. Ale wiecie - po tylu latach uczciwej, żeby sie dowiedzieć, że mam 35 lat i nie prezentuję sobą nic tylko szuaknie stałej pracy do 40stki to wiecie co... 3 miesiące chciałam tak żyć. Żeby nie było, że 6 lat bo tak się by mogło skończyć, ale to nie ja. To nie ja wybaczcie. To jest polskie myślenie. Moje nie i koniec :(

Strasznie - zastanawiam się wiesz kiedy teraz wylecę JAK WYJADĘ - za miesiąc, dwa czy po 1 dniu i tyle :( Co jeszcze? A nie wiem... życie jest straszne. Co ja mam robić dalej wiesz. NA SZCZĘSCIE zaczęłam od nocek bo po mnie. I wiesz - jakie ja mam wąty do Holandi. Ale zawsze na nich z harpunem - nienawiść i koniec. Po prostu jEBANA w łeb Polska i koniec wiesz bo nawet moja noga by tam nie powstała. I wiesz - pół roku bym w Niemczech była - już jestem w Anglii teraz i dalej. Nie -zaś JEBANA Holandia. No po prostu nie mogę co za imbecyle tam siedza. Znowu do tych jebanych morderców i tyle. A Niemcy tacy sami. I wiesz - jak oni mogą manipulować sobie młodymi ludźmi w taki sposób? A mną też. Ja się nie dam. Ja na nich zgłoszę coś w tych Niemczech. to sie nie da. Zastaowię się co i jak ale ja tego nie zostawię bo wiem, że czekają aż coś napiszę w kompie i NA MNIE bo nic tylko pomawianie szkoły a na penwo tak nie jest. A właśnie , że tak jest i koniec. Gdybym miała znajomych na policji w Niemczech to po całej tej ŻENUJĄCEJ firmie, ale nie mam. Jednak kto wie co będzie dalej. Bo to są stręczyciele i nie powinni mieć tej firmy. Jeszcze w USA ich mogę obgadać. Im się powinno wziąć tę firmę bo przeginają po prostu. I mnie pasuje, że to zgłosić tylko po co? Żeby sie odwalili i tyle. Ode mnie. Tacy są :( REKINY oni są. FIOŁY dla mnie. Ale piranie mogą pożreć wszystko - rekina też :(

Bo tak jest. Co ta głupia wariatka Agnieszka Śmieszka chce mną osiągnąć. Wiecie co na nią działa? LIterka R jak...rower, romantyzm, rewolucja, rytuał, Romeo, regaty, rondo...czemu to tak jest? Literką R w nią i po niej. Rycerz, Rzym - ? Rozumiecie to?

R jak RAPE pewnie czyli gwałt po polsku. RAPE to dobre słowo i tyle. Stąd r. I już nie ma jej i tyle. Mam tego dosyć :( Wszystkiego :( Miała se iść na policję w USa i tyle mnie to obchodzi. PÓŁ ROKU przez głupie zera, a już mogłam być CZYŚCIJUTKO W ANGLI. R jak rytm jeszcze, ale wszystko z RAPE and ROme. Tak ona działa. To jest normalna osoba? dla mnie psychopatka z Hitchcoka ona jest. I tak do niczego tam nie dojdzie. Od razu miała studiować w Niemczech i Właśnie na 2 lata do polski przyjechać, a odwrotnie nie ma sensu i tyle :(

Gość zniesmaczony stylista
kobieto. chetnie bym cie poczytałe ale POPRACUJ NAD SKAŁDNIA JEZYKA POLSKIEGO. tego sie nie da czytac. brzmi to jak bełkot

Wiecie oni csie cali ZAJECVHALi nią. Ona całe stany zajechała Polsce, a wiecie mają Niemcy mają Analiże. Kto mnie zajechał w Holandii Analiza? A w Polsce - kościół polski i tyle. Jeden film za dużo O ANALIZIE i omal w piekle też, a psychiatryku całkiem nie skończyłam. W KICIU - mi powiedzą za procesy a to też im powiem. To swoją drogą. Za nic i tyle. I ze słabo robię interesy coś mi idzie nawet sprzedaż książek a nawet mi to pasuje. No - nie za dużo na tym zarobie. Niech to dadzą mordercy - takim sprzyjają i tyle. R jak Rome. Niezła ta SMieszka. Jak RYBITWA może pokonać MEWĘ? Literką R zastanówcie się... Ja wiem jaka ona jest i przez to nie da jej się dać rady. Ale nie wie wielu rzeczy, a ja wiem i koniec i po niej. Musi sie poddać w tych Niemczech i wtedy do czegoś dojdzie przy życzliwych księgarzach, a tak to nie i tyle :(

zaleciało mi tutaj zółtymi papierami

Nawet nie imię ALFABET , literka R słuchajcie. Może miała problemy no wczoraj tak zaczęła - ameba/ala/anakonda - o co tu chodzi? Chyba czytać się tak uczyła i tak jej zostało w głowie LITERKI jej zostały gdzieś z przedszkola. Bo to jest przedszkolanka GDYBY BYŁA NORMALNA, ale jest szurnięta od małego to nauczycielka - tez źle i tyle. A czemu nie jest przedszkolanką? Bo jedną rzecz robi źle. Nie rozumie jednej rzeczy. Przez to właśnie - przez ten alfabecik stuknięty jej. Ale to już nie moja wina i tyle.

ale to ejst jakas prowokacja... o co kaman. ja tu jestem nowy!!

Aaaa chyba ze mnie się śmiała że do przedszkola nie chodziłam i czemu to? Coś w tym stylu. Że bez przedszkola się do szkoły nie idzie. Takie zasady jakieś sobie wprowadziła i tyle. No i teraz niech sobie szuka stałej pracy w Niemczech, żeby nie było, że ze wsi dotkotat zrobiła bez przedszkola. BEZ MAJTEK. Acha że jak byłam to bez majtek latałam. Nie tylko. i to był największy osiąg w życiu taką mam opinię. A ich tam w tych niemczech? Jak DZIECKO ZROBIĄ BABIE. Mnie nie muszą poradze sobie bez nich. Zwłaszcza Araby tam wiecie nie wiedzą po co mają. I tyle. Agnieszce Śmieszce niech dziecko zrobią jak narzeczony nie umie -ale poziom :( Rzeczywiście miałam wyjść za mąż. A teraz będzie, że nad morze bo na miejscu nie miała za kogo bo co? Bo bez majtek latała. Nie - po prostu nie jestem kurwą. Zarabiałam na siebie. Tu jest tylko kurestwo bez burdelu i tyle mnie to obchodzi co tu sie dzieje. I dlatego nie wyszłam za mąż bo nie rozumiałam czy się róznie burdel nie nazwany od burdelu z napisem i tyle - coś w tym stylu. I mi sie pomieszało w życiu że jestem z normalnej okolicy i dlatgo za mąż ie wyszłam hahaha :( Tyle. Jedyny powód. A to jeszcze mam czas bo raz czytałam że 62 lata jedna miała , za mąż wyszła i za tydzien sie rozwiodła - błąd życia powiedziała to był. To ja byłam. Czytałam taką historię kiedyś.

Wiecie mam nadzieję, że te lesby w tym ogrodnictwie się powieszą bo co im zostanie. ja tam nigdy nie wrócę a one miały zero racji. ja mam zbiorowe samobójstwo na koncie. Życzę im tego samego bo taka jestem. Bo nie znały powiedzą bo by mnie sobie darowały. Sznura im mogę posłać przesyłką - chcą? Po prostu mam zły paszport. Wielu gejom też. Zrobił mnie jeden DUPEK niemiecki i tyle mnie Niemcy obchodzą i nie tylko mnie. No ale co robić? W lesie mnie zrobił. Przez to nie chodziłam do przedszkola bo miałam być w szkole zrobiona. Jeden tam nawet leciał na moją matkę i miała za niego, ale... nie chciała? Nie chciał on jej - taka opinia. Była zakonnica. I do dzis żałuje. Ale cóz... :( Mnie już też nikt lat życia nie wróci bo bym wrzeszczała jak opętana, że mają mnie zbierać. Ale to bym z 10 lat musiała mieć i tu trafić, a tak? Komu ja miałam krzyczeć? Do kogo? I tyle :( Ale kiedyś NIGDY TU NIE WRÓCĘ. po prostu nigdy i tyle. Co za ulga.

Pewnie myślą, że jak sie powiesza wiecie to coś tym osiągną. Nic i tyle. Nigdy nie dam listonosza, moga mnie zabić. Mam 2 koleżanki, Amerykanina, Amerykankę i tyle. A Niemców nienawidze i tyle. W nich tak łatwo jest przywalić skutecznie ale jak? Ja wiem jak i tyle. Ale nigdy nikomu nie powiem. Bo widzą, że nie dadzą mi rady, a jestem ZALEDWIE rybitwą. A czemu? Bo nie i już. I tyle :( I takie jest życie wiecie. Za dobrze chciałam to się zesrałam, a rządzą ...kanibale. Ta Śmieszka też mi nie da rady bo widzą i myśla - jaka ja jestem? Podła bo się nie chcę wrócić. A do czego? Do WSTRĘTU? Taki film był WSTRĘT wiecie. To o powrotach :(

Polański nakręcił WSTRĘT wiecie. Musze mieć ten film. Koniecznie. I go zniszczyliście. A USA też. Nie mogli mu darować? Bez sensu. I tak wszyscy byli naćpani. On jak ten mój młodszy - skończy dzieckiem z lesbą. przez ciebie mi powie - bo sie nie chcesz wrócić. Bo mam WSTRĘT mu powiem wiecie. I mam wstret. I gdybyśmy sobie mieszkali niedaleko I TAK POWINNO być to byśmy sobie mogli oglądać filmy Polańskiego - dałabym mu cynk - co to tam robisz stary? Chodż tu mam filma - i juz możemy oglądać i się zastanawiać jak polska wykonczyła takiego artystę i tyle. A tak? :(

A wiecie trochę błędów robię, ale co robić. Ale jak ten Polański pasuje do tego młodszego. powinien mieć wszystkie filmy Polańskiego. Zwłaszcza Makbeta wiecie. I coś o morzu też ma NÓZ W WODZIE - niezły jest NÓŻ W WODZIE. I tyle. Tak go poprawiam - Polańskim. A póżniej coś wyżej dostanie. Póżniej Francją go będę poprawiać wiecie. Nawet wiem kim. Ale nic wam nie napiszę. to tajemnica. Od Polańskiego jednak zaczniemy poprawianie i tyle.

jem kupe :(