Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutttnaosoooobasmutnaaaaa

zachód jest UWŁACZAJĄCY...

Polecane posty

Ja znam dokładny adres, ale nie wyjawię, bo jeszcze ucieknie i nie będe miała jak nakręcić reportażu.

Jaka ja jestem zniesmaczona wiecie. I ale dużo umieli wymyślić żeby tego mojego brata poprawić. Naprawdę. Takie zera. Byleby tylko miał to dziecko z ta lesbą - na mnie. Mi się juz nic nie stanie - moze robić. przez ostatnią pracą bo widzą. Tydzień starczył wiecie. A on może wyjechać tam i robić cokolwiek. ja przez KANALIĘ i gorzej nic już nie dostanę wyżej w holandii. Czemu takiej nie zabiją? Brata mi chcieli zabić. Ją mieli zabić. jakby sie nie waliła jak głupia to by mi musieli coś dawać. Na po studiach wiecie - świnia dla swoich, dla innych i to jest dobrze. WIELKA KURWA ona się nazywac powinna. A szkoda słow. Ona ma na imie KURWA dla mnie i tyle. HOLENDERSKI KURWISZON chory umysłowo to jest, a nasze tam - zero klasy. No ale kto tam jest i tyle. I wszystko przez nią bo by mnie dali wyżej, ale przez polskie morderstwa nic z tego. Nie zasłużyłam powiedzą. No pewnie - KuRWA HOLENDERSKA mnie będzie rozumu uczyła. Co by zrobiła bez tej swojej rodzinki wiecie. Dobrze że ją forują bo by jej łeb trotylem odrąbali jak mnie kiedyś i tyle. - Jutro gdyby mogli, ale szef i tyle. I to jest dobrze, a ja nie. Niech se ją wszyscy zeżrą. Ale wiedzieli jak mnie zgnoić. Na szczęście na koniec pomalowała sobie ryj tapetą i nie po mnie. Bo tak po mnie i tyle. Tacy sa wstrętni, a tego nie wiedziałam. to mnie ratuje i że musiałam ściągać medaliki. I życzę jej piekła bo tam trafi jak 2/3 ludzkości. Tyle :(

Wiecie od swoich można coś dostać, ale od kogo i tyle. A mnie by powiedzieli I SŁUSZNIE, że się nie wróciłam do szkoły wiecie. Bo tak miałam zrobić i koniec. I dalej dojeżdżać i tyle. Ale kiedy ten awans? Bez sensu wszystko. Może jeszcze coś dostanę, ale liczę już tylko na siebie. Wszystkie prace dotąd okdręcę, ale tylko liczę na siebie jak zwykle. Ja zawsze sama coś dostałam. Przecież jestem taka inteligentna, nie? I błyskotliwa i w ogóle. Jedynie, że się nie wydałam i tyle no ale... i tyle :( Ale mam 2 znajomych profesorów i sie nie dam i tyle. I ... ach a to juz nie napisze. i koniec.

No będzie hardcore... nie wyjawnię adresu bo wiem, że spieprzysz do lasu i będziesz się kamuflować udając samicę dzika.

A wiecie, ze mam rodowód na Warszawę? Nic mi nikt z Warszawy nie zrobi i tyle. I tyle wam napiszę. I że kiedyś dosatnę doktorat ale taki honorowy. I powiem że miał byc za dzieci - taki mam wkład do nauki, dzieci zbieram tu i tam. Już mam 3 dzieci pozbieranych. I tyle. Ale wezmę papier bo też mi się nalezy. Profesora da się do zwierząt. Powinien być w Niemczech, będzie w Rosji i do Anglii tak. Nie mają tego profesora w Niemczech - obraził sie i słusznie. Cos znaczył i tyle. Też sie obraziłam i koniec :(

Jesteś, obserwuję cię cały czas i widzę jak już obgryzasz paznokcie. Ja raz sama wracałam z ogniska o 3 w nocy i ktoś mnie gonił, to pewnie był twój men Noxelia :o Weź go uspokój trochę.

co myśleć o matce mojego młodszego braciszka wiecie? Nic nie myśleć. Myślała że dobrze robi. Do Niemiec go miała dać. Albo dać mu rodowód. tyle mogła zrobić dla Knutka i tyle. Albert Chmielowski i jego papieros - hahaha - on chyba zapalony połknął. Dziurę sobie wypalił. Na wylot. Jedni papierosy , drudzy opłatki i tyle. I koniec. Takie życie.

No wiem, już się boję wszak cena zapewne będzie wysoka :( Jak nie odgryzasz to co robisz z paluchami w ustach, chyba nie robisz sobie dobrze? Odsuń mendo laptopa... albo nie, padne jak zobacze tą purchawę :o

Dobranoc 🌼 cdn.

ja sie przyznaje, ze nie umiem czytac postów tej osoby, nie wiem kto tam siedzi po drugiej stronie ekranu, czy szaleniec czy zwylka prowokatorka ale brak mi sil na te wywody, a co gorsze nigdy nie ma oddźwięku! Ile ja razy pisalam cos do tej antyfanki Bachledy, potem najeżdzającej na jakąś Agnieszkę S. (??? nie pamietam) i nigdy! NIC!!! tak jakkby sama byla na forum, w centrum uwagi! czy choroba czy zamierzenie, nie mam pojęcia :O 🖐️

:D Mi owieczka odpowiadała czasem, ale to trzeba wiedzieć jak dotrzeć. Myślę, że to jest jej sposób na wyładowanie się i dzięki temu w realu jest jako tako Noxik, przecież wiesz ocb:P

Ja na dziś żegnam 🖐️ Do zobaczenia Noxelia, mam nadzieję, że miło nam się będzie współpracowało w moim reporterskim debiucie :classic_cool:

Gość smutnaosssoooobasmutnaaaaa
Witam dziś, kolejny dzien przede mną. BEZOBOCIA. Jakie to uwłaczające wiecie. Jak ten Zachód mi uwłacza. -To trzeba było wyjechać się dowiem. - Docelowo i tak USA i wszystko bez sensu. Teraz już totalnie i koniec. I tyle. Wybaczcie mi moją złą interpunkcję czy coś ale to bez znaczenia w Polsce. W Polsce znaczenie mają już jedynie dupy wytarte w szkole na drzwiach. Bo od tego ludzie głupieją. Ja zwariowałam przez to. Naprawdę. Dokładnie nie wiem o co tu chodzi, ale wytłumaczy mi to Amerykanin, ktory przez was umarł. Czemu należy wytrzeć tyłek po oddaniu stolca papierem czy chusteczką a nie palcem. I ciekawe jakby się czuli Polacy w Holandii w najlepszej firmie gdyby się dowiedzieli, że na kiblu czy w lesie oddałam stolec i otarłam sobie tyłek palcem na przykład. Bo tak robili w szkole imienia Jana Pawła 2 kiedyś wiecie bo ja nie mam kultury. Ciekawe czemu? - Bo ich nie było stać mi powiedzą i sie śmieją. - Nie , to chyba żarty. I przez to jeden dyrektor wyleci ze szkoły , bez sensu , ale wyleci bo jest naiwny i tyle. Ale nie przeze mnie - z nienawiści za żółte ściany szkoły. No wiecie co ja miałam tym siostrom mówić? ktoś się zapyta - jak jeszcze żyły. Widać, że jakis poziom w podsatawówce miały. Bo mi powiedzą - podsatawówka a średnia, wybacz. A ja co im miałam powiedzieć? Że zwariowałam też trochę od wsadzania palca do dupy, żeby sobie tyłek po stolcu wytrzeć i tak dalej i tak dalej. Bo tak i już. Bo miałam srać w tym kiblu gdzie popadnie i się śmiać z tego wiecie. A ja byłam... najlepszą uczennicą w szkole i tyle. Jak wariatka. No w klasie , ale bez znaczenia. - Co tu robic w tej szkole? Czekać aż sie skończy lekcja , leciec na kibel i srać tam gdzie popadnie. Ale na tym kiblu. I tak bym ogrywała dzieci zrobione na kiblu i miałabym dobry uczynek. Bo tak i już. Bo wiecie - tak trzeba z wami bo jak można sie uważać za moralną osobę i byc przy PROSTYTUTCE pasuje, która sobie chce w pracy fizycznej dziecko zrobić z kimś żeby co... a to lesba jest, tylko się ujawnić nie chce. I to jest moralne, tak? I żeby było na mnie, że zmuszam ludzi do robienia dzieci dosłownie. Że gwałcę ludzi na dzieci a sama nie mam. Wiecie czemu się tak zrobiło? A w sumie będą robić je NA KIBLACH mi powiedzą, nie tylko, że tyle są warte tylko przeze mnie - no i takie są lesby ukryte w Holandii i wszystko na mnie. I teraz już DZIĘKI BOGU żadna nie będzie miała tego dziecka z tym moim młodszym bratem, a on będzie kiedyś Szekspirem jak mu się to opłaci mi powie i że mam dużo racji. Bo mam i tyle. Jedyne co miał robić to z ojcem trzymać i pirani pilnować JAK UMARŁ też. Ta żona nie rozumiała o co mu chodziło wiecie z tymi piraniami i z tych pirani wymyśliła, że on sie chyba zabił. Z tych pirani pasowało, że zwariował i się szlaknął gdzieś, a ta jej rodzina co robiła? Zwłaszcza ojciec. Czy on jeszcze żyje, co się stało? On tez był na morzu i tyle. I wiecie jak Polaki na mnie za granicą to ja na nich też - nie umieją się zachować nigdzie, a na mnie wszyscy, że co przerwa palą wiecie w szklarniach, dzieci robią normalnym pracownikom z lesbami, ja nie mam imienia i nazwiska, wysyłają jakieś zera - Agnieszki Śmieszki gdzieś tam - po co? Żeby nie były zbyt moralne mi powiedzą - no to ich sprawa, a czemu ja tam w tym? I wiecie - wy tego nie rozumiecie, ale Miłosierdzie Boże nade mną za tego brata w Holandii - popraw se tego starszego mi powie - jego sie da poprawić. -To morderca MATKI mu powiem, nim sie nie przejmuj. Ty nikogo nie zabiłeś. I wiecie , żeby soobie pooglądał Polanskiego. I się mnie zapyta czy Mel może być? Mel też może byc mu powiem. Własnie myślałam co dalej. Mel może być jak najbardziej. I co sądzi o Melu. I tyle. I wiecie, żeby nie było, że zostawiam coś tam bez słowa i idę sobie. Że ludźmi poniewieram. Absolutnie. Ale to jestem JA. I ja mam opinię. A Polaki mają złą bo on by się ożenił ten mój młodszy ale JA musiałabym być w Roterdamie i tę pracę by sobie on przemyślił i poszedł. I mogłabym nawet być na dole w tym Roterdamie , ale by dostał do głowy co ja tam robię, skąd on jest i co on robi tam gdzie jest, że pięknie go traktują. I jeszcze pracę jaką bym miała - wszystko by sobie przemyślał i razem byśmy wyżej poszli bo ja bym i tak nie została w ogrodnictwie, a tak? Co zrobili nasi wiecie? GÓWNO W KIBLU NA DRZWIACH jak dla mnie. Tacy są. A poprawiać tych lesbij i tak nie poprawią bo widzą , że z nim dzieci by mogły mieć, ale... on by musiał być trochę poprawiony bo by ZWARIOWAŁ na przykład. Na przykład? Na przykład miałby kino i te dzieci i tyle. - Dzieci to niech zapomni, same se wychowają. - No a wczoraj miały mieć ojca - takie głupie są lesby i tyle :( Jeszcze w Holandii. Bo to można zabić się jak masz dzieci, a nie masz. Czy po adopcjach czy coś. Ja znam przypadek, że jeden oddał i sie zabił i dlatego nie pozwalam mu robić czegoś takiego. Powinien być żonaty i mieć z żoną. On nie ma nikogo tylko tę matkę. Jego się tak ustawia i tyle. I to jest dobre takie myślenie tylko co z nim. Dojdzie do wniosku, że miał być w lepszej pracy bo taka jest prawda i się szlaknie bo wszystko bez sensu, ani dzieci. A w USA znalałam takiego samego i tyle. I go nie ma. I do piekła poszedł, przez to nie i koniec. Żeby nie było, ze zawiszczę. Ja mam swoje dzieci i tyle. Ale wiecie - ja myślę o nim a nie o lesbach i tyle. Żeby mi było tez lepiej w tej Holandii w razie co bo w Niemczech nikogo nie mam i nie będę nic z tym robić. Na przykład, że nie mam USA w Niemczech, a tam tak - w Holandii. Bo wiecie - żebym pojechała do Niemiec i by mnie rozpierdolili tam za Śmieszkę i za AMERYKAŃSKĄ firmę. Nie wiecie jak tam jest i tyle. No germanistka - ona miała mieć USA. Tak nikt już nie ma USA. Ta jedna powinna co tam NIEMORALNA już jest dla mnie i tyle, ale nie ma bo nie wie jak o to USA stać, jest za głupia. I firma amerykańska i nikt USA nie ma. Będą mieć USA jak np. ona pozwoli dzieci mieć gejom. Bo to jest obecnie USA - będą dawać dzieci gejom. Tyle to warte. Wy nie rozumiecie jak to USA i dzieci działają. Ale ja to rozumiem i to starczy. I ile tam jest zła w tej światowej NEIMIECKIEJ firmie bo ja wszędzie powiem, że firma była niemiecka, pół roku przez nich pracy nie miałam bo się zastanawiali czy są niemieccy czy amerykańscy, w Polsce też nie wiedzieli bo widać - od Jana Pawła 2 oni są - jak moja szkoła podstawowa i tyle :( I co poza tym? A nie wiem. Na razie tyle :(

No i wiecie - taki koniec. Jak se zrobi dziecko z lesbą to jest moralny, a inaczej nie. A ożenić się nie może? - Na pewno nie ze mną mi powiedzą bo... źle wyglądam doszli do wniosku, zwłaszcza na zdjęciach. Przecież ożenić sie żeby zdjęcia ślubne z Polski może zawsze. I co nie będzie moralny? Jeszcze lepiej niż po ślubie z lesbą holenderską. Będzie żył po polsku i tyle. Ślub i zdjęcia ze ślubu oraz wideo bo jakie ma szanse na coś... lepszego mi powie. Jak się zrobił już tym POlakiem. No ale jest tym Polakiem - Polańskiego ma, Mela ma. On jak ten Mel choć dobrze - najpierw jak się Mel popsuł, a pózniej jak Polański się popsuł i naprawił się i tyle. I żeby sobie to przemyślał i tyle wiecie. Na to on że nigdy mu tego nie wybaczą. WNIOSEK - jego, że warto być Polakiem TEMU że mu tego nigdy nie wybaczą. A ja bym powiedziała OLAĆ to miał - Holandię znaczy sie i wyjechać. Bo to za dużo mi powiedzą. - Z taką matką im powie za dużo? Miał ją zabić i być moralny. No wiecie... ja tego nie będę komentować. Przede wszystkim on miał być OCHRZCZONY jako malutkie dziecko. - I po nim mi powiedzą. - No własnie ale nie jest i tyle. I zostają mu inne wiarki, gdzie ludzi znajdzie. Do baptystów sobie może iść. Katolicy nie bo to wszystko katolicy to go zniszczą. - Czemu ja jestem katoliczką. Na władzę i tyle. No to on też by tam chciał. No ale to jest trudne. Musiałabym mu wiele wytłumaczyć, a to musiałby umieć wybaczać on dopiero z protestantów mógłby być katolikiem. Tak nawet nie powinien bo narobi dużo złego wiecie i tyle. No musi se przemyśleć wiele rzeczy, ale nie radziłabym mu z tyloma grzechami STRASZNYMi iść do katolików bo są straszni. Niech se przypomni moją matkę i tyle. I tak by tam poszedł na władzę, to nie ma sensu. Powie, że chciałby być taki jak ja bo dobrze rządzę. No ale ciekawe czy chciałby mieć moje życie. I wiecie - miałabym patrona Jana Pawła 2 w podsatwówce i do szkoły wrócę bo będzie i tak, że tylko kasa, ale to pomówienie. Jednak słuchajcie - bo ja mam siostry - co ja za szkołę miałam w porównaniu do nich? I 8 chodziłam do tej ubikacji i zawsze były drzwi pomalowane palcem i gównem. i 8 lat na to patrzałam i czy to jest normalne? Bo ja jestem nienormalna. I to 8 lat tak i tyle :( Od 7 do 15 roku życia. A wiadomo , że to są najważniejsze lata. I jeszcze mam brata Polaka, a oni są tacy. - Jak ci się nie podobam to spadaj mi powie. - Nie podobasz mi sie mu powie i że bym NAPRAWDĘ spadła za ten Roterdam, ale nie mam na bilet. Bo wiecie - teraz mi się będą kazali języka uczyć? To po co mnie wyrzucili z Roterdamu. Chyba zwariowali wiecie. Bo na pewno by tak było. Kasa i koniec. Tacy są. Daliby mi tego brata i on jest za rok żonaty i ma dziecko bo by mu taką znalazła że by dzieci i byśmy dobrze żyli bo tak i już. Ale LESBY no to lesby i niech se go TERAZ poprawiają wiecie. Po tym jak mu kazali mieć na mnie dzieci z lesbami i tyle. Nie dość, że starszy świr to on jeszcze raz 3 bo ma 3 narodowości - 4 w sumie taki krojcer z tego że widział Boga i tyle. No jak go oni teraz se chcą sami poprawić to ja naprawdę nie mam pojęcia bo dobrze wszystko ale nie - sami se go poprawią wiecie. Jak tych gejów na magazynie z ksiązkami wiecie. Bo mieli mieć dzieci i sie ZACHOWYWAĆ albo wypad z takiej firmy. I to miało być DOSŁOWNIE do USA zgłoszone. Co z takimi robić? I by powiedzieli -w Niemczech TYM BARDZIEJ dzieci dać. Tak uważam. I tyle mnie to obchodzi bo tam się dzieją straszne rzeczy, wy tego nie rozumiecie. Nienawiść jest straszna i to trzeba umieć opanować. Ludzi sie i tak nie pozmienia i tyle. No ale... niech Agnieszka Śmieszka sobie tam radzi. Już musi tam przyjechać. Po mnie nie musiała. Biurem się wplątała i życie sobie zniszczy. No za rok moim zdaniem się skończy bo ja bym od razu poszła do szkoły, ja bym jej wytłumaczyła wiele rzeczy - germanistka to by mi nawet pasowało po moim patronie i OD NIEJ mogłabym do szkoły też wrócić. Ale jak woli SKANY w Niemczech w kurzu to niech sobie jedzie. Bo inaczej nie bo sie będę śmiała. No ale co dalej z tych skanów? Sklep w Polsce? Z OBUWIEM powiedzą jej - ja torby ona obuwie. Bo nogi mnie tam bolały bo widać - bo buty zostały po mnie. Bo zapomniałam. I że przez buty jedynie. Wyrzucić i koniec. Butami mogłabym wrócić. KOT W BUTACh to ja i tyle. Nie mogę wrócić butami przez śmieszkę. I wszyscy by sie śmiali czy już znam czy nie znam ten niemiecki na recepcji. A czemu ta Śmieszka nie poszła w hotele to nikt normalny tez nie wie. Jeszcze znad morza - to już chyba ta Ilona jest normalniejsza i ta druga. A jak będzie tam z nimi i bez faceta to po niej. Po mnie nie , ale po niej tak bo napisałam że ma narzeczonego. I wiecie - tak napisałam bo nie chciała ze mna trzymać - nie musiała - to kasa i koniec. I wiecie - jak jej bedą płacić w tym ogrodnictwie to mnie LUDZI zmuszą, żebym jej 10 euro dała bo widzą, że i tak miałam więcej racji. A wygląda jakbym wyszarpała te pieniądze. Bo taka jest prawda i tyle :( No to niech jej tam płacą jak tam sama przyjedzie. I miała rację i jej to 10 euro oddam. A tak to niech sie odwali bo ona trzymała żeby iść do biura. A MOJA KASA? Chyba widziała Pani kto płaci by mi powiedziała i wiecie - będą mnie pomawiać, że nie chcę wrócić a jakbym wróciła - bo tam chodzi tylko o pieniądze i zawiść o stała pracę - to bym ani grosza nie dostała, ale tak mnie będą pomawiać bo sie nie chcę poddać, a nie mam racji, grosza nie mam przy duszy a się wymądrzam. Brata olałam - przez Albanów - niech se ich ZEŻRE on zanim oni pożrą jego. A wiecie - jaki on jest? Gdyby był normalny to tego Hakiego do psychiatry odeśle i wszystko jest normalniej, ale ma WSZYSTKO W DUPIE. Wiecie kto on jest dla siebie? ZEGARMISTRZ ŚWIATŁA. To byle daleko ode mnie. I jak on ma tę pracę wiecie, że przy nim to UCZCIWIE mogę być tylko sprzątaczką z Polski. To jakim on jest Niemcem ja się pytam. Bo mnie poniżył inny. A on jest bratem MORDERCĄ i jak nic się tam nie zmieni to do piekła na pewno pójdzie i tego mu życzę. Choć to niemożliwie bo to taka straszna historia. Ale życie miałby wiecie - rodzinę by miał gdyby było normalnie. Nie miałby. Kiedyś będzie miał rodzinę. Matka urodziła bliżniaki i ojciec by się z nią NIE OŻENIł, dlatego pozamieniali dzieci. JEDYNIE co złe - zamienili mu imię i wszystko przez to, ale ... toteż nie jest ochrzczony i tak dalej - jest i nie jest jak ja. I wszystko przez to powie Bóg. Ze mną też. Mnie ratuje rodzina i data chrztu - tak mogę być katoliczką na władzę, a tak bym tez odejść musiała bo nikt mnie nie chciał. I wiecie - ten chrzest, te gówna w tej szkole na drzwiach i tak sie zaczęłam uczyć. Ja nienawidzę Polski. Normalnie do siupnięcia jak matka. Ciekawe skąd ja to mam? chyba z Anglii. Chyba moja matka tak sie uczyć zaczęła - że szkoły nie szanują. Bo 10 lat to była pierwsza od tyłu. Za nazwisko i tyle :(

Wiecie gdybym była fACETEm to przyznam ludziom w Polsce 1% racji, ale nie jestem facetem i to macie 0% racji bo co? Jedynie,że mogę zabić. Ale tu sami morderc. GWałcić nie i czemu nie mam pracy? Bez sensu :( Bo gwałty są gorsze od morderstwa się dowiem - bo sie żyje dalej. Po morderstwie tez się zyje dalej. Ta ofiara też żyje dalej tylko zmienia stan skupienia. I wiecie - gdybym była lekarką - albo lekarz który spieprzy pacjenta musi po prostu o niego stać. Np. umrze mu z jego winy i powienien go MIEĆ jako człowieka i wtedy WSZYSTKO JEST dobrze wiecie a nawet lepiej niż za zycia bo wiecie ilu lekarzy leczy LUDZI. Nie wiem 1% chyba. No to jak mu umrze pacjent to się tylko poprawic z tego i tyle. Może nie chciał zyć i tyle - i po co go leczył? Takie sprawy. Co poza tym? Nie wiem. Chciałabym chodzić do szkoły Jana Pawła2. Póżniej bym powiedziała Jan Paweł 2 a Staszic. A tak? Co ja mam powiedzieć tym siostrom. Nie widziałam ich podstawówki - to se miałaś przyjść mi powiedzą i w sumie - też mi nic nie powiedzą. Że czasem lepiej malować gównem na drzwiach niż się dobrze uczyć. Bo one sie bardzo dobrze uczyły w podstawówce, a w średniej przestały robić COKOLWIEK. Ciekawe czemu. Ale niemiecki miały znać mi powiedzą. Tylko jak. A ciekawe czemu one się uczyły? W koncu sie okaże że też z gówien na drzwiach. Bo wiecie ja się tak przeraziłam - przychodzę tu, spędzam tu cały dzień, idę się załatwić, UcZĘ SIĘ W TEJ SZKOLE, obok mogę zjeść obiad i wiecie - żeby takie coś robić. I tak sie zaczęłam uczyć bo inaczej byłabym ostatnim osłem. Że szkołę trzeba szanować a nie robić takie rzeczy w szkole. I tak w sumie zostałam nauczycielką. Ale już nie jestem i tyle.

Gość Sprawa załatwiona
Nox - zostałaś zgłoszona na policję przy udziale zeznań ze strony serwisu. Łyso ci? Będzie sprawa i konsekwencje, gratuluję głupoty. Było nie obrażać innych. Nie, to nie jest tak że jeśli tematy sa usunięte to nie ma dowodow. Serwisy internetowe udostępniają archiwalne wpisy z twoich wywodów i stanowią element dowodowy. Gratuluję raz jeszcze. Jeśli ktoś poniósł jakiekolwiek straty ( w tym psychiczne) i zechce dodać to od siebie do postępowania to wedle nowej ustawy masz problem.