Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miroslawa

A CO WY TU ROBICIE O TEJ H??

Polecane posty

Gość a dlaczego odwrotnie
no czyli gdzie ta odwrotność ? łyknijcie se hepatil tak na wszelki :classic_cool: ciekawe czy ta reklama obok co mi się wyświetla jest całkiem przypadkowa :classic_cool:

bałam sie ,że zbłądze i bedę musiała wypic ciepłe . na szczeście mnie oświeciło = przecież masz w zamrażarce od godziny :P :D .

Gość i ja tez.,..
nie, bo im drozszy kupisz alkohol, tym mniejszego kaca (i mniejsza nieszczesliwosc) bedziesz mial jutro. Ja stawiam na jakosc (w duzej ilosci) i dlatego tak to rozumiem. Jak sie domyslam, zrozumiane zostalo jako ze im wiecej alku zakupisz tym ci gorzej bedzie. Otoz NIE!!!

pewnego pieknego dnia,2tyg temu wypilam troche wina piwo i drinka ... I dzien był piękny,ale nie ten w którym sie obudziłam z bolącą głową, 2dni umierałam w łóżku ;((

Gość a dlaczego odwrotnie
aa kapuję :D wkład materialny = kasa , a nie materia w postaci alko którą w siebie wlewasz :D

pewnego pieknego dnia,2tyg temu wypilam troche wina piwo i drinka ... I dzien był piękny,ale nie ten w którym sie obudziłam z bolącą głową, 2dni umierałam w łóżku ;((

Gość i ja tez.,..
dobra, przyznaje, koncze ostaniego browara, ale to chyba jednak nie z tego powodu obce wydaje mi sie zjawisko pt. "wedzony schabowy" . Co to takiego?

Gość i ja tez.,..
dobra, nalalam sobie wlasnie ostatnia do pelna a jak sie skonczy, to sila perwazji chyba bede zmuszona przekonac siebie sama ze chce mi sie spac. W kazdym razie jestem bardzo milo zaskoczona, ze nawet o tej porze mozna bylo z kims zamienic pare slow na kafe. I nawet obylo sie bez awantury, jak to zwykle na kafe bywa. A mowia ze pijani sie bardziej awanturuja.....

Gość i ja tez.,..
co dobranoc? ja jeszcze mam.....

Gość i ja tez.,..
no mi tez juz teraz przyszlo czekac tylko na nadchodzaca nieublaganie nieszczesliwosc.