Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miroslawa

A CO WY TU ROBICIE O TEJ H??

Polecane posty

Gość jap......
miroslawa co to z powód do niespania ja to mam problem sklep o 6 rano otwierają a tu pić się chce

Gość i ja tez.,..
oj, doswiadczona zdecydowanie tak. Ale dzisiaj troche oszukuje bo po pierwsze pozno zaczelam, a po drugie moje browary maja zaledwie 4,2...Ale za to zostaly mi jeszcze 3 z drugiego czteropaka.....oj bedzie nieszczescie, bieda i jeszcze wiecej nieszczescia......

Gość spiaca krolewna w koronie
:P

Browar hm nie przepadam,alko tak sobie. Ten lekki szmerek w glowie po sporzyciu piwa ok... Ale KAC BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MASAKRA

finkibraun ....>made for Lidl :P :D . Joke zgrzeszyłam , otwarłam chipsy . 😭

Gość i ja tez.,..
....Guinness. Moze i siki ale za to jak wchodza.....Tylko ze przy takim procentazu, to do idealu zdrowotnosci, rozumianego z punktu widzenia psychologii, droga daleka. I malo ekonomicznie dodatkowo.......ale noc jaka dluga za to :)

nie lubvie ciemnychy piw , nie trawie whisky i koniaków . ja jestem krajowa:D

Gość i ja tez.,..
a ja pije tylko ciemne piwa, whisky i koniaki. Nie trawie drinkow oraz badziewienia dobrych kolorowych coca cola lub innymi mieszaczami.

w ogó;le nie pije drinków . oprócz zubrówki z jabłkierm , albo malibu . reszta kielich , albo piwo

Gość spiaca krolewna w koronie
won z prostakiem

MIrosława......> no sorry- jest tzw. młodzież po 30-stce/ i potrafimy wypic , nie wiem ,czy masz watpliwośći -czy obawy ,że takie równe pokolenie.

Gość i ja tez.,..
nie zadne hardcory znowu, ale prawda jest taka, ze rozmiar nieszczesliwosci porannej jest odwrotnie proporcjonalny do wkladu materialnego z dnia poprzedniego...........

Gość piwa nie lubię
w lodówce chłodzi się żubrówka ,a mi nie wolno jej tknąć ,bo zakuwam do egzamów 😭

He czuje sie jak to ja bym wypiła flache,bo juz nie rozumiem co wy tu piszecie :) Jakimś wierszem

rozmiar nieszczesliwosci porannej jest odwrotnie proporcjonalny do wkladu materialnego z dnia poprzedniego........... Zajebiste . Mirka . Pozdro , szybko sie pozbieraj bo sie rozkręcamy :P :D

Gość a dlaczego odwrotnie
ze rozmiar nieszczesliwosci porannej jest odwrotnie proporcjonalny do wkladu materialnego z dnia poprzedniego.......-- a nie proporcjonoalny ? im więcej wlejesz tym bardziej jesteś rano nieszczęśliwy przez kaca

bo tak samo nie lubię mojego dzisiejszego kaca , jak tego ,ile wydałam,żeby go sobie załatwic 😭