Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DDDDDDDDDD :)

75 D

Polecane posty

heh zwróc uwage że pod biustem mam 60 pare cm a nie 80 pare. 20cm mniej widzisz róznice? więc tak samo wyglądam ze swoim B w porównianiu do mojego obwodu pod biustem, jak ty ze swoim D w porównaniu do 80 paru cm pod:D

Gość aaaaaaaaaaaa__
Nosiłam 75/80 D, jak poszłam do gorseciarki to okazało się że powinnam nosić 70 G :P

Gość cholera to ja mam źle dobrany
no właśnie ja już sama nie wiem, ile powinnam mieć, cięzko mi dobrać stanik i każdy mam w innym rozmiarze :( a ten akurat jako jedyny dobrze leżał po paru dniach szukania, więc wzięłam, bo już nie miałam siły...

haha wg jakiegoś kalkulatora stanikowego powinnam mieć 60G...widział kto kiedyś taki stanik?

dzięki, poczytam sobie :)

Gość nie, dziękuję:)
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html Tu masz link. Ale uważaj, jak jesteś szczupła i masz 69 pod biustem, to on trochę za duże odejmuje od obwodu (to się sprawdza przy mniej szczupłych, bo mają wicej "tłuszczyku",a chudsze już żebra i nic wiecej) i przy 69 dobrze jest wpisywać 70. Ja tak robię, mam 68/69 pod biustem, a w biuście 91 i wyskakuje mi polskie 60I, ale dla mnie to za ciasne, ja noszę polskie 65G (wychodzi mi tak jak wpiszę właśnie 70 pod biustem). Tak też radzą braffiterki, nie odejmować za dużo przy szczupłych, chudych dziewczynach.

dzięki, właśnie w tym kalkulatorze sprawdzałam :)

Gość skoro wazysz tyle to ja sie ni
jak ktos nosi 75D to labo jest gruby albo nie umie dobrac stanika. Ja np. przy 156cm wzrostu ważę 66kg, mam znaczna nadwagę, a stanik noszę 70C. Pod biustem mam 76cm.

Gość DO cholera to ja mam źle dobra
widział??? tysiace razy:D

Gość skoro wazysz tyle to ja sie ni
60G to wcale nie jest rzadki rozmiar, kilka lat temu owsem, ale dzis? ja polecam w Warszawie CH Land przy metrze Służew, jest tak galeria bylych kupców z KDT i jest tam stoisko, gdzie sprzedaje taka troche starsza mila pani. Polskie marki, typu Kinga, Konrad, ja zawsze tam kupuje, i czesto widzialam rozmiary typu 65H itp

ja nie mogę :D mam 167 cm, waże 55 kg, noszę stanik 75 D i właśnie dowiedziałam sie, że jestem gruba :D 🖐️

Gość nie, dziękuję:)
do DDD Albo nie jesteś szczupła, albo nosisz źle dobrany stanik... Innej odpowiedzi nie ma. Skoro nosisz 75 pod biustem, to masz tam 80-parę cm... to mało wg ciebie?????

DDDDDDD jezu dziewczyno :O wez zmierz się się pod biustem bo stanika to ty dobrac nie umiesz

uważasz ze jestes szczupła a z rozmiaru stanika wychodzi że masz pod biustem 80cm. sama sobie zaprzeczasz

Nie uważam, ze jestem szczupła, ale na pewno nie gruba, czy nawet na granicy nadwagi :D mam normalną budowę ciała