Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona męża który...

Duży apetyt na seks

Polecane posty

Gość Żona męża który...

Mój mąż codziennie się masturbuje. Co noc przychodzi z papierem już przygotowanym do łóżka, a rano ten papier leży już pod łóżkiem nasączony wiadomo czym. Czy u was też się to zdarza ? Ja nie mam aż takich dużych potrzeb jak on. przeważnie nie wiem o tym ze to robi bo śpię. Wkurza mnie to czasami jak się łóżko trzęsie w nocy.

Gość kubek w grochy
a Ty nie mozesz mu zrobic dobrze jakos, jak juz nie chcesz seksu? :o

Gość dkj
dziwne ze to robi w łóżku

Gość kubek w grochy
poza tym to pewnie prowo, slabe

Gość dkj
dziwne ze to robi w łóżku

Gość Żona męża który...
JAk już napisałam nie mam aż tak duzego zapotrzebowania na seks jak on. On pracuje do późna, kiedy przychodzi to ja już śpię i robi to codziennie :/

my tak się umowiliśmy, że jezeli nie mam ochoty to albo patrzę jak sobie robi dobrze, albo mu trochę pogmeram rączką a on dokończy. Ma to naprawdę dużo uroku

Gość kubek w grochy
przeciez nie kaze Ci z nim uprawiac seksu jak nie chcesz, tylko mowie ze Ty moglabys go piescic, bo wyglada to tak, seksu nie chcesz, zrobic mu dobrze sama nie chcesz, zeby sam sobie robil dobrze tez Ci nie odpowiada, to moze ma Cię zdradzać zebys byla zadowolona?:O

Gość kubek w grochy
teraz mowisz ze jak on przychodzi to spisz, a wczesniej niby widzisz, ze codziennie z tym papierem wlazi do lozka, niewazne.

Wyobraziłem sobie sytuację oczyma tego faceta. Powiem, że musi być bardzo zdesperowany i chyba chce Ci coś dać do zrozumienia w ten sposób... Uwaga! To może być coś ważnego!

Gość żona męża który..
No musi włazić do łóżka co noc z tym papierem skoro rano papier pod łózkiem leży. Po za tym chocbym kochała sie z nim codziennie to on i tak bedzie to robił, bo tak bywało. Wydaje mi sie ze ma zbyt duze zapotrzebowanie.

Gość żona męża który..
A czasami nawet papier ma przygotowany juz w majtakach bo mu wystaje. Po za tym mój mąż twierdzi ze nie ma czegos takiego jak mniejszy i wiekszy apetyt na seks ze kady ma taki sam tylko ze on mnie nie pociaga w jego mniemaniu :/

Gość manianowak
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona dotycząca erotyzmu oczami kobiet, można na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych , o różnych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubią kobiety, a jakich się boją. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na zboczoną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety www.erotyzm-oczami-kobiet.pl

Gość leonniezawodowiec
beznadziejna ta strona do dupy

Gość TinaNina
mój pierwszy raz po 4 latach związku obudził mnie w środku nocy i zasygnalizował, ze ma ochote na sex. Oczywiscie mimo że byłam "sucha" nie podniecona bo zaspana zgodziłam sie bo zaimponowało mi to, ze nie bedzie lezał obok mnie i sie masturbował ;)

Gość MAlwinkazBerlinka
Moj robi to samo normalka tylko nie kazda sie do tego przynaje.

Gość no cóż, nie
nie wyobrażam sobie, że mój facet lezy sobie codziennie obok i trzepie kapucyna. A Ciebie wkurza, że się łóżko trzęsie. Nie dziwie mu się w sumie, że sobie sam pomaga, z taką partnerką...

Gość MAlwinkazBerlinka
a skąd wiesz jaka ma partnerke ? ja mam podobny problem a kochamy sie codziennie.

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na telefoniczny seks? Znudziła Ci się żona , szukasz kochanki na telefon , bingo super trafiłeś. Jestem Natalia, moja fotka jest na http://www.flamingo.co.pl/ . Zapraszam Cię do mojej p**deczki która ma zawsze i wszędzie ochotę na ostre ******nko . Jestem non stop wilgotna i chętna wystarczy że do mnie zadzwońisz

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Jestem zdzirowatą i wyuzdaną suczką. Kochanie czekam na Twój telefon, zróbmy to razem. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.bzykacz.pl/aldona/ Moja cipka czeka na twojego k***ska, chcę wraz z Tobą przeżyć rozkosz. Gwarantuję Ci, że w czasie rozmowy naprawdę się bawię i mam nadzieję, że Ty też będziesz to robił. Mam bardzo sprośne myśli, nie zdziw się, że potraktuję Cię ostro, podnieca mnie dominacja ale jak sobie zażyczysz będę grzeczną suczką.