Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalsjdjerr

CZY MALUJECIE OCZY TYLKO TUSZEM ?CZY TEŻ OBRYSOWUJECIE KREDKA DOLKNE POWIEKI??

Polecane posty

Gość kalsjdjerr

jak malujecie oczy ?? bo pipa i kate middleton ciagle maja manie obrysowywania oczu pod spodem przy dolnej powiece czarną kredką ..a przeciez to jest juz dawno niemodny makijaz..teraz maluje sie tylko rzesy i górną pwoieke eyelinerem albo kredką a dolnej nie ma sensu..wyglada to tak ohydnie jak pippa ma na tych fotach....fuj. http://www.pudelek.pl/artykul/32641/pupa_pippy/

Gość to nie jest kwestia mody
Zwyczajnie niektórym kreski pasują, a innym nie. Ja nigdy kresek nie robiłam, tylko tusz.

Gość salianka
Jak się spieszę to tylko tusz.Jak mam nieco więcej czasu to używam również kredki - obrysowuję oko (na górnej powiece wyraźniejsza kreska,na dolnej bardzo delikatna tylko na długości rzęs).OKo wygląda naturalnie,a rzęsy wydają się gęstsze. Taki mocny makijaż,jaki preferują Middletonówny pomniejsza oko i postarza (wg.mnie).

ja używam tylko tuszu. chyba że jakaś wyjątkowa okazja to wtedy mocniejszy makijaż

Gość chce i boje siee
ja tez tylko tusz. W mocniejszym makijazu wygladam jak tirowka :(

Gość salianka
Ew.zamiast kredki robię delikatną linią cieniem (preferuję brązy,nie czernie).

jak dla mnie to to jest eyeliner, nie kredka to raz. Dwa - w Anglii taki makijaż jest bardzo popularny, może dlatego, że równoważy zazwyczaj "ostre" rysy twarzy.

Gość zgadzam sie z ...,
uwazam, ze taka kreska jak robi sobie Kate Middleton wyglada paskudnie. Nie wiem czemu to ma sluzyc, bo ani oka nie powieksza, a wrecz przeciwnie, wyglada bardzo nienaturalnie i po prostu wiesniacko, a poza tym sprawia, ze jej twarz wyglada na duzo starsza. I dziwie sie, ze nikt jest jeszcze tego nie wybil z glowy, bo przeciez ona ma ludzi ktorzy maja czuwac nad jej nieskazitelna prezencja.....Moim zdaniem, to jesli kreska na dolnej powiece, to tylko pod warunkiem ze pokrywamy nia takze linie wodna, a to co jest na powiece rozmazujemy troche.