Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makarenaulesza

ryzyko ciąży

Polecane posty

Gość makarenaulesza

Witam. Mam taki problem. 27.05 pieściliśmy się z chłopakiem. do stosunku nie doszło, bo nie uprawiamy seksu w ścisłym tego znaczenia słowie. on doszedł z dala od moich narządów płciowych. potem umył ręce, trochę pieścił mnie palcami,przez chwilę ocieraliśmy się nagimi narządami płciowymi. poprzedni okres miałam 9.05. czy mogę być w ciąży?

Gość makarenaulesza
a kto powiedział, że jestem dzieckiem.

Gość makarenaulesza
są kobiety, które mają poważniejsze problemy niż Twoje sikanie w piaskownicy

Gość doświadczonaaaaaaaaa
wystarczy jeden plemnik, który dostanie się na wilgotną śluzówkę warg sromowychy, by powędrować w górę jak węgorz na spotkanie z jajeczkiem. Skoro ocieraliście się gołymi narządami płciowymi, to ten "jeden" mógł się przyczepić i powędrować. Zrób test ciążowy, a jeśli nie minęło 72h to zastosuj RU486. Znajdź w necie t. "Fizjologia i filozofia seksu" i na tej www "Antykoncepcja lub świadoma prokreacja", może te wiadomości rozjaśnią Ci umysł na przyszłość, bo narazie masz umysł nieodpowiedzialnego dziecka [kwiatek👄

Gość doświadczonaaaaaaaaa
ciemnota w tej materii powoduje, że mężczyźni po ejakulacji na zewnątrz pochwy lub do kondoma, idą umyć penisa i po odpoczynku kontynuują seks bez środków antykoncepcyjnych, myśląc, że penis jest czysty i wolny od plemników. I tu jest porażka, bo kilka plemników zachowało się w cewce moczowej i podczas ruchów frykcyjnych penisa w pochwie, ten jeden wyłazi i zapładnia. Notabene, do ciąży czyli zagnieżdżenia się zapłodnionej komórki jajowej w macicy dochodzi ok 5-tego dnia od zapłodnienia. Do tego czasu można ten proces przerwać RU486, po tym czasie tylko pigułka poronna lub skrobanka lub donoszenie ciąży i urodzenie dziecka.