Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrzestna się nie wykazała

Moje dziecko nic na komunie nie dostało od rodziny ojca!

Polecane posty

Rodzicami chrzestnymi jest mój brat i moja niedoszła bratowa - siostra mojego byłego. I mój brat jako chrzestny okazał się bardzo dobry, dał dziecku komputer i rower górski a także 1000 złotych. Rodzice też okazali się bardzo pomyślni, wynajęli lolkal a rodzina ojca mojego dziecka? Dziadkowie dali biblie, obrazek matki boskiej i 200 złotych a ciocia-matka chrzestna tylko 300 zlotych. To dla mnie nie jest zrozumiałe.

Gość co z tym kkk
nie jest to dla ciebie zrozumiąłe bo jestes pazerna to jest swieto dziecka przynalezonsc do kosioła nie liczy sie co dostanie i ile wpłynie do twojej kieszeni prózna babo nie mieli to nie dali od kiedy miłosc przelicza się na prezenty i pieniedze....

Gość to takie panie do towarzystwa
jak siostra bylego to szwagierka, a nie bratowa bratowa to by byla dziewczyna Twojego brata

Zanim się zapytacie to wyjaśnię, że siostra byłego jest jednocześnie moją bratową, bo wyszła za niego, ale mimo, że są małżeństwem prezent przecież powinna dać osobno.

Popierdolone podszywy! Chodzi mi oto że oni właściwie to nic mojemu dziecku nie dali? Co komu z biblii czy obrazka matki boskiej czy tam jako dziadkowie dac tylko 200 złotych a chrzestna powinna dac przynajmniej 1000 a nie marne 3 stówki.

Prezent osobno od małżeństwa? Ja pierdole w jakim Ty świecie żyjesz i czego wymagasz? Mój facet prezent dla chrześniaka daje jako " chrzestny z rodziną" a ja dla swojego daje jako "chrzestna z rodziną" i zawsze jest to wspólny prezent i wspólna kwota - a nawet małżeństwem nie jesteśmy

Gość co z tym kkk
no własnie nie napchała ci kieszeni wiec płacz teraz odłacz neta bedzie oszczedniej

Gość Storkotkaaa
autorko jestes głupia, jak w Komuniii widzisz tylko jedna zalete- zbieranie kasy. Jestes pusta jak bęben i głupsza od buta.

No to chyba komunia była to biblia jest jak najbardziej odpowiednim prezentem. Zrozumiałabym jeszcze na 18 że wiadomo że dzieciak może na auto czy na coś zbiera, rozumiem na ślub żeby lepiej nie dostało 3 żelazka to lepiej kasa, ale na komunie? Co by sobie to dziecko miało za ten tysiąc kupić?

Gość ni chyb ami nie powiecie
że to prawda, na kilometr śmierdzi prowokacją... Który chrzestny daje rower, laptopa i 1000 zł ?

Gość co z tym kkk
ja na swoja komunie a było to wieki temu dostałałam złote kolczyli zegarek i magnetofon i zyje

Żeby tego było mało - na komunię przyszła ich córka dwa lata starsza od mojej i tez nic nie dala - niby że prezent od jej starych jest tez od niej. Co za sknerstwo!

Gość przejrzalam cie ha ha
a po co dwa takie same tematy zakładasz? prowo 0/10

Gość co z tym kkk
no faktycznie załuje ze na komunie mojej babci nie zaprosiłas wyrwałaby sobie ostatni złotu zab zeby tylko cie udobruchac

Gość aha i achhhhhh
debilka albo prowo, w sumie wszystko jedno

Przyjmował komunię ale prezenty przyjmował tylko od mojej rodziny bo rodzina jego ojca ojca robiła prezenty skromniejsze. Gdyby mój syn przynajmniej dostawał od wszystkich pieniądze to ja bym się tym rządziła i napewno coś swojemu dziecku za to kupiła.

Gość o-blać
tak tak katole ;d pazerni hahaha