Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukająca śmierci...

Jestem załamana.Zabiję się...

Polecane posty

Gość Klulicekxoxoxo
Wow : O Ale jesteś śliczna : OO.A ty siostra odpierdol się od Szukającej.Idź lepiej myć gary ty stara raszplo :o Dziewczyna jest piękna i inteligentna co widać po JEJ wypowiedziach.Poprostu robi sobie z was jaja ;)

Już mówiłam,że to zakład był ,więc najpierw zorientuj się w sprawie :o Klulicek dziękuje :D

Gość dobra znalazmal profil tej las
na stylio, pisze do niej

Spox,odpiszę ;)

Gość oligierka
ja pierdz*elę ale ty jesteś GŁUPIA;O szkoda ze inni nie widza fotki jaka dodałas wczesniej:) bo tak sie skałada ze tamto zdjecie które dałas wczesniej i to co pokazujesz teraz ze rzekomo twoje to dwie rózne osobt hahahah ;] wielkie brawa i naprawde szacun bo niespotkałam jeszcze osoby z tak niskim poziomem inteligencji;] wiec sobie juz daruj bo robisz z siebie tylko posmiewisko;]

po pierwsze oligierka to nikt cię tutaj nie prosił żebyś się wypowiadała,więc spierdalaj i to ty jesteś głupia stara idiotko.Uważaj pizdo do kogo mówisz.Pewnie masz z 45 lat i się wyżywasz bo straciłaś młodość szorując garnki no ale cóż.Brak inteligencji więc wykrztałcenia również napewno nie masz.A po pierwsze to się nie ośmieszam bo mnie nie znasz :D Ciota z ciebie ;D

I mam już 18 lat,a jakbyś nie wiedziała ciało się zmienia dziecinko ;) Dlatego może się wydawać że to inna osoba.Dużo ludzi mi mówi że się zmieniłam więc już milcz tępa pało :3

Co z tego dziwki?? kurwy pierdolone, nic innego nie robicie tylko obciągacie chujom spod jedynki tępe kurwiszony :D trzeba bylo poprosić mamusię aby urodziła was ładnymi a nie pasztetami xD tępe szmaty xD

chuj ci w twoje brzydkie dupsko oligierko, wypierdalaj stąd kurwo jebana xD

Nie podszywać się za mnie wy tępe szczury :O Ja jestem piękna a ta oligierka nie więc niech spierdala :classic_cool:

Nie jestem żadna noxelia.Ta noxelia to szmata hahaha ja jestem oryginal ale nie dowiecie się kto :classic_cool:

Gość Dina100
Jestes kiepska nawet w przeklinaniu. A jezor jak u krowy - od ucha do ucha a gdyby uszu nie bylo to do okola glowy. Prymitywny Arschloch

Gość oligierka
otóz nie mam 45 lat ;] haha widzisz jak reagujesz na pare słow prawy ;]prubujesz wybranac ale jakos Ci nie wychodzi ;] a i powtazam ,uwazaj na słowa nie mysl sobie ze wyzywajac kogoś"anonimowo" jestes bezkarna;] udowodnić Ci ze to nie ty na zdjeciach;>;> wstawianie cudzych zdjeć i rozsyłanie jest przestepstwem ;]

Przestępstwem było to że się urodziłaś ;D Jestem piękna i już nie chce mi się z bezmózgowcami gadać.Aha i powtarzam NAUCZ SIĘ PISAĆ bo nie mogę nic zrozumieć co piszesz dziecko :classic_cool: