Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamankaka

brak pracy mnie dobija

Polecane posty

Gość załamankaka

Prawie rok szukam pracy. Wysyłam masę CV, ale i tak odzywają się nie liczni i po rozmowie mówią, że zadzwonią a potem cisza. To nie moja wina, że rodziców nie było stać na moją edukację mimo, że jestem bardzo ambitna. Ukończyłam tylko szkołę policealną z najlepszym wynikiem w szkole. Dorabiałam jako telemarketer ale i tak nie było mnie stać na studia, gdyż rodzice żądali dołożenia się do życia. Kiedy była redukcja etatów zostałam bez pracy. Pojechałam dorobić za granicę, ale tam praca też się skończyła. Rodzice nie są zadowoleni z mojego siedzenia w domu ( muszę gotować, prać, sprzątać, robić wszystko w domu), a i tak wiecznie narzekają że nie mają ze mnie żadnego pożytku (czyt. nie daję im kasy bo nie mam). Szukam usilnie pracy żeby móc się od nich wyprowadzić bo już tak dalej żyć nie można. Mieszkam niedaleko Katowic jakby ktoś słyszał czy gdzieś kogoś potrzebują to proszę o informację, będę bardzo wdzięczna.

Gość bezrobotnyzzadupia
tez mam podobnie z tym ze zadnego duzego miasta w poblizu

Gość fdfdfdfdfdfdf
bardzo wam współczuję, też byłam bardzo długo bezrobotna i niestety wzięłam pracę bylejaką ponizej moich kwalifikacji.. bo le możńa być jeszcze na bezrobociu w wieku produkcyjnym:O:O:O nieczekajcie, weźcie bylejaką pracę a w międzyczasie szukajcie czegoś lepszego, ile mozńa wegetować bez forsy??

Gość staraj sie o prace
na strefie ekonomicznej; zaresjestruj sie na portalach np pracuj.pl jobrapido.pl albo znajdz najblizsze biuro agencji pracy tymczasowej Otto a lbo Adecco, oni najczesciej kieruja na strefe, jest to przewaznie praca fizyczna na produkcji albo magazynie (takze bez uprawnien na wozki widlowe ;) ) ale zarobek nie jest zly, najpierw jest umowa-zlecenie ale na tydzien - dwa czasami miesiac potem juz od firmy w ktorej pracujesz na czas nieokreslony. nie powiem ze praca jest lekka, sama tak zaczynalam, najczesciej sa 3 zmiany, czasami dwie ale po 10-12h ale kase dostajesz konkretna, soboty jak sa do nadrabienia i sie decydujesz isc to masz 100% wyzsza stawke, naprawde sie oplaca jezeli bardzo pragniesz gdzies sie zaczepic.

Gość PoNieDoWykręcany
załamankaka Agencja pracy WorkExpress w Kcach koło teatru ( Rynku ) - spróbuj tam

och no jasne na portalach i w agencjach pracy znajdziecie oferty co najwyżej na jebaną akwizycję albo telemarketing (30 osób chętnych na 1 wakat), a jak się wam poszczęści to może traficie na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko fizycznego popychadła w markecie na um-zlec. 🖐️

Gość załamankaka
własnie jako telemarketer pracowałam przez agencje pracy tymczasowej i nic innego u nas nie mają poza akwizycja i telemarketingiem, a pracodawcy zapominają o twoim wynagrodzeniu. Na portalach jestem przeróżnych zalogowana, sprawdzam je codziennie, roznoszę osobiście CV i słysze tylko nikogo nie potrzebujemy, ale nie ma pani doświadczenia, niech nam pani nie zawraca głowy, albo jest Pani za młoda pewnie zaraz dzieci będzie mieć ....porażka. Już nie wiem jak mam jej szukać.

załamankaka Ja mam prace właśnie przez tą agencje i to za niezłą kasę (1700 netto) i na dobrych warunkach. No i za tego co wiem od firmy to jest to praca na długi czas :)

Gość załamankaka
a dokladnie z jakiej agencji i w jakim miescie jesli moge wiedziec

Gość ja robie w callcenter
praca chujowo nudna, z 1200/msc wyciągam. ogólna lipa

Gość MasterDacious
"muszę gotować, prać, sprzątać, robić wszystko w domu" - no to niezla szkole skonczylas. Co powiesz na wlasny pokoj, swiety spokoj, swobodny dostep do internetu, bezproblemowe udostepnianie samochodu, roweru i prace w charakterze sprzataczko-gotowaczki? Oczywiscie wynagrodzenie tez jest brane pod uwage, niestety nie bedzie to jakas kosmiczna kwota - 1000zl netto.

Gość a ja sobie radzę
jakoś umiem się dogadać z pracodawcami :D widzą że jestem gość zdolny do współpracy

Ja znajduje oferty pracy i jak wchodzę do firmy już jest atak na mnie jakiejś Pani z tej firmy. Zawsze to samo.kobiety mnie nie lubią.Doradzcie o co chodzi?

Gość Konrad

ja to od lat korzystam z usług otto, najbardziej mi pasuje ta agencja