Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studia nie zając nie uciekną

Studia nie są najważniejsze w życiu człowieka!!

Polecane posty

Lepiej by człowiek nauczył się dwóch języków, miał prawo jazdy, średnie wykształcenie technicznę z maturą :)

Gość jijijio
Lepiej by człowiek nauczył się dwóch języków, ludzie ktorzy nie maja ambicji, aby ksztalcic sie po maturze zazwyczaj nie ucza sie jezykow, a mature ledwo zdaja, wiec o czym ty tu gadasz...

Gość ffadascdas
oczywiscie ze nie sa, ale ile by mnie ominelo gdyby nie studia super jest zglebic jakis temat, studia sa super, ja rozwinelam sie bardzo na studiach, zycie jest ciekawsze, studia to piekny okres zycie nie polega tylko za splacaniu kredytow, plodzeniu dzieci i placeniu rachunkow studia mozna ptrfaktowac jako jedna z przygod w zyciu ktora mozna wykorzystac :) ja lubie sie uczyc wiec robie drugi kierunek, ciagle ucze sie czegos nowego a zajmuje sie zawodowo znowu czyms odmiennym, ale bede znala sie na tylu rzeczach ze pewnie otworze drugi biznes :)

A skąd wiesz że się nie uczą? Nie matura świadczy o człowieku tylko o tym co ma w głowie, jeśli wszystko ma dobrze poukładane to jest pewne że jeśli ma prawo jazdy, zna języki to ma zapewnioną pracę:) zwłaszcza jak skończy technikum :)

Gość tylko że człowiek w tych czasa
ch bez studiów jest nie wiele wart.

Gość a ja sądzę
że studia nie są aż tak ważne. właśnie kończę swoje... i zazdroszczę tym, którzy nie studiowali. tego jak im się układa. ich pracy, życia. tego, że bez studiów spełniają... moje marzenia.