Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dareckizWawy

Obcierki w autobusach

Polecane posty

Gość dareckizWawy

Hej. Mieliście takie akcje że ocieraliście się o kogoś albo ktoś się o Was ocierał? Był podobny temat ale tam się wpisywaly same eksy więc zakładam nowy. Zapraszam do dyskusji. Ja nigdy nic takiego nie miałem ale chętnie bym przeżył to jak by się jakąś panna o mnie ocierała. :)

A tak, dzisiaj czułam na sobie wielki bebs jakiegos oblesnego,spoconego dziada. W koncu go pierdolnęłam z łokcia, bo pół autobusu wolne,a on na mnie wisi.

Gość dareckizWawy
Tylko jedna ma takie przygody?

Gość dareckizWawy
nie pogardziłbym również młodym klerykiem, gdyby ocierał się o mnie w swojej sutannie :classic_cool:

Ja ostatnio jadąc do pracy stałam w autobusie i był spory tłok. Za mną stał chłopak mniej więcej mojego wzrostu i nagle poczułam, że moje nogi i pupa od łydek wzwyż idealnie dotykają tego chłopaka. Chciałam się przesunąć ale nawet nie było miejsca...

Gość dareckizWawy
Oj koleżko podszywający się pode mnie z tym klerykiem to przegiąłeś troszeczkę :) Zresztą ja nie pisze dwóch postów pod rząd.

Gość Jadziunia59
Ja ostatnio jak wracałam z targu to żem specjalnie staneła przed takim młodymi ogierem ;) Kurna i się co chwila a to schylałam ,a to przybliżałam i tak żem całe 10minut miała z nim takie ekscesy... Chyba mu też się podobywało

Gość O co wam chodzi
Debilny temat.

Gość dareckizWawy
Up

Gość poziomeczka22
U mnie to az za czesto sie zdarza, pelno zboczuchow ocierajacych sie... gdyby jeszcze to byl jakis przystojniak

Gość poziomeczka22
Jak to co? Popuscilabym jednej u drugiej szpary bez gadania :)

Gość poziomeczka22
wpis wyzej to oczywiscie podszyw. Co bym zrobila? bylo by ciekawiej niz jak sie ociera o mnie stary spaslak. Z wawy jestem.

ostrzegam, że ogier to w rzeczywistości inwalida bez ręki, podbierający babci rentę na opłacenie netu, od lat bezskutecznie poszukujący miłości w sieci ;)

ale czy zdecydowałbys sie na cos wiecej, bokiedys jadac w zatłoczonym metrem niechcacy stałem za jakas dziewczyną, ktora zaczeła sie o mnie ocierac jak dojechalismy na jakas stacje to zaciagneła mnie do toalety i zrobilismy to

jasne, wpuścili cię do babskej łazienki w metrze jesteś głupszy nawet od ameby :)

Gość jurekkoz z gda
ja kiedyś stałem w autobusie i moja ręka na zarętach jeździła takiej jednej po pupie. Na początku próbowała się usunąć, ale chyba jej się trochę podobało, po mogłem ja pomasować --- była w spódnicy, długiej, nie dałbym rady wjechać... Załuję, że nie było nic więcej...

Gość dareckizWawy
Jurek,ona chciała uciec ale jak zobaczyła że nie ma gdzie to zrezygnowała...Poziomeczka którymi autobusami jeździsz?

Gość dareckizWawy
Up

Gość brunetkaaktenurb
ja kiedyś tak miałam, usiadł koło mnie taki w miarę przystojny facet i dotknął swoją łydką mojej łydki (chyba nawet nie zrobił tego przez przypadek ;p) cały czas się o mnie ocierał, tak powoli a ja nawet nie drgnęlam nóżką...chybanawet mi się to podobało ;)

Gość brunetkaaktenurb
potem się okazało że to dziadek mojej koleżanki z klasy

Gość brunetkaaktenurb
podszywowi dzięuję ;P

lydka dotknal lydki... Hahahaahaaa ;D ile masz lat??? ;) wsiadl chlopak, myslal moze czemu go znowu na konsultacjac zjebali, rozsiadl sie wygodnie, a ty seksualne sygnaly wylapalas... Haaaahhahaaa... Caluje... ;P

Gość dareckizWawy
No i mi się ostatnio przytrafiło. Jechałem metrem i stała koło mnie dziewczyna. Staliśmy oparci o drzwi i ona pisała smsy a ja trzymałem rękę na mojej kieszeni.Co chwilę moja rękę pupą tracała. Później wzięła rower i wysiadła na tej stacji co ja. (ratusz arsenał) nawet ładna była