Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie rozumiem tego

po co zakładacie rękawiczki do ślubu

Polecane posty

Gość ja nie rozumiem tego

jak w temacie... Po co Wam te rękawiczki?? Gdzie się nie spojrzy, jak dziewczyny chcą sprzedać sukienkę, to wszędzie te rękawiczki bez palców. To czasem tak psuje efekt... W zasadzie nie widziałam jeszcze żeby u kogoś to ładnie i elegancko wyglądało. Przecież na stronach salonów sukien ślubnych rzadko (jeśli w ogóle) widuje się modelkę w sukni ślubnej z takimi rękawiczkami.

Gość pinglea
ta moda już chyba mija... na szczęście :P

Gdy zajrzymy do podręcznika savoir vivre pt. „Savoir-vivre XXI wieku. Sztuka pięknego życia napisanego przez jedną z najbardziej eleganckich kobiet świata baronową Rothschild (Zysk i S-ka Wydawnictwo, Poznań 2006, s. 52) czytamy tam: „[Kreacja ślubna: ]może to być krótka elegancka suknia lub kostiumik, obowiązkowy kapelusz lub stroik na głowie i rękawiczki.

Gość gudtfgdskal
modelki nie maja zadnej bizuteri and i dodatkow, bo wzrk ma przyciagac suknia,a nie te wszystkie pierdoly

Gość gudtfgdskal
sorki, mialam napisac,ze to suknia ma przyciagac wzrok mi tez sie rekawiczki nie podobaja

Gość pinglea
"„[Kreacja ślubna: ]może to być krótka elegancka suknia lub kostiumik, obowiązkowy kapelusz lub stroik na głowie i rękawiczki. " Myślę, że autor miał na myśli tradycyjne rękawiczki, z palcami, a nie takie pseudocoś z pętelką na trzeci palec. Co i tak nie zmienia faktu, że rękawiczki są dla mnie z różnych względów niewygodne.

Gość rękawiczki to wiocha
i to straszna :o taka pozostałość sprzed 20 lat :o brak smaku i bezguście

Gość fakt rekawiczki
wyglądają tandetnie.nigdy mi sie nie podobaly

Gość przekletypseudonim
"Przecież na stronach salonów sukien ślubnych rzadko (jeśli w ogóle) widuje się modelkę w sukni ślubnej z takimi rękawiczkami." Bo modelka jest po to żeby prezentować suknię, a nie narzucać jak masz iść do ślubu...

ja nie mialam rękawiczek nigdy mi się nie podobaly. ale w komplecie z sukienką je dostalam, welon też odstawilam bo mialam ozdobiona sukienke i nie chcialam wygladac jak bombka.

Gość Armani Code
upsi, to chyba panna mloda na najglosniejszym slubie na Wyspach musiala byc strasznym burakiem nieznajacym sv bo rekawiczek sie u niej nie dopatrzylam rekawiczki - bez sensu

Gość babettt
te gipsówki na jeden palec są okropne. Dziewczynce do komunii pasują ale dorosłej? psuje efekt całkowicie ! Gdy zajrzymy do podręcznika savoir vivre pt. „Savoir-vivre XXI wieku. Sztuka pięknego życia napisanego przez jedną z najbardziej eleganckich kobiet świata baronową Rothschild (Zysk i S-ka Wydawnictwo, Poznań 2006, s. 52) czytamy tam: „[Kreacja ślubna: ]może to być krótka elegancka suknia lub kostiumik, obowiązkowy kapelusz lub stroik na głowie i rękawiczki. tutaj chodzi o tradycyjne rękawiczki na wszystkie palce ;) a nie gipsówy