Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlamane serce

nie moge o nim zapomniec, pomozcie

Polecane posty

Gość zlamane serce

Na poczatku byla zwykla znajomosc, pozniej przyjazn. Az w koncu zaczelismy sie spotykac. Niby nie byl to powazny zwiazek, tak mialo byc luzny zwiazek, ale ja si ezakrecilam. Teraz sie z nim nie spotykam, wyjechal do innego miasta. Ja nie potrafie o nim zapomniec, wiem ze on nie traktowal tego powaznie. Nie chce go zadreczac, telefonami, mailami, jak najlatwiej zapomniec i nie odzywac sie do niego, bo wtedy wszystko szybciej przedzie??

Gość oj bez kitu
zająć się swoim życiem i czekać aż minie

Gość zlamane serce
mysle o nim ciagle chce pisac maile, ale przez to zrobie z siebie idiotke. co robic zeby sie tak nie osmieszac? jak odciagnac mysli od niego?

Gość głuptasek 89
mam ten sam problem a m,ój były chłpak mi nie pomaga o sobie zamopnieć bo każdego dnia pisze do mnie na gg

wcale się nie dziwię , ze nie możesz o nim zapomnieć....facet niczego Ci nie obiecywał , a Ty wtedy zaczęłaś się wkręcać....to takie kobiece...:P

Gość zlamane serce
no wlasnie on do mnie pisze ze teskni za seksem, a poza tym ze u niego okej.... rozumiecie to. mu w glowie sex a ja go mam w sercu. i on do mnie cos napisze jak mi na maila odpisze a ja sobie nadzieje robie ze cos bedzie ;/

Gość zlamane serce
to prawda niczego nei obiecywal

Gość zlamane serce
jak zapomniec?

Gość on sobie roi
że będzie seks, ty, że to miłość. prawda jest jednak taka, że miłość nie może ograniczać się do seksu bo wtedy nie jest miłością ale jedynie wylaniem spermy do wora.

Gość zlamane serce
tylko ze on traktuje sex jako sport... dajcie prosze choc jedna rade jak zapomniec.

Gość zlamane serce
a oprocz nowego faceta?

Gość elens
a dlaczego masz z niego rezygnować? postaraj sietak jak kobieta tylko potrafi , nie pisz do niego, olewaj facet musi zdobywać to ich kreci, napewno masz jakis profil na portalu społecznościowym typu NK czy facebook i on pewnie jest w znajomych? :) wżuć kilka fotek z imprezy pokaz ze sie swietnie bez niego bawisz ... nie przynudzaj tylko bądź spontaniczna, moze wtedy zobaczy ze cos stracił i bedzie chciał to odzyskać :) wiem ze swojego przykładu tez tak zrobiłam i jak szybko on przybiegł do mnie... stać nas na wiecej niż oni myślą głowa do góry :)

Gość zlamane serce
tylko on nie traktuje zwiazku ze mna powaznie, wiesz to byly takie luzne spotkania wypady, sex... pozniej zaczelismy sie spotykac czesciej i si ewkrecilam. nk nie mam facebooka mam ale on fb nie ma. jedyne co moge zrobic to nie pisac maili zeby nie myslal ze za nim szaleje, bo on chce tylko seksu. tylko ze ja wiem ze nie moge pisac i sobi emowie ze tego nei zrobie ale przyjdzie taki moment ze sie nie kontroluje i napisze cos do niego. wlasnie ja chce tylko te mysli odciagnac.

Gość zlamane serce
up

Gość zlamane serce
up

Gość gość
Mówił że jesteśmy sobie pisani. Planowaliśmy ślub. Kilka miesiecy temu przypadkowo odkryłam że kręci z inną. Nazywał ją swoją ślicznotką. Widziałam ją. Wyzywająca-taka jaką zawsze chciał...ale nie poddałam się. Zamowilam rytuał miłosny z http://urokmilosny24.pl – po 9 tygodniach wrócił: )