Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka sukax

Jak to jest być ładnym, pięknym ? :(

Polecane posty

wiesz mi lepiej być za ładnym niż za brzydkim bo takie życie jest kompletnie przesrane

Gość szukaj mnie cierpliwie
całkiem nieźle z tym jest

brzydka kobieta niestety ma przechlapane, ale z drugiej strony młodzi brzydcy mężczyźni, którzy są niezamożni tylko na takie mają szanse, więc trzeba takiego dla siebie szukać

brzydka kobieta niestety ma przechlapane, ale z drugiej strony młodzi brzydcy mężczyźni, którzy są niezamożni tylko na takie mają szanse, więc trzeba takiego dla siebie szukać

Gość Puch In The Face
Nie wiem jak to jest byc ladna, ale wiem jak to jest byc brzydka gdy inni mowia ci ze jestes ladna. Gdy idziesz w dresie i tlustych wlosach a ktos cie zaczepia, gdy masz zly humor i automatycznie krzywy ryj a ktos gwizdze czy chce sie umowic badz mowi stek bzdur w postaci komplementow. Jedyne co w sobie widze to malego kluska, z przyduzym kartoflem, przyblada morda i duzo by wymieniac. A najlepsze jest to ze mam rowniez niezbyt ladna kolezanke i ona ma tak samo. Mozna sie nie zle zmieszac :(

Gość Puch In The Face
Nie wiem jak to jest byc ladna, ale wiem jak to jest byc brzydka gdy inni mowia ci ze jestes ladna. Gdy idziesz w dresie i tlustych wlosach a ktos cie zaczepia, gdy masz zly humor i automatycznie krzywy ryj a ktos gwizdze czy chce sie umowic badz mowi stek bzdur w postaci komplementow. Jedyne co w sobie widze to malego kluska, z przyduzym kartoflem, przyblada morda i duzo by wymieniac. A najlepsze jest to ze mam rowniez niezbyt ladna kolezanke i ona ma tak samo. Mozna sie nie zle zmieszac :(

Gość Puch In The Face

Gość ZMpaz
Co wy p*********e. dzisiaj liczy sie tylko ze laska ma z***bista d*pe opalona szczupła dobrze sie rżnie wcale nie mosi miec w glowie poukladanie a i tak takich niema a jak ktos sie dzwonnikiem urodzil to trudno bedziedzwonnikiem do konca i nie powinien nawet z domu wdgmnie wychodzic niemamy ochoty patrzec na szkaradne rzeczy horrory ogląda sie w nocy a nie ja robia zakupy w sklepie czy jada busem do kolejnych brzydkich ludzi a jak ktos sie nie zgadza z tym co napisalem to i tak mam to w d***e

Gość gość
aaaajjjjjjjj. ja osobiście wyglądem nie grzesze i zdaje sobie z tego sprawe. ale na milosc boska dziewczyny, które piszą ze sa takie piekne i ich to wkurza bo faceci bo to bo tamto .... wytracacie mnie z rownowagi. ja osobiscie UWIELBIAM ludzi poznawać a prawda jest taka ze z wiekszosc z nas jest wzrokowcami. osobiscie z usmiechem jestem prawie zawsze a to przyciąga ludzi! poprostu trzeba czyms zachęcić a nie ponurym szarym smutnym spojrzeniem. Najpierw wygląd się ocenia a potem poznaje sie czlowieka. i nie gadajcie mi ze charakter jest najwazniejszy bo takie teorie to tylko wsrod swoich jesli sie znacie dlugo przez znajomych to faktycznie moze wyglad nie miec znaczenia jesli polaczy was charakter. jesli ktos widzi kogos pierwszy raz a z wygladu mu sie nie podoba to po co zaczynac znajomosc? a dziewczyny ktore są ładne bądz zadbane ( bo tu jest prawda że wiekszosc z tych 'brzydkich' kobiet po prostu o siebie nie dbaja!! ) powinny to doceniac a nie narzekac na adoratorów. Do autorki- polecam się wziąć za siebie a nie narzekać. Wydepiluj sobie brwi, umyj się (włosy!- o nich czesto kobiety zapominaja:( ) machnij sobie rzęsy tuszem i kup perfumki. Jest wiele sposobów żeby o siebie zadbać ale to za dużo rozpisywania sie. pozdrawiam

Gość gość
dodam jeszcze że mam za sobą pare metamorfoz i doswiadczenie w doradzaniu. gdyby autorka była zainteresowana zmianą wyglądu mogę pomóc mój nr gg- 3772823. Zapraszam.