Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olllcciiiaaaa21

Czy umiecie rozpoznać po sobie, że macie dni płodne/jajeczkowanie?

Polecane posty

Gość do dziewczyn od testerów
Dziewczyny używające testerów: i jak tam dalej jesteście zadowolone? bo od waszych wpisów już trochę czasu minęło, a chciałabym kupić coś takiego. Na długo starcza??

Gość justyna4352
To starcza na ok 2 lata, więc spokojnie możesz kupić. ja używam 4 miesiąc i wszystko jest ok :)

Gość mazutek
Ja mam tester od wczoraj ale coś nie widać żadnych czarnych punktów a warstwy zabezpieczającej na soczewce nie było. Proszę o odpowiedź.

Gość justyna4352
A poprawiałaś ostrość? Jak nie masz dni płodnych to praktycznie nic tam nie zobaczysz :) Ja miałam na soczewce taką białą folię.

a mi owulacje dokładnie wyznaczał Baby-Comp. To taki mini monitor cyklu, który ma skuteczność 99,3 % a więc w antykoncepcji taką jak tabletki. a jego skuteczność polega na tym że precyzyjnie wyznacza owulacje i dni płodne wtedy wyświetla się czerwone światełko a jak sa dni niepłodne to zielone. Pierw przez 2 lata stosowałam go jako antykoncepcję a potem zaplanowałam z nim dziecko i już w pierwszym cyklu sie udało :)

Gość bialamasajka
Mam podobny komputer do katashy, tylko że innej firmy - cyclotest. Mi mrugają dzieciaczki :) I również jestem bardzo zadowolona. Sama nie mam wyraźnych objawów owulacji

Gość 24+4
ja niestety nie mam takich konkretnych objawów. Poczytałam trochę o tej afrodycie co mówiłyście i chyba się skuszę na nią.

Gość kszewuszka
Witam! Ja zakupiłam mikroskop owulacyjny Donna. Używam go pierwszy cykl...więc zobaczymy... ;)

Gość Evita85
Witajcie dziewczyny.Mam takie pytanko czy bateria w afrodycie wystarcza Wam na te 24 miesiące użytkowania?