dobra zmiana 2 Napisano 3 godziny temu o kurde widze ze przyszedl miecz to juz nici z akcji zanudzi wszystkich swoimi postami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: mnie już jacyś zazdrośnicy skrzynkę zablokowali zaraz po tym jak mi przysłałaś swojego nudla ale co zobaczyłem to moje Całe szczęście, że zdążyłam. Tak chciałam, żebyś dostał to zdjęcie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 965 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: To jeszcze gorzej! Kto te plamy potem spierze to nie na moje nerwy. Widzę, że Ty już niemalże doszłaś do końca zabawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Taki dzień Ty się o nic nie martw, my wszystko z Brum obmyśliłyśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, dobra zmiana napisał: o kurde widze ze przyszedl miecz to juz nici z akcji zanudzi wszystkich swoimi postami Tez chcesz moją fotkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 965 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, dobra zmiana napisał: o kurde widze ze przyszedl miecz to juz nici z akcji zanudzi wszystkich swoimi postami Każdy przecież ma tutaj swój cel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Widzę, że Ty już niemalże doszłaś do końca zabawy. Kto doszedł ten doszedł. Na pewno Mikołaj bo było coś o kominie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 965 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Ty się o nic nie martw, my wszystko z Brum obmyśliłyśmy. W takim razie wracam do szydełkowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Widzę, że Ty już niemalże doszłaś do końca zabawy. Gdzież tam! To się nazywa przewidywanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, dobra zmiana napisał: o kurde widze ze przyszedl miecz to juz nici z akcji zanudzi wszystkich swoimi postami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Ty się o nic nie martw, my wszystko z Brum obmyśliłyśmy. Tak. Ja lustro wypoleruję, Ty przywieziesz koronki i prześcieradło. Mam patelnię. Ktoś musi przynieść konfitury. Mam tylko brzoskwiniowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: W takim razie wracam do szydełkowania. A szydełko jaki ma rozmiar? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Iskra? Bez obrazy, ale ja nie wiem czy Ty znajdziesz faceta, który będzie w stanie z Tobą wytrzymać na dłuższą metę. No i co Ci do tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, dobra zmiana napisał: nudna ta drama już wprowadzcie jakies urozmaicenie akcji moze jakas nowa gąska wysle malowanemu fote topless to iskre bardziej zagotuje i akcja bedzie bardziej wartka. tylko czy sie jakas niewiasta poswieci a moze moon jakas julke wyprodukuje i wysle malowanemu cycki Za nudesy na widłach mnie wyniosą. zmiłuj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: W takim razie wracam do szydełkowania. Tylko uważaj bo to strasznie niebezpieczne, podobno czasem szydło wychodzi z wora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 965 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Tak. Ja lustro wypoleruję, Ty przywieziesz koronki i prześcieradło. Mam patelnię. Ktoś musi przynieść konfitury. Mam tylko brzoskwiniowe. Ile flaszek oranżady kupić? Dwie? Wystarczy? I skrzynkę wódki do tego wezmę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 466 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Pył na wietrze napisał: I Salowa foty nie szczędziła, zapomniała dodać, to już troche się bab nazbierało. Każdą fote być przyjął na maila, jakby tylko powiedziała że wyśle, kogo chcesz oszukać? Jaka zazdrość znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, murb napisał: Mojej nie chciał więc jest wybredny jakby. Iskra twierdzi, że to dlatego, że jestem stara. Nie wierzył że serio piszesz, całokształt rozmowy na to musiał w jego odczuciu nie wskazywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Tak. Ja lustro wypoleruję, Ty przywieziesz koronki i prześcieradło. Mam patelnię. Ktoś musi przynieść konfitury. Mam tylko brzoskwiniowe. Może leśnicy coś przyniosą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Baba napisał: Sugerujesz, że mojej foty by nie chciał? A to łajza Przypomniało mi się, że dostałem od ciebie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jaka zazdrość znowu Jest Twój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 466 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: No i co Ci do tego? No właśnie nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 965 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Tylko uważaj bo to strasznie niebezpieczne, podobno czasem szydło wychodzi z wora Zniechęcasz mnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodidhit433 0 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, bocibot napisał: Dzifki jesteście, putanda OZNAJMIŁA SZLORA, KTÓRA SŁAŁA NUDESY ODLEŻYNIE I MOONKOWI MUAHAHAHAH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Za nudesy na widłach mnie wyniosą. zmiłuj się Spoko. Co mi do tego jakie zdjęcia dostajesz. Ja cię widłami nie będę dziugać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 3 godziny temu Może łatwiej będzie ustalić kogo zdjęcia nie mam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Zniechęcasz mnie! Tak, porzuć szydełkowanie i pakuj się na wyjazd do Brum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Jest Twój. Malowany, kupczą Tobą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Może leśnicy coś przyniosą. Oby nie grzyby. Wiem, niskich lotów żarcik. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 2 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: Tez chcesz moją fotkę? a po co mi twoja fotka ? 4 minuty temu, Malowany napisał: Za nudesy na widłach mnie wyniosą. zmiłuj się ciebie nie ty bedziesz z duma niczym paw paradowal ale baby to byc moze siegna po widly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach