Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syn mnie dobija

Syn zabrania mi wchodzic do swojego mieszkania!!! Które mu dałam ma 18lat

Polecane posty

Gość syn mnie dobija

Mamy duży dom i syn ma w domu swoje osobne mieszkanie(kuchnia, trzy pokoje, łazienka i ubikacja) ja często tam przychodziłam, chociażby sprawdzic czy gaz zakręcił itp, a teraz ostatnio wogóle nie wpuszcza mnie do mieszkania i mówi żeby mu nie wchodzic.

to powiedz mu że ma ci płacić za wynajem, prąd, gaz, wodę... jak chce być taki niezależny to proszę...

Gość syn mnie dobija
To nie chodzi oto, ja tam wchodze tylko po to by np. sprawdzic czy gaz zakrecil, czy wode. Musze wszystko skontrolowac, on w zyciu zawsze byl odludkiem, izolowal sie od ludzi i ciagle mu to wypominalam, po czym kazde to wypominanie konczylo sie awantura bo on nie umial tego wysluchac.

Gość jaroslaw nerkowiec
może jeszcze jaja mu umyjesz:O:D

A ja się chłopakowi nie dziwię - nie wchodzisz pogadać z synem, tylko sprawdzić, czy zrobił wszystko, a na dodatek z jakimiś żalami z przeszłości. Nic dziwnego, że to kończy się awanturą.

Gość syn mnie dobija
Sprawdzam bo muszę sprawdzic, czy wszystko jest zrobione tak jak trzeba. On walczył ze mną oto swoje mieszkanie w domu, były klotnie ciagle pretensje az w koncu ustapilam dla swietego spokoju ale teraz tego żałuje.

To chyba jest prowokacja...kto normalny uznałby 18latka za idiotę nieumiejącego zakręcić gazu/wody.

Gość syn mnie dobija
Nie, nie zdarzyło mu się bo jada na mieście i wogóle nie gotuje ale skontrolowac trzeba. Bo wiem jaki on był nieodpowiedzialny, czesto zdarzyło mu się zrobic coś głupiego, teraz ja mu o tym mowie to nawet nie chce o tym sluchac.

Nie dostał przecież samodzielnego mieszkania gdzieś indziej, tylko wydzieloną część domu, co w tym niezwykłego? A co do matki - jesteś albo prowokacją, albo pieprzniętą psycholką :classic_cool:

Gość syn mnie dobija
Ja nie wiem co w tym dziwnego że idę do syna i sprawdzam że wszystko zrobił to co powinien, przez to wszystko nie mogę go nawet skontrolowac? do której ogląda tv do której siedzie na komputerze, jeszcze wyznał mi że nie wybiera się na studia tylko do szkoły policealnej.

Gość i dobrze że nie wpuszcza
:D

Gość a po co masz wchodzic?
? Skoro on jest dorosly!

offerma ;D powiedz ze jestes :D to mnie uszczesliwi... c0 do syna .... Każdy potrzebuje troche prywatności i powinnaś to zrozumieć ... sam mam 20 lat.. i pomimo tego ze nie mialem nic do ukrycia to.. po prostu nie chcialem zeby mi mama wchodzila ;-) Pozdrów syna ;D od pijanego studenta - napewno po tym uzna Cie za równą matkę :D