Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAlwinkazBerlinka

Czy przynać się do zdrady ?

Polecane posty

Gość MAlwinkazBerlinka
To nie ja pisałam prosze mnie nie obrazac bo sie obraze

Gość to_forum
Ide spac bo wkurzacie mnie nie chcecie rozmawiac o perwersjach tylko pierdoly wam w glowie a ja tak chce

Gość MAlwinkazBerlinka
A siedzę i nawet przewidziłam że sie przyczepisz do tego. Ja często zaglądam ale pierwszy raz z głupoty wywaliłam z tak debilnym tematem a ty jednak codziennie bierzezsz udział w takich durnych pogadankach.

Gość Milan Kundera
heh ostatni raz tu byłem z półtorej miecha temu, słabe te twoje prowo

Gość MAlwinkazBerlinka
Słabe a na 3 strony sie naprodukowałeś :P

Gość Milan Kundera
Tak codziennie lubie to hobby powiem wiecej lubie moj styl zycia staje sie osoba obeznana ceniaco swoje uczucia ucze sie empatii poznaje nowe slowa lubie otaczac sie zagadkami lubie je rozwiazywac prowo czy nie ? Jestem osoba dumna i nie wstydze sie moich slabosci do stop!Bardzo szanuje moja rodzine i to jak mnie wychowano nie sieje podejrzliwosci przejawiam opanowanie a ty jestes pustym pustakiem o pustym zyciu i pustej glowie!

Gość Milan Kundera
aaa i nie należy zapominać, że spora część komentujących nie jest żądna wiedzy czy temat jest prawdziwy, czy nie, tylko pragnie wyraźić, lub zamanifestować swoją postawę Ja np. lubię się pochwalić swoim zdaniem, iż zdradzająca kobita to nieżądnica

Gość kudera dupera
idz sie powies

Gość to_forum
ciekawe...chyba jeszcze nikt się nie przyznał, że zrobił prowo, to coś nowego:P

Gość MAlwinkazBerlinka
No to swoje zdanie można wyrazić w jednym poście a ty bazgrolisz i bazgrlisz czyli ze nie masz co z czasem robic i nuda straszna cie dopadła.

Gość Milan Kundera
ok pisz co chcesz, pod czyimkolwiek nickiem chcesz, znikam...owocnej rozmowy, jak i życia, które widać jest owocne i ekscytujące bye bye

Gość MAlwinkazBerlinka
LUbie robic prowo bo to moje zycie ha i co nie wolno mi

Gość MAlwinkazBerlinka
A skad ty mozesz wiedziec czy ja faktycznie jestem autorka tematu i sie przyznałam ? mogłam wciac sie w połowie i podszyc sie i tak sobie nawijam o dupie marynie :) tutaj nic nie wiadomo.

Gość Milan Kundera
mam co robić, świadczy o tym fakt, iż moja ostatnia obecność tutaj miała miejsce parę tyg. temu, a dziś jestem po zdanym egz., więc mogę pomitrężyć trochę czas

Gość MAlwinkazBerlinka
No tak jak ktos tutaj powyzej nicka sobie podpieprzyl i sie cieszy ehhh co za forum ja tez znikam i nie wnikam.

Gość Milan Kundera
haha, a ja nigdzie nie napisałem kim jesteś....haha....pluj sobie dalej na brodę 3m się

Gość MAlwinkazBerlinka
Mysle ze nie masz innych zajec nie masz pracy siedzisz na zasilku i od rana tu siedzisz ZAL.PL

Gość MAlwinkazBerlinka
No ja tez dzisiaj chciałam sie oderwac od rzeczywistosci i w tak oto durny sposob zajelam sobie czas, ale takie doswaiodczenia tez sa potrzebne. A teraz juz mnie nie ma.

Gość religionostaka
koniec ? a tak fajnie sie czytało

Gość manianowak2
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona dotycząca erotyzmu oczami kobiet, można na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych , o różnych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubią kobiety, a jakich się boją. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na zboczoną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety www.erotyzm-oczami-kobiet.pl

Gość Helenkaaaaaaa
weź zdup.aj z ta strona beznadziejan kuta.ie przestan wszdzie dto wklejac bo sie wkur..ie

Gość mandkoennwhen45
sru