Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koalno moje ała

COS MI SIĘ STAŁO W KOLANO , MAM TAK OD 2 DNI

Polecane posty

Gość koalno moje ała

Boli mnie jak schodzę ze schodów... Jak zegnę noge to aż ciężko mi ja wyprostowac... Co to moze byc??? Miał ktos tak kiedys? Dodam,że żadnego wyczynowego sportu nie uprawiam, nie upadłam, nie uderzyłam się ani nic. Mam 21 lat, chuda jestem wiec nogi tez duzego obciążenia nie maja.

Gość manti smak raju
MASZ RAKA ALE NEI MARTW SIE WYJDZIESZ Z TEGO;)

Gość koalno moje ała
ale jestes podły... na szczescie zło wraca do osoby która je sieje:)

Gość manti smak raju
OJ NA ŻARTACH SIE NEI ZNASZ;)

Gość manti smak raju
CO SIE DZIWISZ PROSTATE MAM I BABY UCIEKAJOM ODE MNIE BO WALE KONIA PENSETOM

Gość koalno moje ała
manti smak- a nie wiesz co to moze byc?

Gość byc moze to od kregosłupa
ja tak mam, ucisk na odcinek ledzwiowy. Połoz sie i sprawdz, czy jak ruszasz noga w roznych pozycjach ból nie przechodzi ( np rowerek)

Gość koalno moje ała
ogólnie to tak dziwnie czuje w tym kolanie, ale najgorzej przy schodzeniu ze schodów i prostowaniu....

Gość koalno moje ała
Boli mnei no boli niesamowicie ludzie!!!! A mozę to pzrez to ze ostatnio zapchlony pijaczyna złapał mnei kiedy pijana zwijazłam sie na ulicy

Gość koalno moje ała
sexualna niebezpieczna niepokirna taka zebereźna spokuszaju mustujbajesz!!!!

Gość koalno moje ała
podszywie to nie jest smieszne. Fajnie komus podokuczac nie?

Gość byc moze to od kregosłupa
jesli w pozycji lezacej mozesz poruszac kolanem bez bolu ( z wylaczeniem prostowania) to raczej kregosłup. Sprobuj poruszac na lezaco nogami w boki, krazenia, potem zrob głeboki sklon - ostroznie - moze ci cos przeskoczylo i sie samo nastawi, mam tak nieraz

Gość do ortopedy
to może być początek zwyrodnienia kolana uraz chrząstki lub więzadeł, samo z siebie się nie wyleczy a jedynie może pogorszyć chrupie albo przeskakuje, kolano blokuje się ? kolano jest niestabilne podczas chodzenia ? nie zwlekaj z leczeniem, idź do lekarza rodzinnego i niech wypisze skierowanie do ortopedy

ja tak miałam, pomijając już fakt, że najpierw wsadzili mi noge w gips ;/ później miałam różne zabiegi np. krioterapię, ultradźwięki, naświetlania, prądy, lasery. Ogólnie trochę pomogło, bo mogę chodzić a wcześniej bolało tak, że nie mogłam zrobić kroku. Ale to wszystko było na NFZ. Później znalazłam specjalistę prywatnego, dość drogiego, ale już nie mogłam wytrzymać. Nie mogłam chodzić na obcasach, nawet długie chodzenie w adidasach było kłopotliwe. No i okazało się, że mam wysunięte rzepki. Miałam masaże i na razie jest okej. Jednak nie mogę jeździć na rowerze, na nartach też nie (chociaż czasem jeżdżę) no i obcasy nie za często.

Gość Portal Feelbeauty.eu
Big Beautiful Women Projekt. Niesamowicie zaskakujące odkrycie tego co oczywiste! Nie ma kobiet brzydkich...są tylko nie wierzące we własne piękno, atrakcyjność i przygniecione krążącym w społeczeństwie stereotypem ...TAKICH FOTEK NIKT BY SIĘ NIE POWSTYDZIŁ !!! http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/57/big-beautiful-women-projekt-niesamowicie-zaskakujace-odkrycie-tego-co-oczywiste.html

A skąd ona może wiedzieć czy kolano jest niestabilne?? Tez mam tak samo od srody... Nic się nie uderzyłam. A w którym miejscu dokładnie cie boli? Zreszta, to najprawdopodobniej nic takiego... Spuchło ci? Jeśli nie, to wytrzymaj kilka dni i zobacz, jak bedzie potem..