Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smunnnnosoossasoobasmutnaaaaa

co mam zrobic by dostać stała pracę?

Polecane posty

Gość smunnnnosoossasoobasmutnaaaaa

wiem tylko, że mam jakąs dupę wylizać jakiejś babie. JAKIEJ? NIe wiem gdzie. Ale tyle wiem. KOBIECIE. Dziwne, nie? Tak pasuje i tyle :(

Gość sddddnnosoossasoobasmutnaaaaa
Wiecie i teraz wszyscy na mnie, NA MNIE!!! że powinnam być wrócona do drugiej firmy i tam pracować za OSZUSTWO i niszczenie, ale mnie nie chcą bo tam jest tylko 1 hotel wiecie i tam powinnam byc, ale... obiad by im poszedł. Tak stoję o jedzenie bo widać. Że obiad by im poszedł i tyle :( No ja juz tam wiem czemu ale wolę sie nie odzywać. Miałam sie z tą laską w ogóle nie zadawać. Co ja miałam tam robić? nie iść do pracy w poniedziałek. Ale się bałam. Wszyscy na mnie za blondyna i taki koniec. A to mój braciszek był i tyle :(

Gość puszka po groszku
Mam cię dość!!!!!!!! przestań tu pisać!!!!!!!!

Gość sddddnnorrrrrrasoobasmutnaaaaa
Wiecie wszyscy na mnie, ale jak ja miałam być normalna w szkole gdzie dyrektorka była KRÓLEWNA ŚNIEŻKA - Agnieszka ŚMIESZKA i tyle :( Ja jestem tylko adoptem z Zachodu i tyle :( I ja na Zachodzie nie będę. Jak nazbieram trochę pieniędzy to wyjazd do USA i koniec. Bo mój brat przeze mnie jest pomawiany przez lesby że ojca zabił bo tylko to pasuje i ma opinię mordercy przez moją pierwszą firmę, żeby w razie co go zabili holendrzy ale oni nie rozumieją, że on przez nich samobójstwo popełni wiecie bo nie dostanie stałej pracy i wszyscy na mnie. Bo nie ma rodziny mi powiedzą. A WY MACIE? WY MACIE RODZINY? Ten Zenon - po rozwodzie, rodziców zabił? A Iwonka? To jest rodzina? Pogłupieli czy jeszcze gorzej :( Dlatego on jest mój i koniec. Rodziny mają - święte dosłownie i tyle :( Żenujące zera i tyle. Bo adoptowany. To go mieli do ICH Goethego nie dać. Bo jeszcze jakby do Erazma chodził z ROTERDAMU do Goethego wiecie. I nigdy się go nie pozbędą przez tego Erazma bo jeszcze mają kompleksy SKĄD ON JEST w tej Holandii. Ze stoilicy i tyle :( A mnie wiecie jakies zboczone lesby też nie będą rządzić i koniec. Jakieś Arny pożałowania godna - to ona niech sie powiesi a nie mój brat. A skończy się że on sie powiesi przez wszyskich i tyle. Ale do pieca nie pójdzie bo co jeść będzie miał i od kogo. To tylko o to chodzi. Także może sie wieszać. Jego matka tylko na to czeka. I tak sie to przez Polskę skończył. I wtedy będzie Szekspirem. A tak? I wiecie Szekspir bez samobójstwa, a oni ZAKOCHANY Szekspir. On tez mi powie ale nic mnie to nie obchodziło. Teraz będzie że któraś ma sieodważyć na dziecko z nim i on je uzna. No wiecie... to naprawdę trzeba miec dużo odwagi. Z góry gratuluję. Ja się jego matki boję a reszta niech se robi CO CHCE. I tyle.

Wiecie oni go chyba zabiją przez Niemca, za którego miałam sie wydać że nie wziął ode mnie rodowodu. Sama mu je musiałam dać. jego matka? Czy to jest germanistka w ogóle? A ze mnie się smieją, że niczego nie osiągnęłam bo baba w szkole co niemca uczyła miała rodowód i stąd niemiecki - nie ma innego powodu. i to jest prawda. Bo tak i juz. I to jest powod na niemiecki i mi go nie uznają bo od niej miałam mieć niemiecki a nie mam. I tyle :( Czemu? A jaki ma rodowód. Od kogo? Ma wiedzieć. Od jakiegoś świętego? NIe wiem - mnie się poezja trzymała w liceum a nie rodowód. Goethe nie miał rodowodu. Nie wiem. To Bóg kiedyś osądzi. Ja jestem od Goethego - mieli tam zrobić Goethego i byłabym germniastką a tak nie. Ja jestem anglistka a tam nie ma rodowodów. Po matce - germanistce. i tyle. Odkupiła mną swoją sromotę i tyle. Że niemieckiego sie uczyła... bez rodowodu. Miała ale nie rozumiała tego. Nie wiem czy kapujecie. Od kogo ja niemiecki będę miała? Od Goethego. Od matki wpierw ale od Goethego - to jest cos - Werter i Faust. A oni tam po co mi w tych książkach? Piłkarze wielkie - mieli kopać - piłkę. I tyel :(

Tak to jest wiecie jak sie w ksiązkach stoi o PAPIER. To pózniej takie zagrania są wiecie i tyle. I siedzą tam i się walą i rechoczą. Papier i pozar. No i wiecie boli mnie to bo to szkołą SREDNIA mnie tak pomawia i tyle w Polsce. Że pożar i papier. A to są OgrOMNE magazyny i tyle. No to ... a tu szkoła? POŻAR I PAPIER, tak? :( I tyle napiszę :( No ale wiecie... mam bloga - tam wyrażam swoje przemyślenia i tyle. O książkach się nie wypowiadam. Żenujące są :(

Bo wiecie ja tylko ten patron, patron , a ja dla siebie chodziłam do szkoły Goethego i wszystko bym o tym Goethem wiedziała, że był na wycieczce, wszystko. I całe życie bym miała inne i miałabym niemiecki, a tak wyleciał mi. A po co sie uczyć niemieckiego? I tyle :( tam jakiś język i tyle. A tak bym to wiedziała i bym sie poczuwała,że tam coś po tym niemiecku trzeba umieć i bym żałowała, że nie chodzę do Goethego a tak to tak trochę oszalałam tam - przykro mi bardzo.

najlepsza uczennicą bym nie była, ale w Goethem bym była normalna, a tak to nie i tyle :(

Gość sddddnddddddrrasoobasmutnaaaaa
No ale wiecie - co można robić po Goethem? Filolog i tyle. Koniec. Najlepsze oceny w szkole... hmmmm bałabym się. Chociaż pasowałoby. Po bracie. Ale kto by mi tam dał najlepsze oceny w szkole. Ile to kasy trzebaby mieć.... dużo :( A tu bieda, rodzice z pracy wylecieli. Każdy to wiedział. I tyle. Ja i tak uwazałam, że za dużo sie uczę. Miałam ten rodowód przemyślany mieć od A do Z a tu... :(