Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffaaaaaaaaaaaafaf

Pytanie do kulturalny dziewczyn/pań ;)

Polecane posty

Miało być ja i ona ;)

Nie pcham sie, ale też nie narzucam sie ludziom z jakąś niepotrzebną "kulturą " Co innego jak ktoś na prawdę potrzebuje pomocy bo nie może wjechać wózkiem z dzieckiem, albo ma złamana nogę...

Zaje...fajna No to nie wiem moze czujesz sie jakis lepszy kiedy te dziewczyny przepuszczasz hehe Ty to masz jakieś chore wizje :P Jeszcze mi napisze że to mój fetysz i specjalnie stoję przy drzwiach żeby puścić przodem jakąś kobietę, no i oczywiście spojrzeć jej w oczy,tyłek i dekolt hehe

Gość do zajefajnej
matko kochana, przepuszczenie w drzwiach to tylko zwykla uprzejmosc, faceci robia to odruchowo bo tak ich wychowano, a Ty dorabiasz sobie jakies teorie ze wszyscy chca Ciebie ogladac i przeleciec. Kurde, a Twoj ojciec Ciebie nie przepuszcza w drzwiach? I pewnie on tez sie slini na Twoj widok? Zalosne

do zajefajnej matko kochana, przepuszczenie w drzwiach to tylko zwykla uprzejmosc, faceci robia to odruchowo bo tak ich wychowano, a Ty dorabiasz sobie jakies teorie ze wszyscy chca Ciebie ogladac i przeleciec. Kurde, a Twoj ojciec Ciebie nie przepuszcza w drzwiach? I pewnie on tez sie slini na Twoj widok? Zalosne Też tak uważam ;) Ale co zrobić jak ktoś ma za duże mniemanie o sobie, sam jej nick o tym wskazuje :P

Kurde no :o ale to chyba świadczy o tym że nie mam zawyżonego mniemania o sobie skoro uważam że nie należy mi sie przepuszczanie w drzwiach.

Zaje...fajna Ty nie akceptujesz tego przepuszczania bo uważasz że faceci co tak robią patrzą na Ciebie jak na obiekt seksualny i dla tego też tego nie lubisz,co świadczy że masz za duże mniemanie o sobie, bo za dużo rzeczy sobie dopowiadasz a prawda jest inna :P

Ja tylko tak wnioskuje po twoich wypowiedziach w tym temacie :P Więc powiedzenie teraz ze nie mam racji w cale mnie nie przekonuje ;)

Gość deefrg
Oligierka spierdalaj stąd :o

Gość bardzo sobie cenię w mężczyz-
nach kulturę osobistą przejawiającą się w takich drobnych gestach. to ujmujące:)

Zaje...fajna No tak myślałem ;) Dlatego też twoje zdanie w tym temacie się nie liczy i tylko zaśmieciłaś mi topik :P

A wracajac do pytania, TO NIE ODPOWIADASZ NIC !!!!!! Ewenntualnie pol zartem, pol serio mozna odpowiedziec "alez prosze" :D ale zasadniczo nie mowi sie nic :O Tak samo dziewczyna za przepuszczenie w drzwiach nie powinna dziekowac, bo takie zachowanie dla kulturalnego faceta jest czyms normalnym. Dziekowac mozna jak facet przepusci Cie w kolejce do okienka w banku (jak mnie dzisiaj :P)

mam dość takiego kraju Ja w sumie pytam bo jakoś nie robię tego żeby usłyszeć dziękuje,ale gdy jakaś dziewczyna odpowie tak to nie jestem pewny czy nic nie odpowiadając zachowuję się ok.

Gość proporcjoanalny
zajefajna ty to sie zachowujesz jak prezes blizniak.tzn czy to zle,czy dobrze to i tak jest zle.co za malpie zachowanie

Zaje...fajna Nie będę twoich brudów sprzątał :P A może teraz też zgadnie-jesteś paniusią która palcem nie kiwnie żeby tipsa nie daj boże złamać :P

Gość proporcjoanalny
mozgu tez nie masz na 100 %

Gość proporcjoanalny
no wlasnie widac ile tego mozgu masz.

No to jesteś tego typu panią tylko że bez tipsów :P

Przecież faceci to seksistowskie świnie które tylko kłamią i puszczają się na lewo i prawo :P Więc pewnie Ci ściemnia a na boku ma drugą :P