Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffaaaaaaaaaaaafaf

Pytanie do kulturalny dziewczyn/pań ;)

Polecane posty

Przecież on wszystko tak robi żebyś Ty tak właśnie myślała że on nawet nie myśli o drugiej :P No chyba że twój facet nie jest facetem??Bo przecież każdy jest taki sam :P

Gość sisi madame
Nie każdy facet jest taki sam,na szczęscie

Oczywiście że jestem złośliwcem ;) Przecież ja tak naprawdę robię tak z tymi drzwiami: -tu już niby puszczam panią,ona idzie zadowolona bo dżentelmen ją puścił a ja nagle gdy ona się niczego nie spodziewa puszczam te drzwi jeszcze je popychając a ona dostaje nimi w plecy i się przewraca :P A to tylko twój facet jest taki dobry hehe czyli twój ojciec już nie :P

Mój ojciec jest super ale swoje wady też ma. No widzisz, wiedziałam od razu że Ty tak podstępnie to pytanie zadajesz o te drzwi a tak na prawdę myslisz co innego :p

Dobra,dobra już nie rób z siebie takiej wszech widzącej :P Na a twój ojciec musi mieć wady skoro Ci tak przewartościował i wychował na dziewczynę która myśli nie wiadomo co o sobie :P

Ideałów nie ma :P Chociaż Ty pewnie myśląc o sobie jesteś innego zdania. ;)

Ja skąd że znowuż :P Ja Ci nic nie wmawiam,tylko Ty to tak mylnie interpretujesz :P

Gość majeczczczka 32
a ja bardzo lubię takie gesty u mężczyzn jak otwarcie drzwi, przepuszczenie przodem, czy pocałunek w rękę. To bardzo miłe i zawsze można za to się uśmiechnąć do sympatycznego i kulturalnego mężczyzny niezależnie od tego czy ma 15 czy 70 lat:))

Gość Pani kultura
jak widać zdania są podzielone.. :P to zależy na jakim etapie się jest z dziewczyną i jakich stosunkach.. :P ---------------- ŚWIECĄCE KOŚCI MIŁOŚCI - gdy zabraknie pomysłów.. ! http://gadzeteo.pl/pl/p/Swiecace-kosci-milosci/70

Ja zły?? Jak jestem zły to przeklinam,więc taki kulturalny to ja nie jestem :P I jak to mówią są gusta i guściki,więc mi to wisi i powiewa co Ty uważasz :P No i ja nie uważam że otwarcie drzwi kobiecie i puszczenie jej pierwszej jest SZCZYTEM kultury.

To cześć i miłego wieczoru ;)