Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajaks

TO juz ponad poltora roku bez seksu

Polecane posty

Gość tolkowa32
Autorze mieszkam 15 lat za granica i nie wiem jak mozna zyc bez znajomosci jezyka ??? Ona czuje sie przez to jeszcze bardziej samotna.Po pierwsze KURS JEZYKOWY ! Ja zylam ponad 3 lata bez seksu.Maz byl nieodpowiedzialnym gnojkiem.Zwyczajnie odrzuciilo mnie od niego!Obecnie jestem rozwiedzina.W drugim zwiazku jestem 4 lata i seks moge miec codziennie.:):):) Dla mnie musza byc uczucia,wiez duchowa,by miec dobry seks. Jesli ona nie zna jezyka moze zaprosisz ja na to forum ? Ona widzi to wszystko moze zupelnie inaczej...

Gość ladaco po mutacji
pisze się na klawiaturze a nie w pośpiechu:D

Gość ajaks
kto8 spoko nie martw sie bledami. Czyli co moze poprostu emigracja nie sluzy? CO stoi na przeszkodzie zeby sie zaczac uczyc jezyka? Moze inny zawod niz ten wyuczony ze studiow moze nowa szkola?

Gość ajaks
tolkowa32 No na pewno ona widzi to inaczej i musimy rozmawiac tylko czasem trudno. A jezyka nie zna bo nie bardzo mozna go sie samemu nauczyc w domu to znacyz sa tacy ale wiem ze to nie latwe. I jak mowie moze pojdzie na kurs niebawem i moze cos sie zmieni. No ja mam nadzieje ze nie jestem gnojkiem. Nie no ja w to usilnie wierze... ale fakt zeby byl seks musi byc uczucie i ja sie troche obawiam ze moze tego u nas nie ma:(((

Gość kto8
w moim wyuczonym zawodzie moge tu zarobic kupe kasy ale mam malenkie dziecko i musze czekac, a Ty pomyslales juz co moglbys dla zoneczki zrobic? porozmawiaj z nia o tym.

Gość tolkowa32
Jesli ja kochasz to badz dla niej dobry.Seks wroci jesli naprawicie Wasze relacje. Zadbaj tez o siebie.Zacznij biegac.Pisales cos o nadwadze. Ja ja troszke rozumiem.Odetchnelam jak moje dziecko poszlo teraz do przedszkola.Ona zyje w monotonii.

Gość kto8
tolkowa32 zgadzam sie z poprzedniczka

Gość ajaks
kto8 No ja moglbym za najwczesniej 2 lata wrocic do polski ale ja obawiam sie ze powrot do polski to nie rozwiazanie bo do problemow ktore mamy dojdzie problem finansow ktory nie jest bagatenym problemem... Co ja moglbym zorbic dla zony... no tak po pogaduchach na tym forum wpadl mi do glowy pomysl ze wysle ja na kilka dni do jakiegos spa. Sam wezme wolne i zajme sie corcia spedze z nia troche czasu a moja zonka niech jedzie sie rozerwac moze potesknic troche sama moze sie zabawic (oby nie z innym panem hahaha) moze to dobrze jej zrobi taki odskok od ponurych realiow... a ile ma twoje male? bo nasz to juz duza dziewucha czas najwyzszy do przedszkola...

Gość tolkowa32
Czy ona czuje sie atrakcyjna kobieta ? Moze ma jakies kompleksy ?Czy wczesniej seks byl dla niej wazny ? Mam nadzieje,ze Wam sie uda.

Gość ajaks
no moze faktycznie powienienm o siebie zadbac... ale jak zaczne chodzic na basen albo silownie to juz wogole mnie w domu nie bedzie... ale fakt powinienem moze troche spalic tluszczu. Tylko kurde no troche malo w to wierze ze to pomoze... noi dodam ze probowalem juz chudnac ale baaaardzo trudno mi to przychodzi to moja wielka slabosc ze nie umiem sobie odmowic jedzenia... ale moze musz esie bardziej postarac w koncu i zmobilizowac... papierosy tez rzucalem z 5 ray zanim sie w koncu udalo...

Gość kto8
ajaks nie mam na mysli powrotu do Polski bo w ojczyznie po tak ciezkim okresie tez nie bedzie umiala zyc.. nasza corcia ma 10 m-cy. no z tym spa to fajnie wymysliles - a nie bedzie tam osamotniona? mam na mysli ze samemu troche lipa.. ja mysle ze powinienes wrzucic ja na gleboka wode - musi miec kontakt z ludzmi to nauczy sie jezyka i nie bedze taka samotna.

Gość ajaks
tolkowa tak ma moze nie kompleksy co ma nadwagi troche i ja to meczy chcialaby zrzucic ale jakos nei idzie za dobrze no i ja nie wspieram jej w tym bo sam nie umiem sobie ze swoja nadwaga poradzic. Dodam tylko ze nie chodzi tu o jakies mega nadwagi a o kilka kilo u zony i powiedzmy o 10 u mnie... no ale wiem ze to tez jeden z powodow.

Gość ajaks
kto8 co masz na mysli przez gleboka wode??

Gość kto8
ajaks moj maz tez nie jest szczuply ale i tak go kocham i uwarzam ze jest atrakcyjny

Gość lubie facetow przy kosci
:-) fajny chlop z ciebie.

Gość q _ 100 _ szka
mega siła internetu! :) Pozdrawiam.

Gość tolkowa32
Wakacje tuz tuz... Ja tez planuje zrzucic 4-6kg.Zawsze udaje mi sie jak jem salatki. Wybieram sie rowniez nad Baltyk. :) Zacznij Ty...moze zone zainteresujesz i bedziecie na poczatek wspolie przygotowywac salatki.:)

naprawde w porzadku facet z Ciebie, walcz o to, bo widac, ze Ci zalezy :) nie szukaj przyczyn tylko u siebie, tym bardziej, ze wiesz, ze masz czyste sumienie

Gość tolkowa32
Nie wiem czy masz na to ochote,ale taki wspolny cel moze Was zblizyc. Ja jem tak.Kawalek miesa i miska salatki(zielona salata,papryka,pomidory,cebula,rzodkiewka itp.)Czesto zamiast miesa daje dwa jajka ugotowane na twardo lub ser feta.Mozna wymyslac i bawic sie w przerozny sposob. Nie jem o tego chleba.Jesli jem ziemnieki z salata to nie jem miesa. Trzymajac sie tego chudniesz szybko i zdrowo.:) Myslesz,ze jak przerzucisz sie na salatki to bardzo zone zainteresujesz.:)

Gość q _ 100 _ szka
taką sałatkę zrób i zaserwuj na brzuszku - może coś na wesoło? :) Tak w ogóle, to kibicuję żeby udało się Wam wyjść z tego kryzysu...

Gość q _ 100 _ szka
ludzie i relacje między nimi, to strasznie skomplikowany świat :o

Gość ajaks
tolkowa32 wiesz u mnei nie ma problemu z salatkami ja je uwielbiam i jem ale ja uwielbiam cale jedzenie:))) staramy sie jesc zdrowo ja pieke chleb praiwe nie kupujmey wedlin tylko pieczemy czesto kasze jemy otreby itp itd to znaczy w domu w pracy jak chodze na lunche to juz gorzej bo ide tam gdzie wszyscy z biura i to jest pi pizza i burgery i inne swinstwa... no zaczne znow probowac z tym zrzucaniem. Prawde mowiac jak obejrzalem swoje foto ostatnio z plazy to troche wstyd... trzeba cos z tym zrobic...

ja bym tak z ta głęboką wodą nie przesadzała, nie koniecznie to muszą być małe kroczki, ale na pewno musi wyjść trochę do ludzi,

Gość auuuulwej
no to autorze. rybki albo akwarium.. albo praca, albo rodzina.. zalezy ci na rodzinie to zostaw te prace i wracajcie do polski.

a ja proponuje ćwiczenia, może siłownie fitnes, w moim przypadku , było tak że jak się zasiedziałam to przy okazji mi się przytyło może nie dużo ale zawsze, dla siebie stałam się mniej atrakcyjna, mąż twierdził że dobrze wyglądam, ale ja z tym w sumie dobrze nie czułam, dużo pomógł mi ruch, jeździłam na rowerze i nauczyłam się jeździć na rolkach, później zaczęłam biegać, teraz już ten zapał mi minął , ale wtedy to było jak wybawienie, to pewnie jeden z czynników który mi pomógł wyjść z tego "dołka"

Gość auuuulwej
swoja droga to chcialabym miec takiego faceta jak ty i na pewno zadne 10kg za duzo by mi nie przeszkadzało :o

Gość auuuulwej
nie no jak wszyscy doszukuja sie problemu w nadwadze autora to aż żal sie do dyskusji przyłączać. pa :o 🖐️

kto czyta od początku ten wie o co chodzi, pewnie jest wiele czynników i wiele rzeczy na naprawienia i na pewno jest to możliwe

Gość zglaszam ta sprawe
ale problem nie jest w nadwadze tych ludzi :-O

Gość pomocdomowa
może ma depresję? skupiła się tylko na funkcjonowaniu i tyle? Przecież nie powie " mam depresję, powinna się leczyć bo straciłam sens życia" bo żeby to stwierdzić i sobie uzmysłowić to musi się spotkac najpierw z terapeutą. A tak egzystuje. Skazałes żonę na tułaczkę po innym kraju gdzie się nie odnajduje, marnujesz jej najlepsze lata młodości, a ona jest zwyczajnie nieszczęśliwa. A ty przyziemnie zauwazasz tylko brak seksu. Jakie to żałosne.