Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackkcat

Ludzie jakiej narodowości są najładniejsi a jakiej najbrzydsi?

Polecane posty

Gość blackkcat

Jak uważacie? Osobiście uważam że Angielki i Anglicy to ogolnie tragedia :/ Polki ogólnie rzecz biorąc są bardzo ładne, szczupłe i na ogół nie przesadzają z makijażem, ale Polacy kompletnie nie umieją się ubrać :/ A jak wy uważacie?

Gość ach jak mi cię żal
że niestety ty kwalifikujesz się do tej najbrzytrzej grupy

Gość zielony ogorek i cola
niemcy - czysta rasa niemiecka - tylko i wylacznie

Gość blackkcat
Naucz się pisać zanim się zaczniesz wypowiadać i przestań oceniać ludzi których na oczy nie widziałeś. Zapraszam ludzi inteligentnych do tej dyskusji, obawiam się że ciebie zaproszenie nie dotyczy. Pozdrawiam.

Gość blackkcat
Pytam ogolnie :) Podzielcie się swoimi spostrzerzeniami na temat osob róznych narodowości! Zielony ogorek - czemu Niemcy? Słyszałam że męzczyzni w Niemczech są przystojni ale ile w tym prawdy to nie wiem.

Gość zielony ogorek i cola
blackkat - to byla ironia z mojej strony... juz jeden taki byl co chcial idealną rase stworzyc... daj spokoj rasisto

Gość blackkcat
Nie widzę nic złego w stwierdzeniu czy ogół ludności jakiegos kraju prezentuje się dobrze czy źle. Myślę, że to ciekawy temat do dyskusji.

Gość uytrere
najładniejsi i sa ludzie mieszani np zambosi

Gość jkjkjkooko
hiszpanie są fajni

Gość uytrere
brzydale :Szkocja Niemcy

angielki potrafią być piękniejsze niż polki - trzeba tylko umieć zawieszać oko i wyłapywać je w tłumie spasionych świń...:P

Gość blackkcat
To prawda, ludzie mieszanej narodowości mogą byc naprawdę piekni. A jak z Hiszpankami? :) I co powiecie o naszych sąsiadach, np Czechy, Słowacja, Niemcy? Albo tych dalszych jak np. Francuzi?

tez uwazam ze mieszanki sa najladniejsze jessica alba np, b ciekawa uroda :) wg mnie wloszki sa nieatrakcyjne, maja bardzo ostre rysy twarzy, gleboko osadzone male oczy i bardzo wyraziste kosci policzkowe. sa takie "ostre" z wygladu, zawsze maja nielad na glowie a jak jeszcze zaczna krzyczec i wymachiwac rekami (bo w taki sposob rozmawiaja) to w ogole odstrzaja :P oczywiscie sa wyjatki jak monica belluci, ale to w kazdej narodowosci sa i ladni i brzydcy...

Gość blackkcat
Wiekszosć Angielek które widziałam niestety nie prezentowały sie najlepiej, przede wszystkim ogromny procent z nich ma dużą nadwagę :/ A i nie ubierają się odpowiednio do figury, wszystkie noszą to co aktualnie modne. Oczywiście napewno istnieją wyjątki.

Gość blackkcat
Powiem wam za to że Włosi są zazwyczaj przystojni :) Podobnie jak Francuzi, obie narodowości dbają o siebie i umieją się ubrać.